- En iyi cevaplar
- 0
öyle bir şeyi yapa bilmem imkansız maalesefBuradaki Hesapları Oraya Geçirt Nasılsa Burada Mod Sun Buranın Ek Forumu Olsun Bir Tuşa Tıklayıpta Gidebilelim Oraya![]()
öyle bir şeyi yapa bilmem imkansız maalesefBuradaki Hesapları Oraya Geçirt Nasılsa Burada Mod Sun Buranın Ek Forumu Olsun Bir Tuşa Tıklayıpta Gidebilelim Oraya![]()
Sadece Buradan Oraya Geçiş Falan Olsa Mesela Alt Forum Olarak Hesaplar Geçmesede Olur :ci2:öyle bir şeyi yapa bilmem imkansız maalesef![]()
Şans istiyor bunlarO yüzden Bende 60K Flux Oldu Demi Onlarla İtem Kastım
Yeni Güncellemelere Baktımda Her Yerde Class Değiştirme Geliyormuş Artık J Tuşu İle İşe Yarayacak Gibi Görünüyor![]()
Ee Kumar İşte Canım Şanşın Varsa Kazanırsın Yoksa GiderŞans istiyor bunlar
100'ü geçik kutu açmışımdır 10 tane en fazla uncommong 1 tane shadow* :C
bizim arkadaş gibi olursada sana söverlerEe Kumar İşte Canım Şanşın Varsa Kazanırsın Yoksa Gider![]()
Sunucular Açılana Kadar PTS Serverda Radiant İtem Kasıyorum Nasılsa Beleşbizim arkadaş gibi olursada sana söverler![]()
pts nasıl giriyoruzSunucular Açılana Kadar PTS Serverda Radiant İtem Kasıyorum Nasılsa Beleş![]()
20 Lvl Bir Karakter Kasınca Açılıyor Orasıpts nasıl giriyoruz![]()
peki teşekkürler20 Lvl Bir Karakter Kasınca Açılıyor Orası
PTS girmeni tavsiye etmem.PvP, normal Trove değil.Shadow çıkma olsılığı yüksek felan.Bir yerden sonra sıkıyo.peki teşekkürler![]()
Tüm Market İtemleri Bedava 10 Dk Da Full Radiant İtem Diziyorsun 1 Dk Da Mastery 50 Oluyorsun Free Sunucu Yani Ama Genede LVL Kasıyorsunpeki teşekkürler![]()
PTS girmeni tavsiye etmem.PvP, normal Trove değil.Shadow çıkma olsılığı yüksek felan.Bir yerden sonra sıkıyo.
Gylph launcherında sağ üst köşede sunucu seçme yerinden PTS-US çıkar 20 level olduktan sonra oraya tıkla ve indirNasıl giricem PTS ye ya :/
Yarın yada 1-2 saat sonra açılacaktır.Oyun ne zaman açılacak?