Zombi istilası (Yapım aşamasında)

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 kişilik bir ekip olarak bir zombi oyunu tasarlıyoruz içerisinde envanter gibi şeylerde var hile bölümü,market ve fazlası.

Silah türleri:

Oyuna başladığımız zaman elimizde pistol olucak.
Süpriz yumurtadan silah ve benzeri şeyler çıkacak.

Uzi: 4 atışla öldürür.
Minigun: Tek atışla öldürür.
AK-47: 3 vuruşlan öldürür.
Shotgun: 2 vuruşlan öldürür.
Pistol: 5 atış ile öldürür.

Mermiler:

Pistol 10/Sınırsız
Uzi 30/120
Shotgun 2/10
AK-47 30/130
Minigun 50/50

Zombi türleri:

Korunmalı zombi: Çok zor ölen bir tipdir.
Normal zombi: Kolay fakat hızlı yürüyen bir zombidir.
BOSS: Oyunun sonunda çıkacak olan patron türü zombi. Hem zırhlı hemde müttefik çağırabiliyor.

Can vb:

Armor: canın kadar armor vardır armor bitince can'da gider. (Armor: zırh.)
Can: Canını tazeler.
Süpriz yumurta: İçinden can,armor ve silah çıkar.
------------------------------

Ekibimiz:

Coderler= =ST= Mercer,98IamLegend98
Maper= 98IamLegend98
Oyunun içindeki karakter vb.= Coolkinq12
Fikirler= Coolkinq12,=ST= Mercer
Test= =ST= Laser0925-TR

---------------------------------
Oyun ne zamana kadar çıkar?
1-2 ay'a çıkar daha kısa yapabilirsek yapacağız :)

-----------------------------------

Yeni eklenecek olan şeyler:

KATANA: Düşmana 8 vuruş ile keser,doğrar.
Muşta: 12 Vuruş ile öldürür.

NOT: Ekipte oyun içerisindeki karakterleri vb. tasarlayacak 1 kişi daha aranıyor.

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Veeee oyunu game maker ile yapıyorsunz ki bu da oyun yapımının süresinin 1 ay gibi bir süreye inmesine neden oluyor. Önüne geleni almışsın kadroya. Denedin mi hiç yapabilyorlar mı diye ?

K

Klood07

Ziyaretçi
o zaman kimse oyun yapmasın?

olsun yinede oynicaklar :D
Eğer Game Maker ile öyle forumun ve Türkiye'nin ilgisini çekmeyi istiyorsan unut gitsin. Tabi ki insanlar Game Maker ile oyun yapar. 1 yıl önce ben de bu işlere merak salmıştım. Ama bu işten ünlü olmayı beklemeyin. Hele ki parayla oyunda bişeyler satacaksanız kazanacağınız paranın tamamında game maker'in yapımcılarının hakkı var. Şunu da unutmayın ki game maker ile oyun yaparak coder olunmuyor.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha dünku bebeler oyun yapacak ha.Şu gamemaker ve gamestudio çıktığından beri piyasada bebe doldu.Her programi olan oyun yapabileceğini sanıyor.Sen flash giydirme oyunu bile yapamazsın.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha dünku bebeler oyun yapacak ha.Şu gamemaker ve gamestudio çıktığından beri piyasada bebe doldu.Her programi olan oyun yapabileceğini sanıyor.Sen flash giydirme oyunu bile yapamazsın.
ben yaparımda seni merak ediyorum hem ben çok güzel koderim mi dedim o koder listesinde bile yokum farkındaysan![DOUBLEPOST=1411925229,1411925118][/DOUBLEPOST]
Eğer Game Maker ile öyle forumun ve Türkiye'nin ilgisini çekmeyi istiyorsan unut gitsin. Tabi ki insanlar Game Maker ile oyun yapar. 1 yıl önce ben de bu işlere merak salmıştım. Ama bu işten ünlü olmayı beklemeyin. Hele ki parayla oyunda bişeyler satacaksanız kazanacağınız paranın tamamında game maker'in yapımcılarının hakkı var. Şunu da unutmayın ki game maker ile oyun yaparak coder olunmuyor.
heralde onun için değil, hem biz onun için değil insanlar oynasın diye yapıyoruz o zaman sen gel önüne geçene söyle,sende 1 yıl önce yapmışsın o zaman kendinede söyle!