The Islands (Unity Oyunum)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyunu indirirken avast! programim ''Guvenli oge degil'' hatasi veriyor. Ben indirdim fakat suan acmadim. Guvenligi konusunda bir sikinti var midir? :)
Oyun güvenli. Belki mediafire tarzı sitelerden gelmediği için (benim kendi sitemden indiriliyor oyun) öyle bir hata veriyor olabilir.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun fizik motoru (Insan olarak) FarmingSimulator 2015'den daha iyi. :) Ayrica suyun altinda oksijenimiz tukendiginde canimiz gitmiyor (Duzeltmen icin soylemek istedim). Eger devam ettirirsen guzel bir seyler cikabilir diye dusunuyorum. :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyunun fizik motoru (Insan olarak) FarmingSimulator 2015'den daha iyi. :) Ayrica suyun altinda oksijenimiz tukendiginde canimiz gitmiyor (Duzeltmen icin soylemek istedim). Eger devam ettirirsen guzel bir seyler cikabilir diye dusunuyorum. :)
Oksijen tükenince canın gitmesi lazım... Açlık ile de aynı şekilde. Ben test ederken can gidiyordu.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bu arada bence hayatta kalma yapma ya savaşlı bir şey olsun

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Gta Gibi Bir Oyun Yap(Gta5 Ten Daha Kaliteli bir şey)Ama Grafikler GTA5 Ten iyi Olsun
,

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyunun indirme versiyonu guncel degilse bu sebepten olabilir. :)
yok hayır ondan değil. Açlık barı'nın kodu eğer aç değilsen Can Timer'ını (canın azalma hızı) devre dışı bırakıyor. Fakat oksijen bitince Can timeri açmak istiyor. Ama açlığın dolu olduğu için Can Timer geri kapanıyor. Bu şekilde birbirileri ile savaşıyorlar. Onu çözdüm. Sonraki update'de çözülmüş olacaktır :)