Arama sonuçlarınız

1. P

Herkese Title Yollama

/tm bc yazı <nl>altyazı.. iyi forumlar title manager gerektirir.
  2. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Bildiğin üzere ki skype ta başımın etini yediğin konuyu yazıyorum... Bak şimdi, oyunda denge konusunda sıkıntı var, itemler ve zırhların dengesi yok. Ejder setini altın zırh yapmamam gerekirdi, sırasıyla deri, zincir ,altın (kırılmaz ama gücsüz) , demir (mesela seytan kral seti demir olmalı )...
  3. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Büyük ihtimal 24 ünde bakıma alacağım sunucuyu uzun bir süreliğine . Belki 1-2 ay kadar. 2 senelik ilişkimin sonu geldi kız arkadaşımla ve ayrıldık, sunucu 20 online ı geçmeyerek şu ana kadarki en başarısız sunucum oldu. Moralen çöktüm doğal olarak. Yeni sunucuları açmam sürecek hatam REKLAM ve...
  4. P

Call Of Duty 2 1.3 Dünyanın En iyi Deathrun Modunu Oynamak İçin Konuya Gir!

Bizim neslin unutulmaz FPS leri COD 2 COD 4 BF 2 COD 4 deathrun serverlarıda güzeldir. Özellikle depar olayı yüzünden çoğu oyuna göre deathrun daha zevklidir. Oyun fiziği en iyi fps dir.
  5. P

Yapımdaki Silahlı Açlık Oyunları ağızları açık bırakacak inşallah. Epey ilginç şeyler üstünde çalışıyorum. Ayrıca tek başına olmadığından ekip kurmaya başladım. 2 yeni ortak genel admin ve hissedar olarak katıldı. Onlarda belli projeleri üstlenip yapımlarda destek sağlıyorlar. Bundan sonra yeni...
  6. P

[PLUGIN] FeatherBoard'da ASkyblock Ada Levelini Gösterme

Placeholder api pluginini yükle.
  7. P

sorun şu: Görevler partiyle yapmak için. Partiyle daha hızlı oluyor. oyuncu sayısı az olduğundan görevler çok uzun geliyor. Görevlere el atacağım merak etmeyin. Not: Kitli HG ve Silahlı HG çok yakında. Epey az kaldı diyebilirim.
  8. P

aynen lapisin inan hiçbir etkisi yok mmofactionda. Lapis kazanda yok zaten. Yorumun için teşekkürler.
  9. P

3d texture sadece 1.8 de yapılmakta. ama kafaları kaldıracağım.
  10. P

asdfsdfgfh :D bizim server kolay? omg. Bu halini kolay bulmanı takdir ettim cidden . Sende demekki benim gibi zoru sevenlerdensin. Bencede bu hali kolay , zor bulduğundan diğerleri online sayımız düşük.
  11. P

Açılmaları sürecek. O zamana dek online sayısının iyi olması lazım. Yoksa ben Türkiye'den ümidi keseceğim.
  12. P

Nostalji:Silahlı Hunger Games

Hayırlısıyla çok daha iyisi geliyor.
  13. P

Nostalji:Silahlı Hunger Games

Evet arkadaşlar. Silahlı hunger games FFA 'da efsaneydi. Buda oyunbazın videosu. Eski günleri yad edelim. varmı FFA 'cı buralarda? Not:Merak etmeyin kat kat gelişmiş ultra sürümünu yakında bitireceğim. Efsane dönecek.
  14. P

Team RONIN | Eğitici Videolar Serisi | Toma Yapımı

adamsın .. Ne diyeyim:D eline sağlık. Bence direk resimdeki görüntüyü deneyin asdsgdh.
  15. P

Bu farklı. Tomalara karşı özel olarak kullanılmış kepçe bu.
  16. P

Lag yok. Her pc kaldırmıyor. Hem 1.8 olmasından , hemde fazla particle efekt olmasından. Şahsen bende gayet takır takır çalışıyor.
  17. P

işte budur. !!!!
  18. P

asfdgdhgkjçlhjghgdsdas Güzel olmuş. Birde POMA videosu çekermisiniz? (polis olaylarına müdahale aracı)
  19. P

Saolasın dostum. Emek var ama oyuncu yok. Emek vermeyince oyuncu oluyor:D Bu paradoksu çözemedim:D
  20. P

FFA da bana aitti:D Hard diski yanınca kapattım. :S Eski sunucuda da alıntı yoktu ki. Yapılar kötü olsada çoğunu ben ve 1-2 arkadaşımın tuzuyla yapmıştık. Paketlerde hiçbir şekilde alıntı yok. Hatta kazara piyasaya düşürdüğüm ve mücadele ettiğim oldu. Şahsen FFA bence yetersizdi ve çok eksiği...