Arama sonuçlarınız

1. Poyro

Emoji Oyunu

Öhöm... Konsol simgeleri konsol savaşlarında işe yarardı
  2. Poyro

Forum b/m niz kaç ?

Mesajlar: 509 Beğenileri: 372 0,73084479371316306483300589390963 düşükmüş yha. beğenin bu postu ki artsın
  3. Poyro

Super Mario Odyssey: Ayın Karanlık Yüzü

Ne yazıkki sınavlardan dolayı şu an aktif video atamıyorum. Bu sebepten dolayı sürekli 25+ dakikalık videolar atıyorum. İşte bu sebepten kanalın adı "Poyraz Sivrikaya" değil. Biz, Kârı Olmayan Arkadaşlarız(ya da yeni ismimiz Full Ebonit) çünkü biz size günde 1 ya da 2 hatta yazın günde 5+ video...
  4. Poyro

Devasa yapıları nasıl yapıyorlar ?

Bir şey değil. Yalnız unutma. Sana sadece schematic dosyasını veriyorlar ve bazen bozulabiliyor.
  5. Poyro

Devasa yapıları nasıl yapıyorlar ?

öhöm... www.tinkercad.com sketchup gibi bir 3d tasarım programı olsa da 3d yazıcılık ve MCEdit schematic dosyalarına çevirebiliyor
  6. Poyro

Super Mario Odyssey: Ayın Karanlık Yüzü

Bu video bana çok fazla zamana mal oldu. Videoyu yükledikten sonra kanalım nerede is yok edilecekti ancak kurtardım. Bu videonun para kazanmak için gereken 10.000 izlenmeyi sağlamayacak. Çünkü ben videonun tamamını görmenizi istiyorum. Normalde bunu yapmayı sevmem ama sizden tamamen kalbimden...
  7. Poyro

Bir oyunda yasamak isteseniz..

Öhöm. Kirby - Meta Knight. Anti-hero olarak yaşamak mükemmel olurdu. Undertale - Asriel. Hikayeyi değiştimeye çalışırım. Ve güçleri. TLoZ BoTW - Revali. Okçuluk ve hprtum yaratıp uçma. Minecraft - Steve. Sadece Steve
  8. Poyro

Foruma ara veriyorum

Geri döndüm Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Poyro

Foruma ara veriyorum

Arkadaşlar aileme daha fazla zaman ayırabilmek için foruma ara vereceğim bu yıl boyunca Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Poyro

Bom Oyunu ( Unvan Hediyeli)

49 yedinin karesidir
  11. Poyro

Vücut geliştiriyorum ama...

Bende yelken yaparken aynı sorun vardı. Çözümü söyleyeyim. Atıştırma bile, yemek yemek iştahını açar. Ben akşam yemeğini yemem. Açlık da hissetmem. Ama uçundan bir şey yiyim dediğim anda:
  12. Poyro

Minecraft 1.13: Su Altı Güncellemesi İçin Beklenen Yenilikler!

Kaplumbağalar platform olarak kullanılabilir belki. Hatta belki domuz gibi bir binek!
  13. Poyro

Yeni Minecraft Java Edition Dokularını Deneyin!

Yeni brick ve planks MÜKEMMEL!
  14. Poyro

Bir Ünvan Ekleme İmkanınız Olsa Nasıl Bir Ünvan Eklerdiniz?

Belirli bir platformda ustalaşanlara "PC: Master Race" "Sony: Always Wins Baby!" "Microsoft: Power of the 'X'" "Nintendo: Playing with Power"
  15. Poyro

Forum Oyunu En Son Yorumu Kim Yapacak ?

merhabalar! Yenildiniz
  16. Poyro

60 dolarlık kart !

bir şey değil. Ama ben yine de switch'i öneririm. 2018 için yeni ana seri pokemon açıklandı. Hem beraber oynarız
  17. Poyro

60 dolarlık kart !

fiyat konusunda yardım edemem ama sana şunları söylerim 2ds 3ds oyunlarını çalıştırabilir(3d özelliği olmadan. Ama zaten bir kaç kere kullandıktan sonra %100 kapatırsın. O kadar iyi değil) eğer 2ds yerine new 2ds alırsan tüm 3ds oyunlarını + ds oyunlarını + dsi oyunlarını + ds lite oyunlarını...
  18. Poyro

60 dolarlık kart !

Bence anında ebay vb bir sitede sat ve kendine bir new 2ds xl al. 3ds bence saçma bir para tuzağı. new 2ds hem daha ucuz hem yanında şarj aleti var hem de daha hoj görünüyor.
  19. Poyro

Forumdaki Hayalet Üyeler

Bu forumu hayalet olamayacak kadar çok seviyorum <3
  20. Poyro

Heartbound Demo | İki Yüzlü Sayko[Türkçe Altyazılı]

Teşekkür ederim! İleride oyunun farklı sonlarınıda denediğim bir video atacağım. Abone olursanız daha erken fark edebilirsiniz çünkü genellikle altyazıları bitirmeden burada paylaşmam.
  21. Poyro

Heartbound Demo | İki Yüzlü Sayko[Türkçe Altyazılı]

Not: İngilizcesi iyi olmayan arkadaşlarımız için Türkçe altyazı eklenmiştir
  22. Poyro

Uzaylılara İnanır mısınız?

Forumda birkaç yıldır olanlar erdemalsirt'in uzaylılarla ilgili konusunu bilir. O konudan sonra uzaylılara olan tüm ilgimi kaybettim.
  23. Poyro

Forum Oyunu En Son Yorumu Kim Yapacak ?

Ya da bende
  24. Poyro

Herkes aynı harfle başlayıp biten bir kelime türetiyor!

"Emekleme" diyerek devam edelim bizde.