1.12.2

1. propoyrazonur134

İstek Belirli bir loreli itemi yoketme fiçuk fuçuk yapma

Selamlar,Ben namı değmez Makaron. Başlıktanda anlıyacağınız üzere belirli bir itemin loresi yani mesela bir elmas göğüslüğün loresi yani açıklaması mvip seti ben bu açıklamaya yani loreye sahip itemi oyuncuda varmı diye sürekli kontrol etmek istiyorum tüm oyuncularda kontrol edicek tabii ki bu...
  2. E

KGFCRAFT Yetkili Alımları

Sunucumuz için tecrübeli Rehberler aramaktayız. Sunucu sitemiz: kgfcraft.mc.tc Discord adresimiz sunucu sitemizde yer almaktadır. Başvuru için Discord sunucumuzda bulunmalısınız.
  3. E

Sunucumuz kapanmıştır.

Sunucumuz kapanmıştır.
  4. Ahmet12791

Modlu-Pluginli-Faction Sunucumuza MOD-MİMAR-ADMİN-REKLAMCI-YOUTUBER Alınacaktır.

Sunucumuz şu anda whitelisttedir. 35-40 mod arası hafif bir modpack'a sahiptir. Modern Faction sunucularının sahip olduğu özellikler de mevcuttur. Sunucumuz %70 hazırdır. Discord adım: Jaded#6734 Ekleyin Sunucu tanıtım videosu: Burada Şimdi de sunucudan kareler:
  5. A

İstek Itemleri 127 olarak stackleyebilme

Merhabalar başlıkta yazdığı gibi itemlerin 64 sınırını 127 yapmak istiyorum(plugin denedim, pluginin linki aşağıda) bildiğiniz plugin, yöntem varsa yazarsanız sevinirim. Denediğim plugin: https://www.spigotmc.org/resources/item-stack-reloaded-1-8-1-14-4.67115/ sadece komutla birleşiyordu benim...
  6. PoiNeeT

play.HexagonNW.online | Spawner Yükseltme | Oto Tarım | Fırın Yükseltme | Claim Kick | Metin Taşı | Köylü Para | Rütbe | Coin

IP : play.hexagonnw.online Web Sitemiz : hexagonnw.online (yapım aşamasında)
  7. SolidSteed

Doğal olarak ilüzyonist doğumunu açma skripti - Guisiz, gelişmemiş, ama geliştirilebilir. Yalnızca 1.12 ve üstü

Doğal olarak ilüzyonist doğumunu açma skripti - Guisiz, gelişmemiş, ama geliştirilebilir. Eğer geliştirecekseniz bir yerlerine "by SolidSteed" yazarsanız çok sevinirim. Dediğim gibi sadece ilüzyonist doğumlarını açan bir skript vanillada açılmıyor diye biliyorum ilüzyonist hiç görmediyseniz...
  8. PoiNeeT

İstek Item ve NPC İle Işınlanma

Arkadaşlar merhaba. Sunucumda kat sistemi ile boss sistemi kurmak istiyorum. Yani oyuncu ilk boss seviyesindeki bossu kesince, boss dan düşen bi anahtar ile bir sonraki kat bekcisine gidip anahtarı ona verip bir sonraki kata ışınlanmasını istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?
  9. Thor1NN

[ PLAY.TKSZCRAFT.NET ] - [1.8-1.15] - %100 HAS SURVİVAL - 0 LAG - Süt inekleri - Tavuk - Oyuncu Warp - Her gün event - Sıfırlanma asla yok!

Spawn Orman Coin TAKAS Köylü Takas Kasalar Kopyalanabilir İP: play.TKSZCraft.net
  10. oziibeeeey

kaldır

11. mremregn

Yardım Yardım edin crash report

---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: EnderCorePlugin (EnderCore-1.12.2-0.5.69-core.jar) Inventory Tweaks Coremod (Inventory-Tweaks-Mod-1.12.2.jar) MicdoodlePlugin (MicdoodleCore-1.12.2-4.0.2.280.jar) CXLibraryCore (CXLibrary-1.12.2.jar) Contact their authors...
  12. ayaroyuncu

Mato Network | Gerçek Hayat, Hayatta Kalma, ConConCraft Sunucusu. > Eğlencenin Tek Adresi. > Gemi, Uçak, Araba gibi araçlar! > [1.12.2]

