Arama sonuçlarınız

1. turkler

|Ymc|>>SurvivalGames/Minigames/KoyluTicaret/Faction/PvP/Edit/Hile Koruma/Bot Koruma

VIP ve OYUNCULAR Arasında Eşitlik Olmasına Dikkat Ederek Açtığımız Serverimiz. Yani Ben Ödemek 50 TL.Ben Almamak P4 Set. KAZIK!
  2. turkler

SosyalKedi Içeri!

Merhaba @SosyalKedi .Ben turkler.Bugün Sen Bize Şu Soruları Yanıtlicaksın. (Sonuçta Forumda ''Soru Sormak Yasaktır''Denmemiştir.) 1-Patatesleri Fırında Kızartılmış Mı,Yoksa Haşlanmış Mı Sewersin? 2-Gerçek Adın Ne? 3-Babam Böyle Pasta Yapmayı Nerden Öğrendi? 4-Hıyar Neden Pazarda Çok Pahalı...
  3. turkler

Steam'a ne oldu yine?

Yey CS:GO ! Cidden Biri Bana CS:GO Kodu Atmış.Çalışmadı Ama :( Atmışlar Işte.
  4. turkler

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Şimdi Ben Senin Çukuru Mu Patlatmışım?LOL Eskiden Bende FFA Oynardım Sunucu Güzel.Spawn Internetten Olduğu Için Emek Yok.70 Pluginlik Pakete Gelince,Aynısından Skydaz'da ''FFA Legendary Pack'' Olarak Bulabilirsiniz. Beğenmedim.
  5. turkler

Yeni Modlar.

Merhaba!Bugün Yeni Modları Inceliyoruz.Ikiside Kız. @SosyalKedi Ile @Nano_Sensei Hoşgeldiniz. Benden Çekeceksiniz..... :D :D :D :D Cidden Beni Anarşist Olarak Tanırlar.Neria991 Adlı Arkadaşımız Bana Gıcık Oluyor. :D
  6. turkler

Growtopia Oynayanlar Doluşun.

Merhaba Arkadaşlar.Ben turkler.Bugün Growtopia Oynarken Scam Yedim.Dünyamın Ismi WantedTopia.Eğer Bağış Yapcak Bulunuyorsa Saat 18:45'De Açık Olacağım. (Oyun Ismim : TurklerRS) @EgoistBey @Forumİmamı @adenzu54
  7. turkler

Minecraft : PE Survival Games #2 "Tasarimci Lazim"

Yep.Daha 1 Bitmedi Bize 2 Yükledin.Az Stop Yani. :D Bide Tasarımcı Demişin,Ne Tasarımcısı? (Şimdi Seçilirim Hıyar Tasarımcısı Fln der Ölürüm Fln .s )
  8. turkler

Mobil Kanallarda Yeni Tarz *AndroDay*

1-Çok Iyisin.Emre E. Olarak Abone Oldum. 2-Clash Of Clans Çekersen Gerçekten Çok Kötü Kanallara Benzersin.NFS-MW Çek.
  9. turkler

Bu ne ?

En Son Yüklediğin 5 Skripti Sil
  10. turkler

Minecraft:PE v0.14.0 Yenilikleri "Dev Güncelleme"

Saklı Özellikler: 1-Bir Itemi Ya Da Block'u Isim Koyup Item Frame'Ye Koyunca Ismi Baktığınız Zaman Gözükür 2-Dispenser'e Zırh Koyup Hemen Önünde Durunca We Redstone Enerjisi Wererisek Zırhı Giydirir. 3-HUD Büyüklüğünü Ayarlayabiliyoruz.(Sadece Menü Ayarlarında,Oyun Içi Ayarlarda Ayarlanmıyor...
  11. turkler

eXfreakMC > Play.exfreak.com > Skyblock Sunucusu - Siteden Kayıt Zorunlu - Yeni

Konu : %50 = Sahte Öwgüler,Iyi Göstermeye Çalışmalar. %30 = Para Harcamak %20 = Kötü Buildler
  12. turkler

Napıyım yardım

Sanırım Sunucunu Kapatamıyorsun.
  13. turkler

Bu ne ?

En Son Yüklediğin Skriptleri Kontrol Et.
  14. turkler

Cevap Alındı Konu Close

BuildCraft Gibi Ciddi Modları Sil.Stefinu's Guns Yükle.Biraz Arayıp Internetten Red WS Blue Modunu Bul.Başlama Kitleri Falan Yap.Fullde Full Çekersin.