Arama sonuçlarınız

1. turkler

Okulda ki Arkadaşı Rezil Etme HELP

Bizde Kamera Falan Yok,Bi Ana Giriştede Kapı Yok.
  2. turkler

Maskeler NE Için Duruyor?
  3. turkler

[ŞIKAYET]Bir Baksanız....

Kanıt? (10Krktr)
  4. turkler

1-Eldiwen Tak.(Şimdi Parmak Izi Taraması Falan Olur Hapı Yutarsın Falan) 2-Çok Kötü Birşeyi Gizlice Yap.(Gece Öğretmenler Odasının Duwarına Onun Ismini Falan Yaz. 3-Sprey Boyadan Kurtul. 4-Sabah Okuldaki Olayları Izle. 5-Çocuğun Batmasını Izle,Ayrıca Seni Yakamaz.Çünkü Senin Alehine Kanıt Yok.
  5. turkler

[ŞIKAYET]Bir Baksanız....

Merhaba,Ananaslar. Bugün Ben Bir (HGSquire)Kişiyi [SPONSOR] Ya Da [SATICI] Olmayan Birini,Yanlış Konu Yerinde,Satış Yaparken Gördüm.Bu Kişiyi Rapor Ettim.Fakat Nedense Kişi Benim Suçlarını Söylediğim Yanıtı Beğendi.Bir Baktım: -Rapor Reddedildi. -Eğer Birdaha Böyle Sahte Bir Rapor Etme Yaparsam...
  6. turkler

Kanka Koyla,Küfür Falansa Ilerde Adam Falan Olamaz.Bizim Sınıfta Bir Çocuk Hatırlıyorum.Çocuk Hep Sınawlarda Kopya Çekerdi.Hocalar Görür,Ama Umursamazdı.Biz Nasıl Bir Adalted Falan Diyoz Hergün Falan Sonra Eğitim Yılının Sonuna Geldik.Karne Şöyle: Bütün Dersler : 0 Çocuk Sınıfta Kaldı. :D
  7. turkler

Minecraft Diplomam.

Orijinal,Hour Of Code Diye Birşeyi Bitirince Kazanıyorsun.
  8. turkler

Minecraft Diplomam.

Ulan BEn Tamplate Fln Indirmedim.Gidin Kendiniz Orijinal Olarak Kazanın.
  9. turkler

Hmmm... 1-Bi Kıçak Bul,Ama Az Büyük Olsun. 2-Herkezden Gizli Öldür.(Psycho Style) 3-Kurtulma Qeyf.
  10. turkler

Minecraft Diplomam.

Merhaba Skriptirler,Builderler,Hıyarlar(Mesela Adenzu54),Modlar. Bugün Minecraft Diploması Aldım.Hemde Jeb Imzalı,Orijinal Jeb Tarafından Tasarlanmış.
  11. turkler

1-Kötü bir şey Yapmasını Bekle,Mesela Cam Kırmak,Boru Kırmak,Falan. 2-Söylenti Yay.Mesela Örnekler: -..... , ..... 'ya Aşıkmış. -Öğretmenden Gizli +18 Izledi. Felan 3-Sahte Kanıtlar Sun: -Mesela Adım 1'den Öcne Telefonunu Iste,18+ Yükle,Sonrada Ispiyonla. 4-Onun Ölmesini Izle.(Disiplinde Seni...
  12. turkler

Nitrado / Çok Şaşırdım -,-

Knk Bende Site Hukuk Mahkemesi Mi Öle Bişi Yasaklamış. HızlıResim'e Uploadlasan?
  13. turkler

Nitrado / Çok Şaşırdım -,-

bende REsim Gözüküyor,Başka Biyerden Uploadlasan Ya Da Direk Link Koysan?
  14. turkler

PREMİUM`UM ÇALINDI YARDIM

Ben Dalga Mı Geçtim?(Bi Ana Bacı Söwesim Geldi Ama Neyse) Bildiğin Minecraft.Net 'ten Ticket Atıcan.
  15. turkler

Maximum-Sunrise By turkler

Knk Sen Bana Yapsan W.Totallesen Linki Özelden Atsan Bende Konuyu Güncellerim?
  16. turkler

1-Direk Ticket Atıcaksın. 2-Ben Direk Değilim Lan.
  17. turkler

Mojang'a Mesaj At,En Fazla 78 Salisede Falan Çözerler.
  18. turkler

>> TonyMC << SkyBlock Gelin Kendiniz Görün! İP: 178.32.95.184

1-BatiHost Kalitesi Demişsin,Ama BatiHost Kaliteli Değildir. 2-IP Adresin Sayılı. 3-Türkçe Düzgün Kullanılmamış. 4-Fotoğraf Yok. 5-Konu Düzeni Yok. Daha Sayayım Mı?
  19. turkler

Sorun O Zaten,W.Total'e Taratamıyorum.
  20. turkler

Merhaba! Şarkım Hazırlandı.Bende Yayınlıyourm. Link:Virüstotal koyulduktan sonra linki tekrar koyabilirsiniz W.Total:(Çok Pardon Niye Ise Chrome Siteyi Tehlikeli Algıladı,Girmiyor.Biri Yaparsa Beni Mutlu Eder,Yapanlar Özelden Atabilir)
  21. turkler

YARDIM Arkadaslar Acil Yardim gerekli siteden anlayanlar ilgilensin

Tamam.Sana Iyilik Yaramıyo.Ben Sustum.
  22. turkler

YARDIM Arkadaslar Acil Yardim gerekli siteden anlayanlar ilgilensin

Domain'i Sitenin Dosyalarına Kopyala,Ama Hepsine Yap.Biri Çalılşır :3
  23. turkler

3 Yıldır Değişmeyen Şey Değişti!

Merhaba,Uçgen Kafalar! Ben Profilimi Değiştirmi.Yuppi!
  24. turkler

Play.BestGamingTR.com /SurvivaL\/Skyblock\/Faction\/SkyWars\/Eglence İçin [TIKLA]

Berbat... Ben Daha Iyisini Tablet Kullanarak Açarım.