1.16.5

1. A

Adinus Network 1.16.5 Survival Yetkili Alımları!!

Merhabalar, size kendimi tanıtayım Adım : Ege Ekibimizle beraber 2kurucu sunucu açıyoruz. Ekibimize alımlar açılmıştır alınacak roller şunlardır; 1x Ortak 2x Yardımcı 1x Moderatör 3x YouTuber 2x Mimar 2x Rehber 2x Discord Sorumlusu Discord (KİŞİSEL) : Rektinizim#2022 Discord (SUNUCU) ...
  2. NowCraft

Oyna.NowCraftr.Com | Gelişmiş Extreme Survival (1.16.5) | Gelişmiş Emek Skyblock (1.8.8/1.16.X) | 13 KASIMDA AÇILDI

FAKELOBBY'DEN GÖRÜNTÜLER LOBİ'DEN GÖRÜNTÜLER EMEK SKYBLOCK'DAN GÖRÜNTÜLER GELİŞMİŞ EXTREME SURVİVAL'DAN GÖRÜNTÜLER •Tecrübeli Yönetim Ekibi! •Site Kayıt Sistemi! •Daha Önce Görmediğiniz Skriptler! •Ekiplere Özel Hediyeler! • Açılışa Özel Süprizler! • Güçlü ve Kaliteli Altyapı! Hepsi ve Daha...
  3. omerelikalfa078

İstek Skript'te kırılan bloktan belli bir şansla farklı bir eşya düşürmek

İstediğim şey taş kazarken %10 ihtimalle coin (Altın parçası) düşürmek. Bununla ilgili bir kaç konu buldum ama bulabildiklerimde belli bir şansla değil de her zaman düşüyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
  4. keremyurekli

PhysicSwords v2.0 | Minecraft 1.16.5

Selamlar, bugün sizlere Minecraft 1.16.5 sürümü için yaptığım PhysicSwords eklentisinin 2.0 sürümünü tanıtacağım. PhysicSwords nedir? PhysicSwords kılıçları ve diğer eşyaları gerçekçi bir fizikle fırlatmanızı sağlayan bir Minecraft eklentisidir. Bu eklentinin asıl amacı oyuna kılıç için yeni...
  5. LightSurvival

(BAKIMDA) 1.16.5-LİGHTSMP.SAGANETWORK.NET - Sistemler-Gelişmiş Balıkçı/Boss/Krallık Ve Daha Fazlası! - Yeni Nesil Survival!

İP ADRESİMİZ : LİGHTSMP.SAGANETWORK.NET DİSCORD : https://**********/KwsZC4sn İŞTE SUNUCUMUZDAN BAZI GÖRSELLER! :
  6. Madeindead

[SIFIRLANDI] play.thevity.pw | [1.16.5] | Emek Survival | Çiftçi | Gelişmiş Claim | Lonca | Ünvan | Kanlı Ay | Tüccar | ve daha fazlası!

TheVity, Hedefimiz Minecraft Türkiye oyuncularına sürdürülebilir bir sunucu deneyimi ve yeni arkadaşlar, dostluklar edinebilecekleri bir oyuncu platformu oluşturmak. Diğer sunuculardan en büyük farkımız ise ilk ve tek amacımız olan Minecraft Türkiye topluluğuna daha iyi bir oyun ve eğlence...
  7. Clouds

Hava, Su, Toprak, Ateş! Çok oyunculuya bakış açınızı değiştirin! - Clouds / 1.16.5 / Elementleri kontrol et!

Clouds, 2014-2017 yılları arası daha popüler olan "Bending" oyun türünü 2021'e taşıyan yenilikçi bir sunucudur. Yurt dışında daha aktif olan bu oyunu Türkiye'de tanıtmak bizim hedefimizdir, oyunculara karşı olan bakışımıza ve yenilikçi sistemlerimize gelip göz atın! CLOUDSMC.TK - 1.16.5...
  8. ckltlikek

Kripto Network 1.16.5 ÖZGÜN SURVİVAL SUNUCUSU | play.kriptonw.com

Kripto Zindanı ve Kripto Ejderhası sistemlerini görsellerle anlatamadık, buyrun eğlenceli tanıtım videomuz: play.kriptonw.com www.kriptonw.com
  9. E

DamenciaNW Aktif !!! 1.16.5 Alımlar Aktif !!

Discord : https://**********/K4M4VAkN Veya XrsXGhBZ Alımlar : 2 Rehber 1 Mod 1 Mimar Sınırsız YT Sınırsız Reklamcı Sınırsız Üye :D
  10. E

Yetkili Alımlarımız Açılmıştır.

