Arama sonuçlarınız

1. P

byBluera - Böyle bir sunucu nasıl olur ?

Sorunun cevabı: 2013 te hub sunucumuzda açtık. Feronia Online ismi. 100 çeken hub sunucuda max 5 kişi ultra hardcore oynuyordu.
  2. P

Türkiye'de Minecraft Sunucularının Durumu (sosyal deney)

Şu yorumun altına bende imzamı atıyorum.!!!! Sadece dümdüz bir lapisli fekşının 600 700 liralık satış yaptığına tanık oldum . 30 günden kısa sürede. Bu arada dediğim gibi genelleme yapmayın. Ben deney malzemesi olarak sunucumu öne sürüyorum. 5 tane texturepackteki alıntı hariç 3.5 aylık emek...
  3. P

Türkiye'de Minecraft Sunucularının Durumu (sosyal deney)

Öncelikle merhaba forum üyeleri. Aylardır buralarda yoktum aslında...Konumuza gelelim: Şimdi bu başlığı okuyan herkes sosyal bir deneye tanıklık edecek...
  4. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Eveet , görev sistemi ekliyorum. NPC görev alma falan filan -_- Texture tamamlandıç Yeni görev eşyaları tamamlandı. Az daha zorlasam oyun mmorpg olacak . Şu anda kıyısında mmorpg olmanın
  5. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Cumartesi sabahı açmayı planlıyorum. Şu anda tam gaz çalışmalar sürüyor. Mimarımız yeni zindanı yapıyor. Bende 30 satırlı yapılacaklar listemi yapıyorum. Hypixel warlords paketinden 5 tane silahı alıntıladım. Ki anonsada yazdım texture packte alıntı olduğunu.O biraz canımı sıkmış durumda. Sırf...
  6. P

yeni zindan yolda. güncel , yeni ve çok daha büyük zindan geliyor.
  7. P

fastbreaksiz kazılıor çünkü. ayrıca zindandaki madenlerde madenci yorgunluguna yakalanma riskin var.
  8. P

Öz kardeşime vereyip vip bari.. Sonra sunucu adınıda Sonlapiscraft koyalım. Başlığada yeni nesil faction süper yenilikler yazalım. Bana kalsa lapisi kaldırırım. Ama herkes o zindanda oynayamaz malesef.
  9. P

ama tüm itemleri 150 k ya repairliryorsunuz. Dediğim gibi insanları vip almaya itecek birşeyler yapmalıyım.
  10. P

teşekkürler. sorun biraz oynayan herkesin zebani dizebiliyor olması zaten:D. oyun dengesini oturtamadığımı gösteriyor pluginleri herkes ayarlar .Ama oyun dengesi kurmak çok zordur.Bence oyun dengesi hiç hoş olmadı. Zebani setini 2. yada 3. gün elde etmeniz gerekiyor.
  11. P

bir an aklımdan geçmedi değil.Çünkü 1 hafta geçmesine rağmen sunucuya mali katkısı olan bir oyuncu olmadı. bizde vekil çocuğu değiliz sonuçta. Açık tutmamız için destek görmemiz gerekiyor. Son çare olarak bunu yapmak zorunda kalacağım sanırım.
  12. P

[+] OlymposSurvival [+] |> Farklı Bir Deneyime Ne Dersin ? [1.7 - 1.8] <| [Tekno-51 Onaylı]

Başarılar gençler. Emeğinizin ziyan olmaması dileğiyle. Bol şans!
  13. P

tam tersine pvp kapalı alanı genişledi farkında olduğunuz üzere:D
  14. P

Yorumun için teşekkürler. Minecraftın Türkiye'deki hali malumunuz. Bu halde herkes efsane sunucu ve en iyi sunucuları açabiliyorsa bize kendimize en berbat en boktan ve en kötü demek düşer.
  15. P

sıkıntı yok . makinada ona göre (32gb ssdli e3 dedicated). optimizasyonda yaptım. arada sv çökmesinin sebebi essentials sürüm uyumsuzlugu . senin mantığınla o zaman hub sunucular açılamazdı. 1 makinada 200 plugin çalışıyor hub sunucularda. Düzgün yazılmıs ve ayarlanmıs 70 80 plugin lag yapmaz...
  16. P

tabela koydugun chestlerin patlamaya dayanıklı olması lazım? lütfen detaylı olarak deneyip bana rapor edermisin. bu hatayı çözelim.
  17. P

cevaplar: zindanda pvp kapalı alan genişleyecek fakat itemlerinizin ölünce düşmesi açılacak. bu bir raid sunucusu : yani düşman faction evlerini patlatıp-basma. herkes küçük kızlar gibi küpten arsaya evlerini yapıp eşyalarını saklarsa oyunun zevki kalmaz (yanlış anlama şahsına hakaret...
  18. P

[Istek] Düzgün Bir "AntiAura"

aac kadar rezil bir plugin görmedim ben . 5 yıldız olması spigotta hakarettir. mesela çok güzel örnekler: adama yıldırım carpıor . npclerine vurdu diyerek hapse atıyor. adam kaçarken iskelet vuruyor. npcsine isapet ediyor başka adamın. onu hapse atıyor. (bende oto hapis ayarı var) geri sekmeme...
  19. P

esprisini anlamak için forumda faction sunucular baslıklarının tamamını okumak lazım. Herkes yeni nesil , en iyi en kaliteli ise bizimki ne oluyor bulamadık
  20. P

teşekkür ederim hislerime tercüman olduğun için. Daha 5. gün . İnşallah sunucunun bütçesini denkleştirecek kadar vip satarız. Ben ne olur ne olmaz gelecek ayın parasını hazırladm. Tabi ondan sonraki yani 3. ay ne olur bilemem. Eğer bu sunucu türkiyede tutmazsa büyük projemi türkiyeye yapmam...
  21. P

antiaura deneyeceğim yinede. başka şansım yok. engellemem lazım.
  22. P

Plugin değiştireceğim. Siz siz olun AAC denen plugini kullanmayın. Sahibi ilgiisiz , işe yaramaz rezalet bir plugin.
  23. P

teşekkürler , bekleriz. Bu gece epey mesgul olacağım sanırım -_-. yarın büyük süprizler var.
  24. P

saol. son olarak şu pluginlerin aşırı yüklenmesi sorununu çözünce sunucunun başarılı olacağına inanıyorum. sadece biraz sabretmek gerek.