Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Nasıl Bir İsim Seçmeliyim?

eskiden 1 yılda 1 değişiğiodu. bence MegrnTR yap :::sa:a:ddS.sd.
  2. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

hort mode: off pls yakında örenirsin. konusunu açıcam :3
  3. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

tabii ki de :D bu arada kendi yaptığım programdan giriyorum siteye.
  4. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

hayır değil. İstersen xenforo site açıyım <br> kod yaz bak bakalım çalışıyormu? o bir şablon.
  5. 98IamLegend98

| Madenci Çocuk | Wallpaper | çoban_yıldızı16 İçin Özel Hazırlanma | Gölgelendirme |

hani tüm bloklaırn olduğu yerde en sağ en altta bir şey çıkacak orda steve ve gölgesi var ona bas. pover light flaanda gerekiyor. w yazamıyorum çünkü tuş kopuk. zar zor basıyorum
  6. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

öyle değil. scriptine göre panelde yeri var. oraya yazacan! bu site xenforo ya burda header şablonuna yazılır. <br>
  7. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

youtubede videoları var :D <br> kodunu öretem sevaptır <br> koduyla 1 satır boşluk açabilirsin.
  8. 98IamLegend98

Mine-İmator Türkçe İndir

ben sana öretirim ama özelden bedavaya! sağol kuğulking baya işime yaradı. edit:senle bir anlaşma yapıcam muhahhaha :SD:DSA:ds:
  9. 98IamLegend98

Sırtıma dövme yaptırmak istiyorum

bence böyle fesat bir iş için paranı çar çur etme :D
  10. 98IamLegend98

Nereye Açmalıyım bu konuyu?

Adminler. Ben foruma kendi hazırladığım scripte benzer bir html kodu paylaşmak istiyorum. Nereye açmalıyım konumu? bulamadım bilgisayar ve teknoloji konu dışı genel falan var aklım karıştı?
  11. 98IamLegend98

Soğuk espiriler

hiç beğeneceğim yoktu.Kendime gidip beğenecek aldım.
  12. 98IamLegend98

| Madenci Çocuk | Wallpaper | çoban_yıldızı16 İçin Özel Hazırlanma | Gölgelendirme |

ya arkadaş noobmusunuz ya. Açılımını atın işte niye önünü çekip atıosunuz.
  13. 98IamLegend98

Sevgilini Kurtar Adventure Map

geçmiş olsun :( bana olmuş gibi oldum
  14. 98IamLegend98

Merhaba Arkadaşlar ben bu wallpaperi @çoban_yıldızı16 için yapmıştım elinde kazma madene baksın demişti bende forumda paylaşmak istedim işte wallpaper Mine İmator 1.0.0 UPDATE 2'yle yaptım. güzel olmuşsa beğenin | | | v buradan beğenebilirsiniz. edit:banada yap demeyin tek justicewhip e ve...
  15. 98IamLegend98

CraftBukkit'te aradım bulamadım ChestShop Link atarmısınız?[çözüldü]

Arkadaşlar CraftBukkite ChestShop, Chest Shop falan yazdım farklı farklı pluginler çıktı gui shop falan link atarmısınız? edit:arkadaşlar çıktı fakat util towny falan çıktı you server not online? (serverin çevrimiçi değil mi?)falan diodu server çevrimiçimi ne biçim soru lan dedim bu olamaz dedim