1.12.2

1. yiğit45

Over Heros Modlu Sunucu Tanıtımı | 1.12.2 Mod Paketi | TechnicLauncher'a Paylaşılacak

Over Heros Modlu Sunucu Tanıtımı Herkese merhaba arkadaşlar, Şu anda geliştirmekte oldum bir mod paketi var. Adı Over Heros. Bu mod paketi kısaca rol yapma oyunudur. Mod paketi ve harita tamamlanmamış olup harita sadece test amaçlıdır! Peki Over Heros nasıl bir mod paketi? *Over Heros RPG...
  2. SolidSteed

Purgatory - Beklediğinizden daha fazla özelliği olan bir sunucu! - Elementleri kontrol ederek çok oyunculuya bakış açınızı değiştirin!

,HAKKIMIZDA Biz, yaklaşık 3 yıldır ardı ardına deneme avatar-survival sunucuları açıp bu sunucular ile kendimizi geliştirerek Purgatory'yi açmaya hazırlanan ekibiz. Unutmayın; bu sunucuyu açmadan önce en az 13 deneme sunucusu açtık. SISTEMLER Element Bükücülük Evet, sunucumuzda büyüleyici bir...
  3. _heathcliff_

[TAKAS VE RÜTBE SİSTEMİ][PAZAR SİSTEMİ] AnarşiCraft %100 Survival Türk Minecraft Anarşi Sunucusu - anarsi.online - [AGRESİF ANTİ-HİLE/XRAY][1.12.2]

SUNUCU ADRESİ: - ANARSI.ONLINE - %100 Hayatta Kalma / Survival Sunucudaki eklentiler minimum düzeyde tutulmuştur. - SkinsRestorer - SetHome - Tpa - Anti-Xray/Hile eklentileri Bunlar dışında emek ve anarşiye fazla zarar getirmeyen TAKAS eklentisi bulunuyor. Bununla ilgili aşağıdan daha...
  4. Mucosoft

Minecraft Mucosoft ModPack 1.12.2 Extreme v2

Bildiğiniz üzere buradaki konuda ilk sürümü paylaşmıştım. Şimdi ise ilk sürümüne göre 2 kat daha büyük olan paket ile karşınızdayım. Bu pakette iyice coştuk. Şimdi gelelim güncel özelliklere ve sistem gereksinimlerine. Özellikler Neredeyse her türlü özellik bulunmaktadır. Silahlar, arabalar...
  5. Mucosoft

Yardım Dünyanın En Büyük Mod Paketi

Bende 56 GB RAM içeren bir GPU makinesi var. Bu makinede en büyük mod paketini kurmak istiyorum. Sürümünü 1.12.2 tercih ediyorum. 1000 üzerinde mod olmasını istiyorum. Bana en kaliteli ve dünyanın en büyük mod paketini önerebilirsiniz. Şunu da belirteyim. Makineye ücretsiz ve kısa bir süre...
  6. Kralorti90

Alım Var 1.12.2

Selam Forum Gamer Sakinler Bugün Size Eşsiz bir sunucu göstercem Kendi Tasarımım :D Evet Şimdi sunucumun ipsini vercem PyPixelMc.aternos.me Evet Bu ama Sunucumu tanıtayım Önce Sunucumda:Eggwars,BedWars,Skywars,ve IşıkSavaşları olcaktır en acil yetkiler ise Youtuber Mimar ve Admin dir...
  7. juguli54

[Yeni] Ekip Craft Türkiyenin Az Sayıda Gelişmiş Hayatta Kalma Survival Sunucusudur Görev/Rank/Kasa/Event

Kopyanabilir IP 178.20.230.148 KURALLAR Kurucu OzcanY Klan Eklentisi Takımınla Beraber Savaşabilirsin Sanal Pazar Mevcuttur+ Trade Sistemi VİP Fiyatları İndirimsiz Halidir Şuanki Fiyatlar indirimsiz İndirimli Fiyatları Servere Gelip Öğrenebilirsiniz...
  8. SolidSteed

Onaylı Tanıtım Viaversion 1.11.2 sunucuyu 1.11.2-1.12.2 yapma

ViaVersion 2.1.3 sürümünü kullanıyorum ama sunucu 1.11.2.-1.12.2 olmuyo sorun nedir? ya da hangi sürümü kullanmam gerekiyor? Lütfen yardım edin
  9. K

Onaylı Tanıtım Prefix Problemi

Merhaba Arkadaşlar, Sunucu Sürümü: SPİGOT 1.12.2 Kullandığım Pluginler: GroupManager, EssentialsX Problem şu arkadaşlar bir Grup oluşturuyorum. Örneğin: KURUCU Bu kurduğum KURUCU' grubuna kendimi ekliyorum. PREFIX ayarını yapıyorum. Ama ne hikmetse isimimin başında KURUCU tagını göremiyorum...
  10. Epiklava

Yardım Bağlantı uzaktaki ana PC tarafından kapatıldı hatası

01:15:44 [INFO] [Mertehor] disconnected with: §fIOException : Varolan bir bağlantı uzaktaki bir ana bilgisayar tarafından zorla kapatıldı @ sun.nio.ch.SocketDispatcher:-2 Bu hata ne sürekli bazı oyuncular atılıyor
  11. Epiklava

