Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

[çözüldü]mcreator la mod yapıyorum ama oluşmuyor

rar mar çıkmıyo sen beni yanlış anladın
  2. 98IamLegend98

Ultra Küçük Karpuz/Balkabağı Sistemi [Tekli & Çoklu]

texturenin linkini atarmısın ?
  3. 98IamLegend98

[çözüldü]mcreator la mod yapıyorum ama oluşmuyor

arkadaşlar ben biyom modu yapmak istiyorum yapıyorum ama export to zip file diye bişi çıkıyıo sonra anlamını bildiğim şeyler çıkıyo yazıyorum bilgileri sonra tıklıyorum inmiyor oluşturmuyor çözümü varmı ?yardım lütfen! @TheCombatPro
  4. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

senin siteni napak ?? herkezin sitesi olabilir
  5. 98IamLegend98

([soru] MCEdit nasıl mapıma yükleyebirim ?

hmm demek koordinattan ölemi ? ben koordinatı rastgele atıyodumda???????
  6. 98IamLegend98

ben enderdragon a yem olanlar için söledim!
  7. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

kısa çünkü 4 e çoktan başladık ona geçiş için kısa yaptım eski ve yeni bölümleri güzel bu değil 4 e geçiş için yaptık
  8. 98IamLegend98

ohooooo sen para vermişin ben hostingini yazılımını bedavaya kurdum benimki daha güzel ve yazılımı reklam yapmiyimda sanalikabedavasanilistiyorum.tr.gg da var ben sanalika zamanlarımda sanilim azdı fakirdim görev yapmak istemiyodum ve orayı keşfettim yazılımını çok beğendim bende öyle yaptım
  9. 98IamLegend98

Resource Pack Yapıcam - Önerileriniz

aynn ona gerek yok kendin resource pack bulursun örneğin meşe ağacı tahtasını tamamen silersin silince altı gözüküyo koyarsın sonra bakarsın maden falan varmı görürsün kolayca
  10. 98IamLegend98

sen paraylamı kurdun ? ben buraya yazdım sonra kopyala yapıştırla siteme koydum
  11. 98IamLegend98

güzel fikir ama evet x r a y var ama bazı sw lerde x r a y engelli hangisine tıklıcam ?
  12. 98IamLegend98

Evinizi nere kurarsınız?

değilim ben hesabımı açarken XXSpideryasinXX diye kaydetçektim daha önce açılmış dedi sonra bende spider den sonra _ koydum evet proyum ama gamemode açıyom :D tek server yapamıyom yapçaktımda yok windowsun uğraşları not defteriyle aç yok yok win bilmem ne uygulamasıs y üklü değilmiş (kendim...
  13. 98IamLegend98

bide sitemdede yazıyo sitemde daha fazlasını bulabilirsin mcciyim.tr.gg
  14. 98IamLegend98

s biliyomda sitesini unuttum
  15. 98IamLegend98

olsun ben end e gidip enderdragon katili olamayıp enderdragon onun katili olanlar için söledim
  16. 98IamLegend98

Minecraftta En Sevdiğiniz Canavar Ve Nedeni

Enderman çünkü enderman hoşuma gidiyor ve piskopat ışınlanıyor fiziği hoş bir suikastçı öldürdüğümüzde enderincisi çıkarıyo ışınlanıyoz onla benim gibi banyo yapmayı sevmiyolar :D ve benim gibi son 3 blok yüksekliğindeler ve ciciler :D ben onları gördüğümde öldürmeye kıyamıyom :D eğer işime...
  17. 98IamLegend98

Story or History

aynen ben kavga başlatmak istemiyorum ama hep yoloman başlatıyo
  18. 98IamLegend98

Story or History

bana düşmansın diye beni siteden kovamazsın ancak yetkililer kovabilir ve suçu thepreffesional a atıyorum çünkü o başlattı
  19. 98IamLegend98

MC mod yapma sitesi neydi bende yapçamda?
  20. 98IamLegend98

MCEditi Nasıl Kullanıcam Ve Nerden İndiricem

ben sana öretirim kardeşim ama azını yani senin gibi acemilere lazım olan bilgiler kendini hazır hissetiğinde forumda var
  21. 98IamLegend98

Story or History

siten varmı? yoksa hiç bu konuyu konuşmucam benim var senin gibi sitesizlerle uraşamam
  22. 98IamLegend98

Story or History

forumda resim göndermeyi yasaklasınlar