Beni alabilirsin nick Wasdefg
6 level pirate captain
Bugün saat 09:00-11:00 civarında online olacağım muhtemelen. Sizde bu saatler arasında girerseniz kulübe hemen ekleyebilirim
Beni de alabilirsin nick : ThaiguN
Bugün saat 09:00-11:00 civarında online olacağım muhtemelen. Sizde bu saatler arasında girerseniz kulübe hemen ekleyebilirim
Hangi şeye giriyoruz? North America ve Europe var. Ayrıca queue yerinde more than 30 minutes yazıyor

Üzücü.
Europe sunucusunda oynuyoruz.
birde m2 tuşuna nasıl basılıyor
M2 = Mouse sağ tık anlamına gelir
Bekliyoruz efendim, saygılar
Beyler oyunu yükledim, birlikte takılcak/öğretcek olan varmı skypeden ?
Oyunu bilmiyorum *
Sizin için kendi çektiğim 1 bölümlük videomu önereceğim:
30 dkkadır bekliyorum 29 dkka kaldı. Sabaha oynamaya başlarım diye düşünüyorum..
Oyuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor ve haliyle sunucular yoğun oluyor. Bu bekleme olayından önce sizi olur olmaz yerlerde oyundan atıyordu sistem, onun yerine artık bu geldi. Beklemesi ne kadar can sıkıcı olsada
Bu bekleme olayı neden var ?
Oyuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor ve haliyle sunucular yoğun oluyor. Bu bekleme olayından önce sizi olur olmaz yerlerde oyundan atıyordu sistem, onun yerine artık bu geldi. Beklemesi ne kadar can sıkıcı olsada
Bende Yeni İndirmeye Başladım Uzun Süredir Kapalı Beta Zamanlarında Takipteydim Oyuna Ama İndirmesi Zor Geliyordu Steamımda 2. Oyunum Trove Oldu Ühühü

( İlki Unturned B) )
Bu Gece Girmeyi Başarabilirsem Takılabiliriz
Konu Ya Forumdaki Üyelerin Oyun Nicklerini Falan Yazarsan Birde Şu Klube Falan Nasıl Giriliyor Birde Birkaç Başlangıç İpuçları Verirsen Seviniriz
Sunucu O Kadar Kişiyi Kaldıramıyor Kişi Limiti Var O Yüzden
Oyun içi nickini verip bugün saat 09:00-11:00 arasında online olursan kulübe hemen ekleyebilirim
Class olarak öneriniz nedir ? Genelde mage severim. Menzilli ve oynaması zevkli bir class hangisi şöyle özetliyeyim sıradan olmasın hani ?
Shadow Hunter'ı önerebilirim. Çok fazla hasar veriyor fakat yanlış bilmiyorsam biraz kırılgan, dikkatli oynamanız gerekecek.
Oyun güzelmi ona göre indircem.
Biraz garip bir soru olmuş fakat ben oyunun gerçekten zaman geçirilebilecek eğlenceli bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Giriş sırasında çok bekletiyor,bakıcaz nasıl bir oyun.
Gerçi RPG dinamiklerine sahip oyunları severim.
Bugün 09:00-11:00 saatleri arasında online olabilirseniz kulübe hemen ekleyebilirim.
İndiriyorum Bakalım Biraz Ufkumuz Açılsın Sürekli Aynı Oyun Aynı Oyun
Bekliyoruz
8 Lvl Oluyorum Şuanda 1-1,5 Saatte 8 Lvl Gayet İyi

Shadow Gayet Hoş Sardı Baya B)
Oyun içi isminizi (nickinizi) verirseniz ve bugün saat 09:00-11:00 saatleri arasında online olursanız sizi hemen kulübe ekleyebilirim

Hatta şu an için bekleme sırası yoksa oyuna giriyorum, online arkadaşlar isimlerini yazabilir

[DOUBLEPOST=1437369468,1437368486][/DOUBLEPOST]şu an için çevrimiçiyim.