Arama sonuçlarınız

1. turkler

PİSTOL HAKKINDA EĞİTİM (CS:GO Eğitim #1)

Çok Ama Çok Ama Çok Aşırı Kötü Olmuş.
  2. turkler

Mehli Gazete (1)

Knk Zaten Eğlencesine Yaptıh.
  3. turkler

Mehli Gazete (1)

(----------------------) ( MEHLI GAZETE ) (-----------------------) -Maynkıraft'ta Silah Modu Iddası. -SSK Oyun Hakkında Dava Açtı Mı? -2017 Sözleşmemi Kim Yenileyecek. -Pancarlar Hakkında. -Pr.Dr.Karatay'tan Muhteşem Diyet Fikirleri. -Iş Ilanları. Bu...
  4. turkler

Neden ? [Beyin Fırtınası]

Şuanki Kafam:http://levayenerji.com.tr/project/pancar-o-s-b-krom-mutfak-fabrikasi-elektrik-isleri-ve-trafo-merkezi/ My Kafa Is Karıştı.
  5. turkler

Oswin Network | 17 Rütbe | Petler | *Dobbe'nin Serveri* | Paintball | 1.8 | GEÇİCİ OLARAK KAPALI

Yani Bundan Sonra Anında Küfür Ya Da Sonuç Almak Yerine,67890 Yılımızı Geri Dönüş Bekleyerek Harcayacağız.
  6. turkler

CoolCraft / SkyBlock Server / coolcraft.mygamehosting.net / 10k Para / Oyuncu kiti /SkyLord-SkyKing

Güzel...Ama Şu ''5Kişi Getirene Spawner'' Çok Kötü Olmuş.Adam 5 Tane Pasif Bot Atar,Spawneri Alır.Ayrıca: 1-Sunucu Sadece 3 Fotoğraf Vipler Için Yani Sunucu Emek Değil,Para Kazanma Çabası.
  7. turkler

WTOTAL YARDIM

Beyler Skript Kodladım,Yükleyeceğim,Ama Virüstotal Yarım Saattir Yüklemiyor Yardım.:(
  8. turkler

RevinantCraft Lapis/Boss/Event/Köylü Ticaret/MobArena/Faction/TabelaEnch 1.8.X

Ben Oldu Demedim...Azcık Okumanız Olsa Orda Oldu Yazmadığını Görürsünüz.Sunucu Girmeye Deymez Zaten.MB Kaybı...
  9. turkler

Yardim edin arkadaşlar

Orda Yazıyor.Ama Okuma Bilmeyenlere Tekrar: Umursama,Oyna Düzelir.
  10. turkler

> Granit CRAFT > Faction/ 1.7.X 1.8.X / Bosslar /Kafa Dusurme/Rütbe/ GranitCRAFT.Nitrado.Net

Sunucu Incelemesi: Buildler Berbat. Adminler Sunuculara Girip Durmadan''Sunucuda Beleş Op''Reklamı Yapıyorlar... Sunucuda Sa Dedim.Ban Yedim..
  11. turkler

Yardim edin arkadaşlar

Anladığım Kadarıyla Biri (Heçkır Abimiz Ya Da Adminlerden Biri) Sunucudaki Bazı Blokları Anında Kırılır Yapmış,BU Hatayı Alıyorsun NoCheat+ Fixlemeye Çalışıyordur.Sunucuyu Falan Kapama Düzelir.
  12. turkler

Oswin Network | 17 Rütbe | Petler | *Dobbe'nin Serveri* | Paintball | 1.8 | GEÇİCİ OLARAK KAPALI

Loto Ekle,Biz 5 Tane Sayı Seçelim.Katılmak Için ''Lotocu''ya 60 Diamond Block Ödeyelim.Ödüllere Örnek: -5 Sayı-500000 Diamond Block. -4 Sayı-150000 Diamond Block. -3 Sayı-Ödediği Diamond Blockları Geri Alsın. -2 Sayı-hiçbir şey. -1 Sayı-hiçbir şey.
  13. turkler

Ama Sizde Claim'in Ne Olduğunu Bilmeyen 6/7 Yaşındaki Arkadaşlar Da Claimsiz Yapıyor Basesini,Sonra Yıkılınca ''ADMIN TurklerRS BASEMI GRIEFLEDI''.
  14. turkler

Kötü... 1-Kurallarda-PwP'Den Kaçmak Yasak Diyor.Yani Biri Gelip Bana ''Ben P4 Set Giycem Sen Deri Set Giycen,Bende Dia Enchli Sword Olcak,Sende Enchsiz Daş Sword Olcak,Ikimizin Çantasında Da 7 Stack Dia Block Olcak''Diyecek,Ben Hayır Diyemicem... 2-Grief Yasak Diyor,Adam Claim Atmicak,Cheste...
  15. turkler

Hayallerini bu konuya yazmaya ve o hayaline ulaşmaya hazır mısın?

25000 Modluk Sunucu Aç. Ama Crack Olsun.Pre Olunca Hem Tutmaz,Hemde Bn Olmam. :s
  16. turkler

Tebrikler ve İyi Forumlar!

Pki.Napaq?---------------------(Konu Sahibi,1-2 Yıldır ''Ben Bırakıyorum''Konuları Açtığı Için Ilgilenmedi.)
  17. turkler

Hayallerini bu konuya yazmaya ve o hayaline ulaşmaya hazır mısın?

Bende Bana Sanitede 50 Hıyar Üreten Bir Makine Yapacağını Sandım.
  18. turkler

Minecraft:PE Survival Games #4 "Challenge Yaptık"

Galdırılmıs.
  19. turkler

Facebook arkaplan çalışması

1-Güzel Olmuş. 2-BENIDE EKLE PLS. 3-(2. Maddenin Aynısı)
  20. turkler

Etkinlik Minecraft GIFT CODE Ödüllü Mimari Yarışması! YETERSİZ KATILIMDAN İPTAL EDİLDİ

Hocam MC Yokken Nasıl Build Yapcaz?Zaten Ekran Kartım R.I.P.
  21. turkler

|Ymc|>>SurvivalGames/Minigames/KoyluTicaret/Faction/PvP/Edit/Hile Koruma/Bot Koruma

O Kadar 50TL Ödeyip Eşit Tutuluyorsa 50TL Çöpe Atılıyordur. P7 SET ISTERIZ!
  22. turkler

SosyalKedi Içeri!

Özelden Atsam Yanıtlamazdı.
  23. turkler

SosyalKedi Içeri!

Beyler Soruları @SosyalKedi Yanıtlicak Siz Değil.:D
  24. turkler

Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

Yep.Benim Ekran Kartı Yandı.Roblox Bile Kasıyo.O Yüzden Giremiyorum.En Yakın Zamanda 500TL'lik Bi Kart Alıp Gelcem.Crackli TeamExtreme Launcher Hazır...