Arama sonuçlarınız

1. Salturbone

Bunları Biliyor Muydunuz ?

Farkettiysen cümlelerin çoğunda "olabileceğini" kelimesi var. Bu da bir olasılık belirtiyor, kesin değil yani ;)
  2. Salturbone

1-Bilerek yazdım. 2-Yalan değil, kemik erimesi yaşayan insanlarda olası bir durum <_< 3-Gecekondu ile alakası yok, evin temiz ise bu oran azalır... Yani kısaca gecekondu'da yaşayanların evlerini kötüleyemezsin <_< 4-Yine yaşlılarda ve hastalarda meydana gelebilecek bir durum... 5-Haklısın...
  3. Salturbone

Merhaba arkadaşlar. Kaynağının tamamının alıntı olduğu bu konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum :) Herobrine her zaman Minecraft oyununda vardı ! Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını Dünyadaki fotokopi...
  4. Salturbone

Devam Etmesini İstediğiniz Filmler

Devam etmesini istediğim herhangi bir film yok. Ancak bir kitap serisi var ki aklımı başımdan alacak düzeyde çekiyor beni : Tuhaf Artemius Canavar Avcısı. 5 Kitabı olmasına rağmen hala 6/7/8/9 gibi kitapların bekliyorum :D
  5. Salturbone

Hangisini almalıyım ?

Biliyorum :D
  6. Salturbone

Hangisini almalıyım ?

Hatırlatayım dedim :)
  7. Salturbone

Hangisini almalıyım ?

Garden Warfare çekilişi yapmıyorlare*
  8. Salturbone

Android Tabletimi USB Kablosuyla Bilgisayarıma Nasıl Bağlayabilirim ?

Teşekkürler deneyeceğim... (Son zamanlarda yine çalışmamaya başladı <_<)
  9. Salturbone

Hangisini almalıyım ?

Garden Warfare al...
  10. Salturbone

[Öneri]Mod yapmayı bilip, yapacak şey mi arıyorsun? Gelsene

@AlichosTR mümkün olduğunca çabuk bir şekilde konuya bekleniyor :D
  11. Salturbone

Sizce nasıl ?

O kadar şey almışsın ram'i de bari 8 GB'ye çıkar.O ekran kartı yerine şunu al fiyatlarda pek bir fark yok http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
  12. Salturbone

-Mantık-

Burada da evrimleşme devreye giriyor. Biliyoruz ki ürerken her dna'mız doğru olarak geçirilemiyor. Bu yüzden orada farklı dna'lar bulunuyor . Bu dna farklılığı da bambaşka şeylere sebebiyet veriyor. Aklın daha iyi çalışması da bir örnek. Tam anlatamadığım düşünüyorum ve şu videoyu izlemenizi...
  13. Salturbone

-Mantık-

İnsanların evrimleri homo olarak adlandırılır. Yani insanların bir evriminin adı HomoNaber olma olasılığı bile olabilir. Sonuncu HomoSapien2'dir. Peki HomoSapien2'nin ne demek olduğunu biliyor musun ?
  14. Salturbone

-Mantık-

HomoSapien (HomoSepyın diye okunyor xD)mi demek istiyorsun ? Bunun haricinde Büyük patlamada maddenin bir kısmı kadar da anti madde oluştu, bilim adamları oluşan madde kadar anti madde oluşmasını bekledikleri için biraz kafaları bulanıklaştı xD. Ayrıca biliyor musunuz bilmiyorum ama karanlık...
  15. Salturbone

-Mantık-

16. Salturbone

-Mantık-

Çok önceki zamanlarda (yine yapım değil mi <_<) dünyanın oluştuğu sıralarda dünyanın yüzeyinin önce taş ile, sonra su ile kaplı olduğun biliyoruz. İşte bu sulardan oluşan denizdeki bir balık (daha dün baktım adın unuttum), ki bu balığın ayakları var ve gelişmemiş yüzgeç biçimindeki parmak...
  17. Salturbone

-Zaman Makinesi İcat Edilse Bile, Hükumetten Olmayan Kullanamayacak-

Bir varlık ki o makineye hükmedecek. B) Elbette öyle. Ama evrensel olarak koskoca evrende yalnız (Türkçe kötü yanlış yazmış olabilirim.) olmadığımızı varsayarsak evrendeki her canlı zamanı benimsememişse bunun sadece insanlar tarafından oluşturulan göreceli bir kavram olduğu anlaşılır B)
  18. Salturbone

Zaman, insanların oluşturduğu bir kavram olduğu için bunun evrendeki kesin bir varlığı olmayabilir. Bunun yanında görecelidir, hız lokasyon gibi faktörlerce hızlı veya yavaş ilerleyebilir <_<
  19. Salturbone

-Gölge Hızına Erişebilsek?-

Hayal gücümüz o kadar hızlı ki geçmişe ve geleceğe gidebilyor o_O
  20. Salturbone

Ne Olacak Bu Minecraft'ın Hali?

Sincap dönmüş o_O
  21. Salturbone

-Gölge Hızına Erişebilsek?-

Eğer teleportasyon gerçekleştirilebilirse bunu tam karadeliğe girerken yapalım ve puff. 2 metre uzamışım la ?
  22. Salturbone

Bırakın hükümeti korkuya kimse kullanamayacak 1 kişiden başka. Belki de bir şeyden başka. (FARE)
  23. Salturbone

Eğer zaman makinesi icat edilirse ki çok mümkün bir şey değil. En kısa sürede yapılabilecek zaman makinesi sadece zamanı durdurabilir. Zamanda geriye gitmek mümkün olsa bile 1 gün gidebilmek için bile bir günün geçmesi gerekebilir. Bu da boşuna zaman kaybıdır. Ayrıca yaşanmamış bir zamana gitmek...