Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Şöyle Kasabilirsin Mesela Levelin Kaçtır Ortalama 15 Falan Shadow 2-3 Arenaya Girersen Falan Oradan Shadow İtem Kasarsın Eritirsin Ortalama Bir Girişte 50 Flux Falan Oluyor Sonra Oradaki Sanıklardan Heart Çıkartsan 5K Ya Satarsın Dungeon Dönersin Onlardanda İtemleri Eritip Flux Kasarsın Master 30 Olursan Saat Başı Görevlerde Rahat Saatte 2-3 K Kasıyorsun Az Gayret Edersen Parayı Götürürsün Ama Riskide Var Tüm Parandan Olabilirsin :p
Daha 11 levelim oyunu anlayamadım pek .s
Shadow arena görevi var ama ne olduğunu bilmiyorum nerede bu .s

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mastry Rank 30 yaptıktan sonra görevler geliyo saatlik.20 dakka içinde görevi tamamlamaya çalışıyosun.Belirli biome'da bulunan dungları kesiyosun ve görevin sağ üstündeki sayıyı ilk 10 a sonra 40 a sonrada 100 e tamamlıyosun. her tamamladığında 2 ya da 3 dragon cache alıyosun.Her dung kesişinde ortalama 3-4 puan veriyo.U5 ve U6 da geçerli bu görevler diğerlerinde yaparsan sayılmaz.Bu dragon cache leri açıp içinden flux-göz vs. çıkarabilir.Bir tane soul çıkıyo biraz zor çıkarmak adını unuttum 3K flux ediyo. Ama 50 tane felan açtınmı souldan neon dragon geliyo.Nasıl hızlı kasarım dersen yeni class açıp bunlara level atlattır.
U1-2-3-4 bunlarda 1 er 1 er veriyor diye biliyorum . U6 da 9 Tane veriyor dungeon başı , bonus classan 27 . O yüzden U6 da en son 300 yapabiliyorsun
Update gelmediyse benim gördüğüm 100'e kadar hiç çıkmıyor :(
u5-u6'da bonus class olmadan 3 puan diğer bütün haritalarda(novice-master vs. dahil) 1 puan geliyordu.

Soprano

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Update gelmediyse benim gördüğüm 100'e kadar hiç çıkmıyor :(
u5-u6'da bonus class olmadan 3 puan diğer bütün haritalarda(novice-master vs. dahil) 1 puan geliyordu.
U6 da 9 tane geliyor bonussan 27 .
[DOUBLEPOST=1438251596,1438251565][/DOUBLEPOST]
Bu senin hesabın mı? Edit: Video adını şimdi gördüm. Özür dilerim. Kulübümüze katılmaya ne dersin XD
Xd 1 kluplük yerim var davet edebilirsiniz ^^

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu sabah yükledim şu an giriyorum. Yardım edebilecek var mı?[DOUBLEPOST=1438274873,1438274760][/DOUBLEPOST]Sınıfların falan ne olduğunu açıklayabilecek?[DOUBLEPOST=1438275121][/DOUBLEPOST]Neyse ninjayı seçtim

Olıksjf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunu Gylph Uzerınden yukledım çalışmadı Steamdan çalışıyormu Siz Steamdanmı kullanıyorsunuz .[DOUBLEPOST=1438280414,1438280344][/DOUBLEPOST]Oyun Oncedende Gylph uzerınden çalışmıyorduda yaklaşık 1 haftadır steamdan kullansam çalışırmı

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunu Gylph Uzerınden yukledım çalışmadı Steamdan çalışıyormu Siz Steamdanmı kullanıyorsunuz .[DOUBLEPOST=1438280414,1438280344][/DOUBLEPOST]Oyun Oncedende Gylph uzerınden çalışmıyorduda yaklaşık 1 haftadır steamdan kullansam çalışırmı
Herkes glpyh'den giriyor tavsiyem orasıdır :) Neden sende çalışmıyor bilmiyorum.

Olıksjf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bılmıyorum mavı bır ekrana atıyor sonra ıkıdebır 15 den gerıye sayıyor sonra gene aynısını yapıyor açmaaya calısınca