Arama sonuçlarınız

1. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Yavaş yavaş düzelecek her şey.. Oyun dengesi ve şu saçma çökme olayını aşacağım. Sonra sanırım artık kendi haline bırakıp hub projeme hücum edebilirim.
  2. P

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

:D ssli char benm yan charım. hileler çalışıyormu deniyordum. Configde rakamları kurcalayarak plugini hassaslaştırıyordum:D adsfsgdhg +++ güncel +++ tekno bey sunucumuzu ziyaret etti. ve rehin alındım. Taraflar resmi ziyaretin ardından admin köşkünde çay içtiler. Ülke meselelerini...
  3. P

kendisine 2 dakika mute attım. Siz siz olun seviyenizi düşürmeyin 10 yaşında bir çocuk için . Ben az önce yaptım ve bir daha yapmayacağım. İnsanlar emeğinize katlanamıyor ve kıskanıyorsa sadece ban atın ve polemik yarattıklarında umursamayın. Not: Oyuncu olarak oyuna girmemin sebebi anti...
  4. P

ocağın 1 inde olacak cekilis aksam 6 da (düzeltme) 1.8 'in azizliği olan düşük fps sorunu dışında epey iyiyiz. NPC görev alma , özel görev itemi toplama gibi mmorpg vari şeyler ekleyeceğim sanırım. Bu gece yaparım herhalde. +++ güncel ++++
  5. P

teşekkürler Saçma şekilde jaile giren özel mesajla ulaşabişir. AAC cidden sıkıntılı bir plugin
  6. P

sırf şu anti hile yüzünden sıkıntı var. Onun dışında yok. Sadece aura kontrolü hariç hepsini kapatıp Nocheatplusa dönerek nostalji yaptım. Yorumlar İçin Teşekkürler Anti hile sistemlerindeki sakatlıkları düzelttim sanırım. Bir iki hileyi engellemeyi bıraktı ama yapacak bir şey yok. En azından...
  7. P

silahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek. malesef anti hile plugini diğer pluginlerle çakışıyor. Mesela geriye sekmeme enchantını hile olarak algılıyor. Onları aşana kadar kapattım. Sorun için kusura bakma.
  8. P

Ya şimdi onun esprisi şu: özellik olarak sunucuyu tıklım tıkış doldurdum. 2.5 3 ayın emeği var. 1 haftada açılan klasik klişe sunucular kendilerine , süper , yeni nesil, kaliteli ve en iyisi gibi yazılar yazıyorlar. Onların yanında ben ne yazacağımı bilemedim. Böyle yazdım:D Güncel+++
  9. P

Teşekkürler. Silahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek! Desteklerinizi bekliyorum. Diğer sunucu harddiski yandığından kapanmıştı. Bende 15 gün öncesinin yedeğini koymaya utandım. Şimdiki planım şu. Bu sunucunun pl paketi ve emeği bana ait ama buildleri malesef alıntı. Ama az indirilen mapleri...
  10. P

spawn internetten indirilme , alıntı. Ama 70 pluginden oluşan paket tamamiyle bana ait ve üstünde 2-3 ay uğraştım. Build yaptıracak param yoktu . yorumun için teşekkürler.
  11. P

Not: Başlıktaki yazımın amacı herkesin kendisini , yeni nesil veya en iyisi ilan etmesiydi. Bu sunucu üstünde 2.5 3 aydır çalışıyordum. Umarım beğenirsiniz. SKYPE ADRESIM: XeonNW
  12. P

PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Bu foruma arada sırada uğruyorum malesef, çokta nadir yorum yapıyorum: Bu sunucu sürekliliği yakalamış bir sunucuydu, 1-2 aylık açılıp kapananlardan olmadı, lapisli factionun üstüne birşeyler katmaya çalışmış ve başarılı olmuştu. Hub olduğunu görünce şaşırdım. Umarım kararınızdan pişman...
  13. P

MC.CANDYCRAFT.NET | 4 yıldan sonra sunucu sıfırlandı, yenilendi!

Hubdan vazgeçerek büyük bir yanlıştan dönmüşsün. Yenilik denemişsin baya,emek kokuyor, eline sağlıkta viplere lapis çok ayrımcı olmuş. Ayrıca sunucu lapissiz diye online sıkıntısı çekmen olası. Forumdaki lapis ıyy diyen kesime aldırma,seni yanlız bırakabilirler. Bence klasik lapis+ viphammadde...
  14. P

Enchantsign Plugin Bugu

furkan önce düzgün hitap et ki bende anlatayım nasıl yapacağını.
  15. P

Enchantsign Plugin Bugu

- -enchant.create başına - olarak bu permi ekle .
  16. P

Spigottaki Skriptterden Veda

Dogukan , Metin Karanlık Tarafa Katılın... Kurabiyemiz Var
  17. P

[Oyun]Üstteki üye neden forumu terk edecek :P

:ölüm::ölüm::ölüm: -__- eyi bakalm
  18. P

Forum hakkında...

yakın zamana inaktif olacağım.. herkes skype larını özelden atarsa memnun olurum..
  19. P

DayZ'yi nasıl açar ?

aynen 2 hafta gecmediyse iade et aklın varsa:D
  20. P

DayZ'yi nasıl açar ?

aynen dedigi gibi
  21. P

DayZ'yi nasıl açar ?

Dayz Kadar Buglu Hatalı Bir Oyunu Oynamak Haramdır.. Günahtır..
  22. P

DayZ'yi nasıl açar ?

kaldırmaz .. günahtır .. haramdır..