Arama sonuçlarınız

1. turkler

Arkadaşımı Öldürme [SKRIPT]

Bence Şöyle bir şey Olmalı:Biri Seni Arkadaşlıktan Çıkardınıktan 10 Dakika Boyunca Sen Ona Saldırabilirsin,Ama O Sana Saldıramaz.
  2. turkler

Ayrıntıyı Bulun

Nope.Silah Hıyar.
  3. turkler

Ayrıntıyı Bulun

DesnoGuns Modu.Ben Yaptım ._. (O Yapmadı) Internete http://desno365.net/ Gir Indir Kur. Kurulum: -js. Modu Yükle -Doku Paketini Yükle (Istersen AroowToBullet Isimli Silahların Attığı Okları Mermi Yapan Doku Paketinide Yükle) -Oyna.
  4. turkler

Skyblock olmuştur Yeni Konu Açdık

Istersen Az Anla.Kötü Demek Kötülemek Değildir.Şu Ana Kadar 2MB Alan Ile Sunucu Açan Kişilerin Senden Iyi Olduğunu Gördüm O Kadar.
  5. turkler

SUNUCU LAZIM.Büyük bir Minecraft Serveri Açacağım.

Sen Bana Yatırmak 2000 Dolar.Ben Seni Owner Yapmak Sunucuya.
  6. turkler

[Soru] 0.15.2

Onlar Sahte Lan,O Butonlar Çalışmıyo...
  7. turkler

Ayrıntıyı Bulun

Nasıl Buldun La?
  8. turkler

Ayrıntıyı Bulun

Ayrıntıyı Kim Ilk Bulcak?
  9. turkler

Skyblock olmuştur Yeni Konu Açdık

Sunucuya Girdim,Başarısız(turkler Tarafından Düzenlendi)
  10. turkler

[Yardım]Bana Beleş Özel Uyelik Bağışlayacak Adam Aranıyor!

Az Ciddiye ALın Ya,2 Günlük Uyelik Iste.
  11. turkler

Gayet Ciddiyim.Özel Uyelik Istıyoh.
  12. turkler

Beni Tanıyanlar (Hatırlayanlar) Var mı?

Yep,Sebepsiz Yere 6 Ay Ban Yemiştim.Kendisi De @Neria991
  13. turkler

Merhaba Küp Kafalar, Bugün Bu Konuda Bana Beleş Özel Uyelik Bağışlayacak Adam Arıyoruz. -----KARŞILIĞI NE?----- Hiçbirşey!Sadece Bağışlayın.(+31 Sewap Point Garanti) (Not:Konu Troll Değildir,Sadece Özel Uyelik Istiyorum,Fakirim Tmm Mı?)
  14. turkler

İyi Tarafından Bakma Oyunu

Facemi Patlattılar... ---1 Saniye Sonra--- Ben : Nyse Şkrm Bnm Twitter'im Wr.
  15. turkler

Beni Tanıyanlar (Hatırlayanlar) Var mı?

Hatırlamaz Olur Muyum Canım?Ayıpsın.(Hatırlamadı)
  16. turkler

Dünyanın Sonun Olumlu Bahmah: Kimse Sigara Içemeyecek.
  17. turkler

Sunucuda Aldığım 2 Hata - 1 Sorun

Yanına Da Çay?Azıcık Uğraşın Şu Sunuculara. Sonra Gelip Sunucu Konularında Şunlar Oluyor; -TurklerRS=Sunucu Klasik. - S e n = Neresi Klasiktir Acaba?Sunucu Gayet Emek Bir Sunucudur. Maalesef,En Küçük Sorunda Konu Açmak Emek Değildir. Ayrıca,Hatanın Ne Olduğunu Bilmekteyim,Çözümü De...
  18. turkler

Bilgisayar Çöktü... ---1 Saniye Sonra--- Dünya Yok Oldu Çünkü O Bilgisayar Dünyadaki Tüm Bombaları Kapandığında Aktif Hale Getiriyordu.
  19. turkler

VİRACRAFT | VİRACRAFT.NİTRADO.NET | ARSALARDA FLY | KÖYLÜ TİCARET | OYUNLAR | EVENTLER | BETA |

Başka sunucularda kullandığınız şifreleri bu sunucuda kullanmayın. Aksi takdirde hesabınıza başkları girebilir. Dikkatimi Çekti,Girdim Bi Baktım,Kimse Hesabıma Girmedi Aman Tanrım Didim
  20. turkler

Kastım Başarım Yapmak...

Konuyu Baltalamayınız. Maalesef Mr_TeneKe (BALTALAYICI) Baltaladığı Için 3 Yıllık Render Eğitimi Çöpe Atıldı.
  21. turkler

Kastım Başarım Yapmak...

Merhaba, Bugün Sizlere Custom Başarım Yapacağım. Sadece Şunları Yazmalısınız: -Sarı Yazı. -Beyaz Yazı. -Başarımda Olacak Olan Eşya. Örnek:
  22. turkler

Bana Creative Server Bulabilir misiniz?

https://www.hollandcraft.com/ A Gir,Yabancı Ama Baya HideNSeek,Creatiwe(Baya MiniBlocks Pluginli)Falan Bulunuyor.OITS,Tuf Falanda Bulunuyor.Benim DEğil Yabancı Ama Güzel Sunucu.
  23. turkler

Play.RoesCraft.CoM | Skyblock Faction PVP SurvivalGames Eggwars ( +130 Online )

Baltalamak Yok Kardeşim.Atar Falanda Yok.Biri Beni Aldığında Pusula Çalışmıyor.
  24. turkler

Kb Ler Mb Ler Gb Ler Bir Engelmi... Tartışalım

Büyükllü Yazmak Türkçede Yoktur.