Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır mesela "ama" diyorsun ya başındaki kötü kelime. sansürlemiyor sorun başka birşeyden kaynaklanıyor ama.
+ben bunu profil mesajına yazdım. 98IamLegend98 die
Sayın Adminler
Dear Admins
ben nickimi değiştirmek istiyorum fakat süreden değil 6 ay çoktan geçti herneyse hata verdi izin verilmeyen kelimeler bulunmaktadır dedi süre limitinden falan bahsetmedi.
yeni nickimi şu yapmaya çalışıyorum:98IamLegend98
Sorun nedir? UNİCODELİ bişe yokki izin...
dikkat et eğer bu sorunu yakın bi zamanda çözmeszen 124 6823487 328473248132 f3e4843 gibi kodlar ve çizgiler çıkar karşına
garantisi varsa aldığın yere
yoksada tamirciye götür
bu adam 1.5.2 dönemlerinden zaman makinesiyle gelmiş olmalı! yada yıl uykusuna yatmış! ordakini hiçkimse göremez. tek sen görürsün +artık versions var koçum :D . o yüzden yapma bence.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.