Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Time Lord Deniz Anası !

Turritopsis Dohrrnii türündeki deniz anaları eceli geldiği zaman vücudunun tüm hücrelerini yenileyerek (Bir bakıma çocukluğuna dönerek) yaşamlarına normal bir şekilde devam edebiliyorlarmış o_O İlk gösterdiği de bu zaten ehehe :D @furkan3000 @bat34
  2. Salturbone

Weird worlds key alma

Argo yasak değil. Küfür ve hakaret yasak. Gerçi argo da bir nevi hakarete giriyor birine karşı kullandığında..
  3. Salturbone

Weird worlds key alma

Bı da benim sözüm; -Oyun mu ? -Oyun. -Beleş mi ? -Beleş. -O zaman al lan ! :D:D:D:D:D
  4. Salturbone

Weird worlds key alma

-Oyun mu ? -Oyun. -Beleş mi ? -Beleş. -O zaman al lan !
  5. Salturbone

Oyun yapacağız

Sağol almayayım kendi oyunumu yapıyorum ^_^
  6. Salturbone

Oyun yapacağız

Tamam konu kirlenmesin diyorsun da... Resimde iyi olan vardır ancak ses ve kodlama için burada bulamazsın. En azından sen biliyorsan bu bölümleri açık bırakıp o alanı isteyenlere basit bir eğitim ve referans alabilecekleri bir kaynak vermelisin ^_^
  7. Salturbone

evolve big alpha key alma videolu

Daha önce yapmıştım oradan biliyoruk ehehe :D Yalnız herkese vermiyorlar :S
  8. Salturbone

Garry's Mod

CS:GO source ile yapıldı onda sıkıntı yok. Evet source engine daha köklü ancak oyun motorunu yaptıkları gibi oyun yapacak halleri yoktu elbet. Bir dizi testten geçirildi ve bu testler sırasında half life 2 yi geliştirmeye devam etmeleri gerekiyordu. Elbette ki daha açıkları belli olmayan bir...
  9. Salturbone

evolve big alpha key alma videolu

Çok çok yanlış anlatmışsın. Önce "curse voice" indirip giriş yapacağız. Oradan claim code deyip kendi kodumuzu alacağız. Yine senin dediklerini yapacağız ama sadece kendi kodumuzu yazacağız...
  10. Salturbone

Garry's Mod

bir oyun yapmak için oyun motoruna ihtiyaç yok. Normal kodlayarak da yapılabilir. Her ne kadar source motorunun fizik ayarları çok gelişmiş olsa da bu özelliklerin source ile yapıldığı anlamına gelmez. half life 1/2 source olmadan yapılmış, ondan sonra yapılan oyunlar ise source ile yapılmıştır...
  11. Salturbone

Garry's Mod

Girişte Valve yazıyor diye source motoru olmuyor demek .s
  12. Salturbone

Garry's Mod

half life 2 source ile yapılmadı. source ile yapılan ilk oyunun gmod olması gerek :S
  13. Salturbone

Grand Theft Pizza Delivery, Kickstarter'dan istediğini aldı

Ben o icraat işine giriştim aslında eheh e:D
  14. Salturbone

En Iyı Mod Paketi Nedir ? (Acil Yardım)

Minecraft Vanilla dup tıs dup tıs dup tıs :D
  15. Salturbone

Garry's Mod

Half life "source engine" ile yapılmadı cnm .s
  16. Salturbone

Half-Life 2 gerçek olsa ne yapardınız?

half life 1 desen anlardım da half life 2 de de mi var o_O
  17. Salturbone

Bunlar halflife2 de mi o_O
  18. Salturbone

Garry's Mod

CS:GO sadece multiplayer için oynarsın. Half-Life 2'de o saydığın her şey var gibi :D Sandbox olayı biraz karışık sadece...
  19. Salturbone

Garry's Mod

İşte o yüzden sevmeyeceğinden eminim. Ona o kadar vereceğine half life 2 alsaydın ^_^
  20. Salturbone

whuttt ???
  21. Salturbone

Garry's Mod

Oyun sadece sandbox üzerrine kurulu. Yani sadece hayal gücünle bir şeyler yapabiliyorsun. Benim bir oyunu sevmem için macera olması gerekiyor ehehe :D
  22. Salturbone

Garry's Mod

Herkesin oyun zevki aynı olamaz değil mi ama ehehe :D
  23. Salturbone

Garry's Mod

Ben sevmiyorum o oyunu. Ama yine de senin kararın. Bir danışsaydın keşke almadan önce :(
  24. Salturbone

Hayır öyle değil. Bu düşünceni şu şekilde çökertebilirim. Half Life 1 Bölüm sonu canavarı son nefesini verirken G-Man in insan olmadığını söylemişti. Eeeee Gordon insan ?
  25. Salturbone

Adam insan değil onu biliyoruz ehe :D Yalnız Gordon a çok benziyor.