KONU TASARIMI YAKINDA GÜNCELLENİCEKTİR.
  13. oziibeeeey

Yeni Nesil Skyblock MMORPG / Skyblock Karışımı

Maden Çiftlik Karanlık Orman gibi warplar ile eşsiz bir sunucu Görev sistemi Yeni nesil Skyblock bölümümüzde Maden ve Orman gibi warplar %75 Yapım aşamasında Sizleri Pay to win sunucusu değil de, ver emeği al yemeği tarzı bir sunucu ile karşınızdayız Yakın zamanda...
  14. Mucosoft

1.12.2 Modlu Keşfi Yaptık!

15. H

PLUGİN PAKETİ faction 1.12.2

discord : Ardanos#5240 plugin apketi tanıtım videosu : sadece papara ve ininnal ÜZERİNDEN PARA GÖNDERİM VARDIR
  16. E

Yardım Davinci's Vessels uçan gemi gözükmüyor

1 yıl önce oynadığım bir mod paketini (kendim için kendim yaptım) tekrardan bir arkadaşımla oynamak istedim fakat her şeyi yerleştirip gemiyi birleştirdiğim ve bindiğim zaman gemi kayboluyor. Sürebiliyorum fakat göremiyorum. Aynı zamanda gemiyi tekrar blok haline getirmek için disassemble tuşuna...
  17. A

Yardım Eşyanın dayanıklılığının gitmemesini istiyorum

Merhabalar sunucu için eşyaların dayanıklılığının gitmemesini istiyorum.Bukkit.yml, Paper.yml, Spigot.yml lere baktım ama göremedim belki eksik bakmışımdır. Nasrıl yapıldığını biliyorsanız yazarsanız sevinirim. Örn: taş kırıldığında kazmanın canının gitmemesi, birine vauruğunda kılıcın canının...
  18. ZyratosNetwork

[ Play.WarCrewMC.Com ] | Gerçekçi Survival | AirDrop | Silahlar! | Raid | Kaleni İnşaa et ve Savaş!

Play.WarCrewMC.Com Gerçekçi Survival Web Sitemiz : https://warcrewmc.com/ Discord Adresimiz : / YgVG78Z • HUB | Survival | PUBG | CSGO Sunucudan Kareler Öncelikle Sunucumuz "Gerçekçi Survival Tarzındadır" Sunucu Türkiye Lokasyondur • şu an Sadece Survival Açık! Sunucunun Bazı...
  19. P

Yardım Minecraft FPS sorunu.

Merhaba arkadaşlar, ben tlauncher launcher'ından mod paketi indirip oynuyorum fakat bilgisayarımın özellikleri yetmesine rağmen bir fps sıkıntım var.Shader veya shader olmaksızın sürekli fps drop alıyorum. bilgisayarımın özellikleri verdiğim fotoğraflarda gözüküyor. Java 64 bit güncelledim...
  20. A

İstek İtem spawner plugini-sktipti

Merhaba Sunucum op skyblock olduğu için itemspawner plugini ve skripti aradım , bulduklarım oldu ama hepsi halatı çıktı , kendim yazayım dedim sp yi kırınca bazen veriyor bazen vermiyor . Bu yüzden sizden itemspawner plugini yada skripti istiyorum yardım edecek arkadaşlar olduğunu düşünüyorum ...
  21. MinecraftTR575757

İstek 1.12.2 mod pack

Geçenlerde Arkla Modlu survival yapalım dedik o da bana bi mod paketi attı hazır indirme linkini bulamamış sizden rica etsem bu modpacki toplayıpta verebilirmisiniz
  22. propoyrazonur134

İstek Scoreboard Team Lı Teleport

Merhaba /scoreboard teams komudu vardı o teamın içindeki birini/birilerini nasıl biyere tp leyebilirim bunun için skript atarmısınız tp @a[Team=xxx] Bu komut demeyin bu komut çalışmadı bekliyorum.
  23. propoyrazonur134

Teleport İle ilgili Sorun

Minecraft Komut bloğunda bir takımı biryere ışınlamak istiyorum. 1.12.2 sürümündeyim tp @a[t=ct] denedim ancak geçersiz seçici değişken hatası alıyorum bunu nasıl yapabilirim?
  24. propoyrazonur134

İstek CSGO MG Sistemi Benzeri.

Selamlar, Csgoda MG sistemi vardı bunu oyun içi bir versiyonunu yapmanızı istiyiceğim değerli skript kodlayıcıları Örnek olarak permissionu olan bir admin bir oyuncuya mg verebilicek ve bu oyuncuda olan mg yi görebilicek ve oyuncudan belirli bir mg alabilicek Ve oyuncuda mg ile bizim...