Arama sonuçlarınız

1. MrChinggo

Yabancı Olsaydınız...

Telefondan giriyorum ara sıra hatalı oluyor kusuruma bakma Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  2. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Noldu zorunamı gitti hırsız Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  3. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Dediklerinizden sonra rapordan vazgectim :) Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  4. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Baksınlar ne yaptınız ki :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  5. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Yok be Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  6. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Yok siz bunun gibi değilsiniz olan ona olucak Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  7. MrChinggo

Artık Bende Preimum

BİZ ADAM GİBİ YORUM YAPIYORUZ. SENİN GİBİ ADAM OLMAYA ÇALIŞAN BEBELERDEN DEĞİLİZ. SİNİR OLDUM YA BIRAK KONUNU RAPOR EDİYORUM . SENİ TAKMIYACAĞIM. ALLAH BÜYÜKTÜR VE HERŞEYİ GÖRÜR. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  8. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Çalışarak para kazanabilirsin hırsızlık yaparak para kazanamazsın. Sen para kazandığını sanıyorsun o paradan hayır gelmez emin ol Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  9. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Kul hakkı yemişsin ve burda bize anlata anlata bitirememişsin. Biri senin çalışıp biriktirdiğin paraları çalsa ne düşünürsün ? Not : Kesinlikle yorumuma ' sanane , seni ilgilendirmez vb. ' yorumlar yapıcaksın. Bu da senin kişiliğini gösteriliyor. Yazdıklarımı iyice düşündükten sonra bana hak...
  10. MrChinggo

Yabancı Olsaydınız...

Post kasmıyoruz. Sadece arkadaşların yaptıkları yorumlara cevap veriyoruz. Sana katılıyorum Wit Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  11. MrChinggo

- En sevdiğiniz ülke -

Başlıktada belirttiğim gibi ; # En sevdiğiniz ülke ve neden bu ülkeyi seçtiniz ? Benim Türkiye.
  12. MrChinggo

Hexxit İle İlgili

Hexxit ve mekanik mod ? Şaka yapıyor olmalısın dostum :cool: Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  13. MrChinggo

Ücretsiz Minecraft sever kurabilm şansı

Geçen gün facebook'a 3310 telefonumdaki resimleri attım .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  14. MrChinggo

Yabancı Olsaydınız...

Az kalsın horlama yazıcakmışsın .s Hortlatma bildiğim kadarıyla tartışılan konuyu başka bir konuya dönüştürmek , konuyu değiştirmek. Bu değil miydi ya :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  15. MrChinggo

-Minecraft'ta Yapabileceğiniz, Normal Dünyada Yapamayacağınız Şeyler-

Ayın üyesi olma hırsı işte bu ! Başarılar ne diyeyim .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  16. MrChinggo

Gerçek dünyada ineği döverek öldüremiyormuşuz :D Not : Kaç konu açtın ? Hadi ama bunu sende biliyosun Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  17. MrChinggo

-Gizem: Dev-

Normal spawn olmuyor dostum ya :( Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  18. MrChinggo

7 bölümlü Büyük parkur-labirent-quız daha çok fazlalı map kaçırma gir...

Gözükmüyor Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  19. MrChinggo

Alakasını açıklayayım. Minecraftta güneşi kare görüyoruz ama dünyada kare görmüyoruz , sence kare mi görüyoruz ? Başka bir şey açıklayayım mı ? Sence konuyla alakalı değil mi ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  20. MrChinggo

Merhaba Arkadaşlar,

HOŞGELDİN Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  21. MrChinggo

Dünyanın Sonumu Geliyor...! ?

Cehennem vip Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  22. MrChinggo

Ücretsiz Minecraft sever kurabilm şansı

Konunun başlığını nerenle yazdın Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  23. MrChinggo

LoL Kostüm programı (kesinlikle hile degildir)

Abi League of Legends nedir ya .s Hiç oynamadım nasıl bir şey :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  24. MrChinggo

Minecraft Anlamadıgım Bir Sorun

GRAFİK DÜŞÜR. Hatırladığım kadarıyla video ayarlarından bişeyleri azaltıp çoğaltıyordun. Not : Hatam varsa affola :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  25. MrChinggo

- OYUN NİCKLERİ -

Akşam akşam güldürdün :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi