Arama sonuçlarınız

1. MrChinggo

Minecraft Gift Code Sorunu

Satın aldığınız kişi gerçekten güvenilirmiş. Paranızı iade ettiğine göre :) Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  2. MrChinggo

Mucosoft Devleti'nde Ne Olmasını İsterdiniz?

Lunapark yapabilirsin diğer önerilere bakarsak bu daha kolay gibi geliyor bana :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  3. MrChinggo

- OYUN NİCKLERİ -

Üfürükçüdomuz komikmiş :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  4. MrChinggo

- OYUN NİCKLERİ -

Aradığım o hoş nicki hala bulamadım .s Aklına geldikçe yaz belki beğenirim ama Türkçe olsun :D İlgin için teşekürler Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  5. MrChinggo

Koyunun peşinden giden maceracı :D

Ilgimi çekti kızma tamam güzel fotoğraf falan :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  6. MrChinggo

Ya kolay şeyleri unutuyorum gerçekten :D minimap modmuydu neydi .d Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  7. MrChinggo

Minecraft Premium Alma Yöntemleri

Anladığım kadarıyla 18 yaşın altındasın premium almak istiyorsun fakat ailen kredi kartını kullanmanı istemiyor ? Abi ben ne demişim ya yoksa çok mu bilim kurgu izliyorum neyse ben gidiyorum .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  8. MrChinggo

Yabancı Olsaydınız...

Dostum beni karıştırma mesaj sayıma bak ya ! Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  9. MrChinggo

- OYUN NİCKLERİ -

Hangi reklam ya :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  10. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Ben gidiyorum tamam anlatmak istediğimiz anlaşıldı iyi forumlar Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  11. MrChinggo

Minecraft Premium Alma Yöntemleri

Mojangtan al. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  12. MrChinggo

Köşelerdeki map ve hpleri nasıl yapıyoruz ? Biliyorsan özelden link atar mısın ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  13. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Peki geri alınamadı mı ? Siteyi çalanlar hala forum içindeler mi ? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  14. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Eskiden kısmını anlamadım bidaha yaz detaylı olarak açıkla Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  15. MrChinggo

Yabancı Olsaydınız...

Yok ya hata bizde değil lanet olası telefonda :D Ne demek sen kusuruma bakma yazdıktan sonra kontrol etmedim Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  16. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Heykıd boyfriend .d Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  17. MrChinggo

En Son Ne Yedin ?

Kardeşimin üstünde denedim ishal oldu şu anda tuvaletten yazıyorum kardeşim b#k yoluna gidiyor .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  18. MrChinggo

Artık Bende Preimum

craft_man KONU KİLİT Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  19. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Adam hacker değil heykır Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  20. MrChinggo

Dünyanın Sonumu Geliyor...! ?

Yalnız bimcell bayisi var bi tek Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  21. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Çok merak ettim fotoğrafını :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  22. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Burda konuşmak işine gelmiyor tabi. Malesef facebook hesabımı çeşitli nedenlerden dolayı dondurdum. Sende vicdan olsaydı bu konuyu açmazdın. Yaptığın pisliği burda övüne övüne anlatmazdın Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  23. MrChinggo

7 bölümlü Büyük parkur-labirent-quız daha çok fazlalı map kaçırma gir...

Iyy transformice bebe oyunu :D Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
  24. MrChinggo

Artık Bende Preimum

Bundan sonra sonucunun ne olacağını düşünerek konu aç . Bu konu sana iyi bir ders olmuştur diyeceğim ama sana saçma gelebilir yine. Söylemek istemiyordum ama söyliyeceğim , senin hiç mi karakterin , şuurun , vicdanın , saygın , sevgin , hoşgörün , yardımseverliğin , haysiyetin yok mu ya Bu da...
  25. MrChinggo

Dünyanın Sonumu Geliyor...! ?

Biliyorum özelden mesaj atarım .s Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi