Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

geçti zaten sorun çözüldü ve silersem tüm savesler gider :D
  2. 98IamLegend98

ender crystal (enderejderhasının güç aldığı şey) kodu varmı?

denerim zaten 1.7.2 deyim olmadı dünyanın dışına nese çağıramazsın diyor kodu doğru yazıyorum demekki olmuyo o zaman 1.4.7 ye bir süreliğine geçmeliyim!
  3. 98IamLegend98

ender crystal (enderejderhasının güç aldığı şey) kodu varmı?

arkadaşlar benim mapıma ender crystal anlamı başlıkta yazıyo zaten too many le denedim ender yazdım endercrystal yazmadı benim endercrys tali nerden bildiğimi merak ediyorsanız ben ende gittiğimde onları görüyorum ve resource pack yaparken ismini öğrendim ve minecraft ın en güncel item...
  4. 98IamLegend98

Story or History

>:(
  5. 98IamLegend98

Story or History

.DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
  6. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

senden güvenlik sorusunu istemiyorum anlasana!
  7. 98IamLegend98

Story or History

yok ben yatarken süt içmiyom
  8. 98IamLegend98

Story or History

hişşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt yaşın kaç olum
  9. 98IamLegend98

Story or History

evet istersen google amcanın çevirme stüdyosuna git ingilizce türkçe yap sonra ilk başa kamon yaz türkçe de aynı çıkcak google amca gelip bakçak dicekki bunumu demek istedin?: (sölemem git kendin bak) öyle dicek!
  10. 98IamLegend98

([soru] MCEdit nasıl mapıma yükleyebirim ?

aa tamam :) yani sorun yok
  11. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

ben sana güvenlik sorusunu ver dedim ? biraz doğru oku! güvenlik sorusuz istersen har harf söliyim güvenlik s-o-r-u-s-u-z
  12. 98IamLegend98

Story or History

kamon diye yazılmaz
  13. 98IamLegend98

Ultra Küçük Karpuz/Balkabağı Sistemi [Tekli & Çoklu]

avatarını mine imator lemi yaptın ? ben mine imator leöyle bişi yok saatlerce bekledim bir karpuz bile çıkmadı balkabağıda denedim 1 tane büyük bile çıkmadı
  14. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

ama kullancam premiumu özelden at bariiiiii yok yaa ?? ben o launcheri seviyorummm!!!! ondan başka bi launcherim yok benim! bitane teamextreme vardı bozuldu! sonra sevmediğim meatboy a geçtim oda virüslü sonra bu modern olanını buldum bırakmam!
  15. 98IamLegend98

Ultra Küçük Karpuz/Balkabağı Sistemi [Tekli & Çoklu]

yok daha önce texture yükleyemiyodum güzel bitane bulmuştum buydu ama maalesef o zamanlar acemiydim texturelerin içini dışına çıkarıyodum :DDDDDD olmuyodu bende bulmuştum onu diyodumki "ne güzel resource ama ben yükleyemiyom ki :creeper: " diyip iç çekiyodum ama sonra 1.7.2 çıkıncaaaaa hepsi...
  16. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

hııııı ???? öylemi benim kulaklık varda ben mc i normal kişilerden fazla oynuyorum o yüzden kulağımı çıkartıyorum :D ve kulaklıkla ses kulağımda ötüyor mesela zombi sesi gelse ben zombiyi görmesem " aaa! one!!! diyip korkuyodum sonra hatırlıyodum oyundan olduğunu :D bana mailini ve ismini...
  17. 98IamLegend98

skinim değişmiş :( acilen premium olmam lazım

adam yazık etmiş çünkü başka bi nick kullanabilirdi :D
  18. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

premiummusun ?
  19. 98IamLegend98

[çözüldü]mcreator la mod yapıyorum ama oluşmuyor

biliyorumda göndercektim az önce deneme modu yapçaktım mod list te çıkmıyo artık
  20. 98IamLegend98

[çözüldü]mcreator la mod yapıyorum ama oluşmuyor

vercektim ama daha yaptığım modlar mod list te çıkmıyor :(
  21. 98IamLegend98

ve bakalım adamın s*x e hazırmı ? :D ayyy yazıııık :) bence yarışmalara çekilişlere katıl gift code kazan sonra kendi işine bak !
  22. 98IamLegend98

:D komikmiş ve ben premium alınca skinim has sarı bücür olcak hem ismimi sevmedim sahte mail açıp kaydolcam tekrar çarın ismi Sarı Bücür olcak sonra ben premium için biriktirdiğim kumbarayı bulunca biriktircem en az içinde 29 tl falan 1 çeyreklik ve 2 euro var :D hesaplama yapçam ve tl...
  23. 98IamLegend98

sesler gelmiyor

arkadaşlar ben minecraft ı açıyorum sürümüm 1.7.2 ama sesler gelmiyor sesi açıyorum gelmiyor hiçbir ses :( ama 1.6.2 ye geçtiğimde geliiyor bende 1.6.2 oynamak istemiyorum 1.7.2 oynamak istiyorum nasıl olcak bu iş ? lütfen yardım...
  24. 98IamLegend98

arkadaşlar ben crack im birisininkini kullanıyorum çok seviyodum adı Asterix1961 idi skin süperdi 1 yıl öyle kullandım adam bi değiştirdi :creeper: oldum eskiden(benim nickime benzeyen adamlarda kullanıyor pretesto çıkarmayın) şimdi :(