Zombi istilası (Yapım aşamasında)

K

Klood07

Ziyaretçi
ben yaparımda seni merak ediyorum hem ben çok güzel koderim mi dedim o koder listesinde bile yokum farkındaysan![DOUBLEPOST=1411925229,1411925118][/DOUBLEPOST]
heralde onun için değil, hem biz onun için değil insanlar oynasın diye yapıyoruz o zaman sen gel önüne geçene söyle,sende 1 yıl önce yapmışsın o zaman kendinede söyle!
İnsanlar game maker ile yapılan 2D oyunlar yerine Battlefield, Call of Duty ve Half-Life gibi oyunları tercih ediyor. Eğer böyle eleştirilere açık olmazsan herkes sana önüne geleni söyler. Ben de game maker ile oyun yaptım. Ama sanal ortamda paylaşıp kendimi rezil etmeyi düşünmedim.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar game maker ile yapılan 2D oyunlar yerine Battlefield, Call of Duty ve Half-Life gibi oyunları tercih ediyor. Eğer böyle eleştirilere açık olmazsan herkes sana önüne geleni söyler. Ben de game maker ile oyun yaptım. Ama sanal ortamda paylaşıp kendimi rezil etmeyi düşünmedim.
En iyisi forumu terket çünkü kendine bile hakaret ediyorsun..

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yaparımda seni merak ediyorum hem ben çok güzel koderim mi dedim o koder listesinde bile yokum farkındaysan![DOUBLEPOST=1411925229,1411925118][/DOUBLEPOST]
heralde onun için değil, hem biz onun için değil insanlar oynasın diye yapıyoruz o zaman sen gel önüne geçene söyle,sende 1 yıl önce yapmışsın o zaman kendinede söyle!
Ben kendime nerede hakaret ediyorum söyle bakalım?

K

Klood07

Ziyaretçi
Böyle abilik yapmaya devam edersen yakında oyunun konusunu paylaşamadan sınırsız banlanırsın benden söylemesi.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak sana büyük bir bilgi vereyim.Bu konuyu büyük bir heyacanla açtığını biliyorum ancak oyun yapımı senin benim bildigimden daha zor bir iştir.Nerdeyse tamamı matematiksel verilere girer.Ve binlerce hesaplamalar yapılarak oyunun temelleri olusur.Oyun demek sadece bir dili içermez.Oyun birsürü dal`a ayrilmistir.Ve her geçen gün bu dallar çogalmaktadir.Bir insanın tüm dallarda başarılı olmasının imkanı yoktur.En büyük oyun şirketleri bile bir oyun yaparken oyunda herkesin ilgi alanına göre düseni yapar.Yani grafige biri bakar.3d tasarlamaya birisi bakar.Birisi sesleri ayarlar,birisi oyun multiplayer olacaksa oyunu multiplayere ayarlar,birisi oyunda konuşma sistemlerini oyundan yapilacak satışların oldugu alanı yapar bu liste baya uzundur.Anlayacagin bir oyun vücut gibidir.Flash oyunlar sadece kolaydir.Sana tavsiyem flash oyunlar üzernde calis.Gamemakerle biryere gidemezsin.

K

Klood07

Ziyaretçi
Daha oyundan 1 resim bile görmedik. Google Görsellerden bulduğun resimleri koymuşsun sadece.

K

Klood07

Ziyaretçi
1- onu ortağım yapmış.
2- mesaj kasmıyorum.
3- oyunu yapmaya yeni başladık ve sen mesaj attıkca bende atıyorum.
Hesap senin hesabın ne ortağı? Bahane mi bulamadın?
2-Evet nasıl da mesaj kasmıyorusun değil mi ??
3-Benim dediklerime ters cevaplar veriyorsun ve bende cevap atıyorum. Sayende kısır döngü başladı.