kardeşim kime diyosun anlamadım ? 3tür saol diyip duruyon yanlış yeremi atıyon mesajı ne ?Sağol k.b olaylara biraz sonradan giriyorum
Lag oluyor kardeş arkadaşa mesaj yaziyom hata veriyo bidaha bastıgımda baska şeyler çıkıyor bende bir şey anlamadım ama nesekardeşim kime diyosun anlamadım ? 3tür saol diyip duruyon yanlış yeremi atıyon mesajı ne ?
bu onur salonu ne kardeşim ? ilk defa duydum da...Rickkert onur salonu aslında kapatıldı ama ismin onur salonu boş olduğu için eklenicektir
onur salonu haritayı bitirip forumda ismi olan oyunculardır ve özellikleride vardır mesela söyle bir özeliği var caga adventure maplarından birini oynadınız ve onur salonuna girdiniz bu mapın 2 cıkarsa yada başka buna benzer bir harita cıkarsa onur salonundaki oyuncular için 2.map kolaylıklarla bitirebilme sansları olcak ama forumdaki konudaki linki indiripde oynarlarsa biraz zorlanırlar işin aslı sudur onur salonunda yer aldıysan bir sonraki map VİP PLAYER şeklinde oynayabilirsin ama onur salonunda adın yoksa cıkcak olan mapları free şeklinde oynama fırsatı vardırbu onur salonu ne kardeşim ? ilk defa duydum da...
ben free biçiminde zorlanarak oynamayı tercih ederimonur salonu haritayı bitirip forumda ismi olan oyunculardır ve özellikleride vardır mesela söyle bir özeliği var caga adventure maplarından birini oynadınız ve onur salonuna girdiniz bu mapın 2 cıkarsa yada başka buna benzer bir harita cıkarsa onur salonundaki oyuncular için 2.map kolaylıklarla bitirebilme sansları olcak ama forumdaki konudaki linki indiripde oynarlarsa biraz zorlanırlar işin aslı sudur onur salonunda yer aldıysan bir sonraki map VİP PLAYER şeklinde oynayabilirsin ama onur salonunda adın yoksa cıkcak olan mapları free şeklinde oynama fırsatı vardır