Yardım Otomatik parkur eventi

Survival sunucumiçin parkur eventi plugini lazım bilen varmı
  12. JohnWick

İstek süreli yetki verme

s.a forumgamer ailesi bana bir tane süreli group yetkisi veren bir tanede örnek veriyorum repair olsun permission bunu süreyle vericeğim bir eklenti lazım ayrı ayrıda olabilir
  13. AhmetSosyalS

MinecraftMoreTP Plugin

Merhaba Gamer.com ailesi! Öncelikle bir Eklenti tanıtımı olacak konumun bu forumdaki ilk konum olması benim için çok ayrı bir duygu. İsterseniz şimdi konuma geçelim. Bu Eklenti Ne İşe Yarar? Eklentimizi bir kaç eklentinin birleşimi olarak düşünebilirsiniz. Hem warpları ayarlayabildiğiniz ve...
  14. LordSk

Survival X (V0.0.1) {Modsuz, modlu survival deneyimi.} [1.12.2]

V1.0'a kadar sunucu bakıma alınıyor. Beta Tester olmak isteyenler için discord adresimiz: /Gg43ExH Zora sıkıştığımda bana yardım ettikleri için @Cazcez ve @AhmetDS12 'ye teşekkür ederim. :dost:
  15. TornaciConi

Kabepatencisi'sNeverland VanillaRP Server 1.12.2

Kabepatencisi's Neverland Öncelikle söylemek istediğim ilk şey,konu düzeni için özür dilemek. Bu işlerde pek iyi değilim. Sunucumuzda roleplay kavramı tam olarak hakim değildir,yani karakter özelliği vb. Rolsel eklentiler yoktur. Chat eklentisi ile yerel bir konuşma sağlanıyor ancak onun...
  16. Riox24

İstek Faction Paketi Ücretli

Merhaba Arkadaşlar Elimde Olan 1.8.8 paketini 1.12.2 paketine çevirecek arkadaşlar aranıyor
  17. ToprakM

Minecraft 1.12.2 Süper Kahraman Modu

Minecraft 1.12.2 Süper Kahraman Modu Heroes Expansion Mod Bugün bu konumda sizlere Lucraft'ın yapmış olduğu Heroes Expansion Mod'u tanıtacağım. Heroes Expansion Mod çeşitli süper kahraman kostümlerini, özelliklerini ve eşyalarını oyuna dahil eder. Bazı Resimler Thor'un çekici Hayalet...
  18. ChiaX

Minecraft Silah Modu Yükle 1.12.2

Minecraft Silah Modu Yükle 1.12.2 Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlerle birlikte Minecraft 1.12.2 Silah Modu yüklemeyi göstereceğim. Hazırsanız, konumuza geçelim... Mod Nedir? Mod aslında, İngilizcedeki, "Modifications" kelimesinin kısaltmasıdır. Tasarlanmış ve yazılmış oyuna eklenen...
  19. FatihCLKR

konu kapatılsın tşk

Öncelikle merhabalar bu konu biraz basit ve sade olacak o yüzden özür dileriz sunucumuz 1.12.2 sürümündedir ve mapin kopyası bulunmamaktadır mapimiz tamamen el yapımı ve gerçeğe benzetilmiştir. Fotoğraflarımız Bilgiler İp:CrystalyTR.aternos.me Sürüm:1.12.2 Tür:Conconcraft Havada uçan sarı...
  20. UckunCraft

UckunCraft l Yakında Aktif l Yerinizi Alın l

BİZ KİMİZ ? Bize Uckunlar Derler Daha Önceden 1 serverımız Daha Oldu Fakat Bazı Nedenlerden Dolayı Kapattık Şimdi İse Yepyeni Ve Sonsuza Kadar Aktif Suvival Sunucumuzun Tanıtımını Yapıyoruz İYİ EĞLENCELER ÇOK YAKINDA AKTİF Uckun.batihost.com Serverımızda Yukardaki Sistemler Ve; -KAFA DÜŞÜRME-...
  21. S

Survival ve SkyBlock Market ve pluginlerini ayırma

Selamlar ben 1.12.2 serveri açtım aslında başta klasik survival açtım amacım öyle çok abartılı değilde eski oyuncuları çekme amaçım neyse sonrada skyblock ekledim 2 sorum var şöyle; 1. Oyuncu SkyBlock geçtiğine warp survival marketti vs kullanmasına izin verilmeyip sadece skyblocka özgü item...
  22. S

Herkesin ozledigi server!!Topluluktan oynuyamayanlara geldi!!

Merhaba arkadaslar ben Skyreborn Kurucu admini Wactrix(oyundaki adimdir). Bugun sizlere sunucum olan Skyreborn serverini tanitacagim serverimiz survival odakli 1.12.2 surumludur ve faction yada modlu server degildir herkesin ozledigi oyuncu toplugundan dolayı oynuyamamış yarım kalan hevesli...
  23. JohnWick

1.12.2 item spawner

s.a forumagmer ailesi bana 1.12.2 çalışcak item sawpner skripti lazım yazacak varsa şimdiden teşekür edeirm
  24. furkanince99

Z-TR Survival

Play.turkserverz.com Play.z-tr.com Sunucumuz hala aktif.