Bugün lapisin sağlamlığını kontrol etmek için uğrayacağım, bakalım neler olacak :sinsi:
Bugün lapisin sağlamlığını kontrol etmek için uğrayacağım, bakalım neler olacak :sinsi:
Zindan ve macera dedin daha çok merak ettim, şu oyun insin oradayım. Ama önce lapis!:yastık:MMOFaction oynamanı daha çok tavsiye ederim. Lapis kazmaktansa zindanda macera yaşamak daha çok ilgini çekecektir.
lag yok . tps normal. Sorun particle efekt ve lobi haritasının orantısız büyük olması. Bilgisayarınız kaldırmıyor. Video ayarlarınızı kısarsanız biraz daha iyi performans alabilirsiniz.Lobiniz lagdan ölüyor,bi kontrol edin
Eleştirmenimiz de geldiLobiniz lagdan ölüyor,bi kontrol edin
Bilgisayarım kaldırıyor, fps den kaynaklı bir şey değil acayip ping varlag yok . tps normal. Sorun particle efekt ve lobi haritasının orantısız büyük olması. Bilgisayarınız kaldırmıyor. Video ayarlarınızı kısarsanız biraz daha iyi performans alabilirsiniz.
hocam sıkıntı yok bende lobideydim az önceBilgisayarım kaldırıyor, fps den kaynaklı bir şey değil acayip ping var
Bilgisayarım kaldırıyor, fps den kaynaklı bir şey değil acayip ping var
kişi sayısı sorunKonu grafikleri çok daha geliştirilebilir, bunun dışında sunucu özelliklerini gerçekten beğendim, zaten kişi sayısındada soırun olmadığı için kesnilikle güzel bir sunucu olacak gibi görünüyorBaşarılar.
alım yok şu anda.Bence süper olmuş bu arada alım var mı ?
Olunca bildirirseniz sevinirim skypeden sizi ekledimalım yok şu anda.
Şimdi Ben Senin Çukuru Mu Patlatmışım?LOL Eskiden Bende FFA Oynardım Sunucu Güzel.Spawn Internetten Olduğu Için Emek Yok.70 Pluginlik Pakete Gelince,Aynısından Skydaz'da ''FFA Legendary Pack'' Olarak Bulabilirsiniz.Zamanında FFA' da oyanmıştım hatırladığım kadarıyla herhangi bir hosting şirketine değil normal bilgisayara kuruluydu ve bayağı online çekiyordu ( yanlış hatırlıyor olabilirim ), bayağı zevkliydi özel textureli silahlar falan vardı hatta benim efsane bi tuzağım vardır tamamen topraktan oluşan deliğimin içine bomba atıp havaya uçurmuşlardı beni bayağı zevkliydi ve farklıydı. Şuanki sunucuda gayet zevkli ve farklı görünüyor hatta eve gidip oynamayıda düşünüyorum (1 yada 2 yıldır hiç modsuz serverlerde oynamadım) kısaca;
Başarılı bir sunucu.
Not = Lapisteki o kafesi senin yaptığın nekadarda belli oluyor çok acemice olmuş![]()
okurken sağlam güldüm. Allahta seni güldürsün.Şimdi Ben Senin Çukuru Mu Patlatmışım?LOL Eskiden Bende FFA Oynardım Sunucu Güzel.Spawn Internetten Olduğu Için Emek Yok.70 Pluginlik Pakete Gelince,Aynısından Skydaz'da ''FFA Legendary Pack'' Olarak Bulabilirsiniz.
Beğenmedim.