Yetkili alımlarımız açılmıştır. Alınacak yetkililer: Mod, Rehber, YouTuber, Mimar, Tasarımcı İletişim Adresi : https://**********/4v6bn4s2 Veya ZaR9D2Z76E
  11. NonyCraft

NonyCraft Gönüllü Yetkili Alımları ( 29.05.2021 Başvuru Başlangıç Tarihi )

Merhaba Saygı Değer Forum Kullanıcıları Bugun NonyCraft Adlı Sunucumuza Birçok alanda yetkili alımı yapıyoruz büyümeye çabalayan bir sunucu olmaktan gurur duyuyoruz rehber alımlarını web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz fakat moderator veya mimar gibi alımlar için direk discord...
  12. CHD

POENASAGA 1.16.5 [YENI SEZON] Cuma 14:00 Açılış

13. mehmet_27

Bera Network - 1.16.5 Survival - Eğlencenize eğlence katacak!

IP: oyna.beranetwork.com Selamlar, Sunucumuz genellikle denk geldiğiniz hazır alınan paketler ile kurulan veya gelişi güzel eklenen özelliklerin olduğu sunuculardan değildir. Tamamen en başından tüm sunucu bizim tarafımızdan kurulmuştur. İlk bakışta klasik sunucular gibi gelebilir ama sunucuda...
  14. CakirAhmet45

Yardım New İtems 1.16

Ben Newİtems Plugin Alacağım Fakat Newİtemsim en son sürümü 1.13.2 ben oyunumu 1.16 da oynuyorum Eğer Alsam Çalışırmı Kime Sorsam Bazıları Çalışır Bazıları Çalışmaz Diyor
  15. RunHeavenTR

Mc.HiperNW.Net - Özel Sistemler - Sezonlar - x2 Kredi - 1.16.5 - 10.05.2021

Diğer sistemlerimiz olan kazma level gibi "özel" sistemlerimizi görmek için 10.05.2021 tarihin de sizi de bekliyoruz! Tam açılış: 10.05.2021 15:00'da aktifiz. Yetkili alımlarımız devam etmektedir, katılmak için discord adresimize gelip destek talebi açmanız gerekmektedir. TIKLA VE DİSCORD...
  16. W

AntiCheatReloaded 1.8.x - 1.12.x - 1.13.x - 1.16.x Anti Cheat Türkçe

Selamlar arkadaşlar. Çoğunuzun sunucunuzda kullanmak için düzgün çalışan bir anti cheat aradığının farkındayım, ve ben kendi sunucumda kullandığım ve piyasada oldukça yaygın, çokça kullanılan AntiCheatReloaded pluginini tamamen türkçeleştirdim, siz değerli forum üyelerimizle paylaşmaya karar...
  17. Mucosoft

Minecraft'ta rol yapmak isteyen oyuncular arıyorum

Minecraft'ta benimle oynayacak birkaç kişi arıyorum. Daha eğlenceli bir rol yapma oyunu için toplu bir şekilde oynayacağız. Oyuncular birbirleriyle iletişim kurabilecek. Aşağıdaki kriterlere uyanlar ve özellikleri beğenenler aramıza katılabilir. - Sunucu 7/24 açık olacak. Üye istediği zaman...
  18. BeckytheBestMom

İstek Oyunculara ranklara göre set giymesini nasıl ayarlayabilirim?

Merhaba 1.16.5 survival sunucumda her rütbeye özgü set giyme nasıl ekleyebilirim mesela demir set giyebilmeleri için demir rankında olması gerekiyor yada oyuna yeni başlayan biri hemen elmas veya demir set giymeyecek bunu hangi plugin ile ayarlayabilirim bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  19. Clouds

[Kapatılsın]

Kapatılsın.
  20. Grablen

Yardım Tps Sorunu

Ani tps düşüşü yaşıyorum. TPS raporu şu şekilde: Purpur Timings Viewer (pl3x.net) 11 TPS görmüş sunucu nedeni nedir? Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.
  21. Izzssei

3B1T | GERÇEK Bir Minecraft Anarşi Sunucusu! [Konu Tasarımı Güncellenecek]

3B1T SUNUCU HAKKINDA Selamlar dostlarım sizlere bu gün sizlere sunucumu tanıtmaktan gurur duyuyorum. Sunucu adında da olduğu gibi bir anarşi sunucusu hile serbest dupe serbest her şey serbest. Sunucumun ismi size tanıdık gelmiş olabilir :tamam:. Amacım bu isimle prim kasmak değil aslında...
  22. Madeindead

ss

ss
  23. Madeindead

sss

ss