Zombi istilası (Yapım aşamasında)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sonunda akıllandı.
herkes toplanıp şuna haksız olduğuna ikna edebilirmi[DOUBLEPOST=1411932580,1411932431][/DOUBLEPOST]
Bak sana büyük bir bilgi vereyim.Bu konuyu büyük bir heyacanla açtığını biliyorum ancak oyun yapımı senin benim bildigimden daha zor bir iştir.Nerdeyse tamamı matematiksel verilere girer.Ve binlerce hesaplamalar yapılarak oyunun temelleri olusur.Oyun demek sadece bir dili içermez.Oyun birsürü dal`a ayrilmistir.Ve her geçen gün bu dallar çogalmaktadir.Bir insanın tüm dallarda başarılı olmasının imkanı yoktur.En büyük oyun şirketleri bile bir oyun yaparken oyunda herkesin ilgi alanına göre düseni yapar.Yani grafige biri bakar.3d tasarlamaya birisi bakar.Birisi sesleri ayarlar,birisi oyun multiplayer olacaksa oyunu multiplayere ayarlar,birisi oyunda konuşma sistemlerini oyundan yapilacak satışların oldugu alanı yapar bu liste baya uzundur.Anlayacagin bir oyun vücut gibidir.Flash oyunlar sadece kolaydir.Sana tavsiyem flash oyunlar üzernde calis.Gamemakerle biryere gidemezsin.
gamemakerle daha kolay ama.... az denesen....

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Projeyi tamamlayabileceğinizi düşünmüyorum.. Tamamlasanız bile pek matah bir şey olacağını düşünmüyorum..

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konularda çok bilgim var Am bilgisayarım yok olsaydı yardım edebilirdim Üzgünüm :(

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konularda çok bilgim var ** bilgisayarım yok olsaydı yardım edebilirdim Üzgünüm :(
Merhaba güzel insan,
Bizim ekibimiz güzel ve bilgili bir ekip fakat ekipde örneğin boss zombi vb. yapmayı pek bilmiyoruz veya beceremiyoruz.
=ST= Mercer hariç herkes çalışkan forumda (kendisi bazen kodluyo bazen kodlamıyo.).
98IamLegend98 in ise gamemaker'a girememe sorunu var yani koder olarak alabilirdik istiyosan :)
grup olarak konuşup karar veririz.

NOT: 98IamLegend98'in sorununu en yakın zamanda çözeceğim.