Arama sonuçlarınız

1. EnesA

PUBG İndirimde!

Hocam sanada indirim beğendiremiyoruz %100 olsa indirmeye değmez diyeceksin diye korkuyorum
  2. EnesA

PUBG İndirimde!

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Kısaltılmış ismi olan PUBG eminimki hepimiz duymuşuzudur gerek grafik konusunda gerek sistem gereksinimleri konusundan ama bu yazımızda bunlardan değil çoğumuzun beklediği indirime geleceğiz. Bazılarımızın bilgisayarı PUBG yi kaldırmıyor olabilir ancak bu başlıkta...
  3. EnesA

ARK: Survival Evolved Kısa Süreliğine 29,37 TL

Bence rakibi olan rust ın 57TL Olduğunu varsayarsak indirimden sonraki fiyat bence gayet makul.
  4. EnesA

ARK: Survival Evolved Kısa Süreliğine 29,37 TL

ARK: Survival Evolved Studio Wildcard, Instinct Games, Efe to Studios ve Virtual Basement LLC arayıcılığı ile geliştirilen oyundur.Oyunu steam de yayınlayan şirket ise Studio Wildcard'dır.Oyunun birçok ülkede aktif olarak oynanması sebebiyle 21 adet dil seçeneği mevcuttur.Oyunda Türkçe dil...
  5. EnesA

Google'dan Yapay Zekalı Oyun | Emoji Scavenger Hunt

Herkese merhaba saygı değer forum.gamer.com.tr okuyucaları.Bu konumuzda google da oynanan oyunlara yeni eklenen ve zamanınızın eğlenceli geçmesini sağlayan yeni bir oyun tanıtacağım. Oyun Nasıl Oynanır ? Öncelikle Emoji Scavenger Hunt sitesine giriyoruz ve google ın kameramızı kullanmasına izin...
  6. EnesA

Vds ile oyunda afk kalma

fotograf anladigim kadariyla konuya acan kisiye ait degil yanlis anlamis olabilirim affola ben o fotograf ornek gostererek aynisini kendi sunucusunda yapmak istedigini anladim ve sunucuyu linux ubuntu vs gibi isletim sistemi yeirne windows almasini yazdim ardin dan yapacagi ismlerleri...
  7. EnesA

WWW.GOTL.ME | Online Web tabanlı RPG Oyunu (The crims ve Omerta severler toplaşsın)

oyunun mantığı vs güzel ama ben tasarıma takıldım daha güzel olabilirdi veya biraz daha uzun tutup bunu bir mobil oyuna çevirebilirdiniz birde oyunda gelisim süreci bence cok uzun sürer gibi ilk basta levelleri kısa kısa yapıp ileride uzatmanız daha mantıklı olabilir.
  8. EnesA

Limbo | Ödüllü Korku Oyunu

Limbo Nedir ? Danimarkalı oyun geliştiricisi Playdead tarafından hazırlanan, platform/bulmaca türünde bir video oyunudur. “Ormanın ortasında uyanan isimsiz bir çocuğun bilinmezliğe yaptığı yolculuk!” şeklinde özetlenebilecek hikâye, arafta; cehennemin hemen kıyısında, tuzaklarla dolu bir evrende...
  9. EnesA

[SK İstek] Görev Skripti

[Skript] Görev Skripti - işine yararmı bilmem
  10. EnesA

Minecraft Radixcure: Any Hatası

Bune böyle bütün forum seferber olmuş
  11. EnesA

Darwin Project Ücretsiz Oldu

Sistem gereksinimlerini konuya ekledim.İyi oyunlar
  12. EnesA

Darwin Project Ücretsiz Oldu

Darwin Project 9 Mart 2018 tarihinde yayınlanan aksiyon oyunudur.Geliştirici Scavengers Studio olmak üzere sadece steam den indirilebilir.Oyun şuanda erken erişimdedir. Oyun Tanımı Darwin Projesi, savaş royale türünü kuzeye götürüyor ve yaklaşan bir buzul çağı, on katılımcıya Show Direktörün...
  13. EnesA

Vds ile oyunda afk kalma

sunucu isletim sisteminiz windows olmasi lazim
  14. EnesA

Minecraft Skript Çalışmıyor

bu tarzda olacağını zannetmiyorum.En iyisi balance ile kullanmaniz
  15. EnesA

Mrhaciyatmaz arkadasa sıfırdan para skripti lazim money degiskenini baglatmamis plugin ile ancak balance ile olabilir.Benim görüşum budur sıfırdan para skripti kodlamaktansa balance yi kullanmani tavsiye ederim
  16. EnesA

Script Yardımı!

2.gorsel icin forumda bir skript buldum ; [SK] ProHack Anti Hile Skripti! Fly-Speed-Macro Koruması broadcast leri kendinize gore ayarlayıp kullanabilirsiniz.
  17. EnesA

Yardım - Youtube

modem e reset atarmısınız veya zenmate (vpn) kurup girmeye çalısın
  18. EnesA

Photoshop hatası. lütfen yardım.

Uygulamaya sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı denermisiniz?
  19. EnesA

Fortnite Rehber

Konunun içeriği güzel olmus.Oyuna yeni başlayanlara ve oyunu merak edenlere güzel bir rehber olmus.Ellerinize sağlık.
  20. EnesA

o zaman bir para skript i kurman lazim normal money degiskeni balance yerine gecmez
  21. EnesA

Sunucum 30- dakikadan sonra otomatik kapanıyor.

yabancı bir sitede de görmüştüm bu hatayı orada "BuildTools ile yapılan düzenli bir craftbukkit.jar kullanın." yazisi gelmis deneyin derim
  22. EnesA

on rightclick on a villager: if villager's name is "&4&l[ &bTUCCAR &4&l]": cancel event if player's balance is bigger than 99: give a stone sword to player remove 100 from player's balance send "{@onayp}$100 VERİP KILIÇ ALDIN." to player...
  23. EnesA

PUBG Silahların Güçleri

Verilen bilgilere göre evet ancak listede ben awm yi göremedim liste yenilendiginde kesinlesebilir
  24. EnesA

PUBG Silahların Güçleri

PUBG Silahların Güçleri Her PUBG oyuncusunun merak ettiği soruya yanıt Reddit kullanıcısı olan Exooo dan geldi.Exooo nun hazırlamıs oldugu tabloda silahların güçlerini görüyoruz. Aynı Güçte Olan Otomatikler AKM ile Groza armorsuz hasarı 24 iken.M16A4 , M468 ve SCAR-L 20.50 hasar veriyor.Bu...