Onaylaman gerekmiyor maildenHiç Kayıt Olamam Şimdi Maile Gireceksin Onaylıyacaksın 2 Saat Düşüneceksin Uzun İş![]()
Nick
e posta
şifre x 2
Robot değilim sayısı
Bitti
Onaylaman gerekmiyor maildenHiç Kayıt Olamam Şimdi Maile Gireceksin Onaylıyacaksın 2 Saat Düşüneceksin Uzun İş![]()
TROVE SHADOW İTEM GELİŞTİRME MALİYETLERİ ( GÖZÜNÜZ KORKSUN )Shadow 5 ten sonra Radiant var sanırım
SHADOW 1 - SHADOW 2 = 875 FLUX + 60 EYE
SHADOW 2 - SHADOW 3 = 750 FLUX + 75 EYE + 2 TWİCE ( 1.600 FLUX )
SHADOW 3 - SHADOW 4 = 1250 FLUX + 150 EYE + 2 THRİCE ( 1.600 FLUX )
SHADOW 4 - SHADOW 5 = 2000 FLUX + 250 EYE + 2 QUAD ( 28.000 FLUX )
SHADOW 5 - RADİANT = 2500 FLUX + 300 EYE + 3 PENTA ( 90.000 FLUX ) + 3 FLAME ( 6.000 FLUX )
TOPLAM MALİYET = 134.575 FLUX + 835 EYE
Forgeden geliştiriliyo diye biliyorum ve shadow 1 itemimi geliştirmek için 10 eye istiyo.TROVE SHADOW İTEM GELİŞTİRME MALİYETLERİ ( GÖZÜNÜZ KORKSUN )
Class Token ile Bedava Class Alabiliyorsun Tomb DahilAma yeni hesap açında Tomb Raiser 'i seçemiyoruz (bende öyleydi)
Class token nedir
Alttaki Alıntıda Yazdım Ne İstedikleriniForgeden geliştiriliyo diye biliyorum ve shadow 1 itemimi geliştirmek için 10 eye istiyo.
Nasıl kazanıcaz nerden bakabilirim kaç class token'imin olduğunaClass Token ile Bedava Class Alabiliyorsun Tomb Dahil
Envanterinde var Gri Bir Yuvarlağın içinde gri kılıç var. ONasıl kazanıcaz nerden bakabilirim kaç class token'imin olduğuna
Benim Edvantere Oyuna 2. Gün Girdiğimde 2 Tane Ghaos Chest 1 Tanede Clas Coin VerdiNasıl kazanıcaz nerden bakabilirim kaç class token'imin olduğuna
Nasıl yani shadow 2'den 3'e 15 eyes'mi istiyor ?Alttaki Alıntıda Yazdım Ne İstedikleriniOnlar Toplam Maliyetleri B)
şu an oyun bakımda.[Yardım] Oyunu daha 15 20 dkka önce indirdim Glyph diye bir şey çıktı kurdum tıklıyorum açılmıyor neden bunu oyunun forumuna da yazdım ama cevap gelmedi ?
Oyunun launcharı açılmıyor demiyorum Trion worldun oyunlarını içeren Glyph adlı program açılmıyor diyorum.şu an oyun bakımda.
Bu oyun sayesinde LoL'ü bıraktım. Artık küfür etmiyorum , sinirlenmiyorum. Pişman değilim.Arkadaşlar oyun sanırım 10 civarı açılacak. Yarım saat sabır![]()
Aynn Öyle Ama Yükseltirken 500 - 1000 Gibi Flux İstiyorlar 5 Yıldız Olduktan Sonra Shadow 3 E Geçerken Oradaki Miktar 0 Yıldızdan 5 Yıldız Olup Upgrade Yapıncaya Kadar Olan MiktarıNasıl yani shadow 2'den 3'e 15 eyes'mi istiyor ?