Arama sonuçlarınız

1. 98IamLegend98

Evcil Hayvanım Rıfkı Satılıktır!

sen gerçekten bu tarantulayı satıyor musun?
  2. 98IamLegend98

Crafting ideas [zümrüt zırh]

ama bana kayıt tarihi lazım değil yani herobrine den bile nadir görünür...
  3. 98IamLegend98

BoxCraft + Faithful 1.6.X TexturePack

gözükmüyosa linke tıkla dedi ya adam!
  4. 98IamLegend98

Acill yardım minecraft sorunum vae

olmaz adamın tüm single savesleri gider aynen internet kafeden girersen pc kavgası olabilir :D yada başka bişi
  5. 98IamLegend98

Yardım Premium Alma (telefon)

annene babana sölersin adamlar almış hiçbirşey olmamış ben sahte konu açarım sende annene babana gösterisin dersinki bu adamdan 10000 kişi falan daha almış bişi olmamış dersin ok ? ama konu yerine mesaj atarım
  6. 98IamLegend98

Minecraft Kapanıp Duruyorr !!

aynen hep en güzel modları yükleyemiyorum çakışıyor örneğin: Ether,Hats,Eather,Exp Chest,Galacticraft, gibi :(
  7. 98IamLegend98

Steve of Life - Steve'in Yaşamı - Bölüm 1

süppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeer inanılmaz süper nolur ama nolur devam ettttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!
  8. 98IamLegend98

bana verildi ama kayıt tarihim ekim olarak gözüküyor işte o forum değiştirilirken bende hata oldu tarihim ekim oldu :(
  9. 98IamLegend98

1.7.2 Skin Yükleme (RESİMLİ)

bende yaa parası ne kadarsa öderdim tam a sınıfı keyif eşyaları alırdım gösteri boyunca yetecek kafadan lipton ice tea çeken kasklardan patlamış mısırlardan alıp minecon izlerdim steve yede domates fırlatırdım :D çünkü steve den nefret ediyorum ben skinli adam seviyorum
  10. 98IamLegend98

post kasmada bana cevap ver
  11. 98IamLegend98

yok mine imator indirdim ben ama sorun çıktı videoları schematic olarak kaydediyor windowsta benden onu birşeyle açmamı istiyor bi filmle aç diyorum ama bir kere hata yaptımmı tüm animasyonlar gidiyor babamın pc sinden yapçam neyle aç diyorsun animasyon yaparken ?
  12. 98IamLegend98

paint değil o mine imator
  13. 98IamLegend98

başlat menüsünü aç oraya paint yaz gör önerim paint ama çoğu yerleri boya kovas ıyla güzel yapmıyor :(
  14. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

Mapta'ki en güçlü boss Büyüteç olduğu için ismi "Büyütücü" dür
  15. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

aynn :örümcek:
  16. 98IamLegend98

1.7.2 Skin Yükleme (RESİMLİ)

peki ordan slime yi değiştirebiliyomuyum
  17. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

imzamı silcektim ama imzada silinmiyoki
  18. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

@craft_man @craft_man @craft_man bize imzaları borçulusun!
  19. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

bende dün güncellemiştim offffffffffff:(((((((
  20. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

ayniiiiiiiiiinnnnnn :((((
  21. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

mysql ne yaa
  22. 98IamLegend98

paint.net değil o bir program başlat menüsüne paint yaz gör deneme başlt menüsüne paint yaz oldu bitti
  23. 98IamLegend98

Enderdragon kesme taktiği

benim kurduğum site kurma sistemi kodlama falan yaptıyıryoda ben kullanmıyom :P
  24. 98IamLegend98

Büyütücü 3 geldi boss bölgesi var!(4 e geçiş için)(4le birlikte yapılıyor o yüzden 2 güncelleme)

kim benmi ? değiştircekim ama isim değiştirme kalktı Sarı Bücür yapçaktım ama :(
  25. 98IamLegend98

imzalar geri gelsin!

arkadaşlar hatırlarsanız imza diye bişi var idi ama site güncellendi ayıp olmasında @craft_man siteyi spamdan korumak için herşeyi yapıyor ama spamdan korunmak için imzalarda gitti? imzalar geri gelsin! imzalar spam değildir! onlar bizim kişiselliğimizi tanıtan ifadelerdir @craft_man ! gençler...