1.12.2

1. Erdem_Ural

Serverimde saadece adminler blok kırabiliyor

Merhabalar conconcraft serveri kurdum fakat saadece adminler blok kırabiliyor , koyabiliyor ve kapı açabiliyor ayrıca /moneyi saadece adminler yazabiliyor herkes arkadaşım ve admin yapamam nedeni kilitli sandıkları , quickshop daki sandıkları açabiliyorlar ve server eskiden 1.8 di 1.12.2 yaptım...
  2. JinQ78

1.12.2 Versionu Sanal Chest Plugini

Arkadaşlar konu başlığındanda anlayacağınız şekilde 1.12.2 versionunda sorunsuz çalışan bi sanal chest plugini arıyorum. AlphaChest ve ChestMaster'ın son sürümleri denedim fakat hata aldım ikiside çalışmadı. Bildiğiniz aynı işlevde olan bi plugin varsa yardımcı olun. Yardımcı olmaya çalışan...
  3. RedFail

Altın [ 1.12.2 ] VISION SURVIVAL | play.visionminecraft.com | 400'DEN FAZLA BIOME | 3D Hayvanlar, Mobilyalar ve Kılıçlar | Discord

[ Kopyalanabilir IP ] play.visionminecraft.com [ Önerilen Sürüm ] 1.11.2 (Ancak 1.12 ve 1.12.2 ile de giriş yapılabilir) [ DİKKAT ] Doku Paketi zorunludur! Sunucuda kabul ettiğinizde otomatik olarak yüklenecektir. Kopyalanabilir Internet Protocol Adresi play.visionminecraft.com...
  4. Pledix

SonFedai - Emek tayfa için geri döndük! - SONFEDAI.BATIHOST.COM - 1.13.1

Açılış: 12.07.2018 20:00 Sürüm: 1.13 Kopyalanabilir IP Adresi: sonfedai.batihost.com
  5. B

Minecraft 1.12.2 Oyun yüklenmiyor!

Merhaba 190+ modluk bir pack yaptım kendime, fakat şöyle bir durum varki modpack açılmıyor! Nasıl açılmıyor şunu diyim, şimdi açıyorum minecraftı ve forge yüklemeye başlıyor 1 ve 2 aşamayı 2 dakikada aşıyor fakat 3'ü aşamayı 30 dakika bekledim aşmıyor, hiç tepki yok, texture yükleme falan...
  6. F

Rotasız Kaptan | Hedefimiz Minecraft, ileri! | 1.12.2 Güncel Sürüm

7. F

RotasızKaptan Survival 1.12.2 sunucusuna Ekib ArkadaşlarınıArıyor

> Sunucu Bilgileri Rotasızkaptansunucumuza 200 kapasitelidir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 16 RAM bulunmakta... > İletişim Bilgileri İletişim için bize; discord: Zeki Can AYDIN#3225 Gmail: [email protected] adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz. > Başvuru...
  8. Pledix

ŞeyhKent | Hayatta Kalma Sunucusu ■ SeyhKent.mcsunucum.net ■ VIP YOK! |[1.12.2]

Açılış Tarihi: 27 Ekim 2017, 19:30 Sizlere eski Hayatta Kalma sunucularındaki zorluğu, bu zorlukta verilen emeği ve keyifli dakikaları yaşatmaktır. Sunucumuzu VIP satarak değilde dışarıdan bağış alarak, bağış yapan kişilere bağışla orantılı (VIP'lere verilen özellikler gibi olmamak...
  9. Smars

Nozarus Tarihi Sunucu [1.12.2]

IP: mc.nozarus.com --- Websitemiz: Nozarus.com