1.7.2

1. KilllerDragons

Chestcommands anlayan varsa bakabilirmi

Merhaba benim sorunum mi,necratfa skywars schematic ışınlandığında chest command menüsünün çıkmasını istiyorumda bunu nasıl yapabilir bişi daha sorucamda vote-main adli zaman ve sandığı ayarlaya nbişi buldum ben bunu nasıl sadece zamanı ayarlaması için kullanabilirm yardım ederseniz sevinirm
  2. BatiHostOğuzTTO

BatiCraft 1.7.2

BatiCraftFACTİON SERVER85.95.252.184 Rütbe Sistemi! Hile Koruması! 4 GB RAM! İlgili Yetkili! %0 LAG! :) 50 Kişiliktir! Admin...
  3. KilllerDragons

Sunucunun nasıl belli vakitlerde açık kalmasını sağlıyabilirim

Merhaba benim sorunum sunucunun nasıl belli vakitlerde açık kalmasını sağlıyabilirim acaba sadece şu vakitler açık kalsa yeter bana 12:00-21:00 yeter bunu nasıl sağlıyabilirim
  4. R

Serverimde Kurucu Aranır !!

Selamın aleyküm arkadaşlar ben raşit. Ben serverimi nitrado"ya taşıyacağım 1 veya 2 yıllık Sadece builderliği güzel olan arkadaş varsa skypeden eklesin Skype: rasit.137 Yeni: Arena,Lapis,Hammadde ve Spawn yapıcaz. Karşılığında 3 Ay beleş Adminlik veya Builder !
  5. Neriahere3

ZenaSurvival [Play.zenaoyun.net] 1.7/1.8 Mutlaka Bakmalısın. Yeni bir Survival Efsanesi

400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99 DOLAR!!!!!!! 400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99 DOLAR!!!!!!! 400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99 DOLAR!!!!!!! 400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99 DOLAR!!!!!!! 400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99 DOLAR!!!!!!! 400 dolar kardeş! şok indirim: 399.99...
  6. The_DeaD5

|SüperCraft|Hamachi|Alım|Faction|1.7.2

Merhaba arkadaşlar hamachili olan serverimize alım(rehber ve reklamcı)vardır.Gelişmekte olan serverimiz ayda 1 ip değiştirmektedir.Birazdan vericek olduğum skype adresiyle ip'yi öğrenebilirsiniz.Yakında Batihosta geçiceğiz.SERVER YENİ OLDUĞUNDAN VİPLER 1TLDEN BAŞLIYOR...
  7. S

AxiTR Sunucumuz Artık Tamamen Açılmıştır !

Minecraft AxiTR Serverimiz Açılmıştır ! -Server İpsi En Altdadır ! -AxiTR Kalitesi -10 Kişide Vip Çekilişi Yapılacaktır -15 Kişide MegaVIP Çekilişi Yapılacaktır -20 Kişide UltraVIP Çekilişi Yapılacaktır -İndirimli Market -El Yapımı Spawn -Server Sürümü 1.7.2 Dir ! -Köylü Sistemi -En Güzel...
  8. B

BattleSurvival | 1.7.2 Nitrado | 4GB Ram 32 Slot | Adalet ve Zevk

>Sunucu Hakkında< ➽Ram : 4 GB [ Zamanla 8 olacaktır ] ➽Slot : 32 [ 48'e yükselecektir ] ➽IP...
  9. Shadow89GER

Server İsim Sorunu

Serverda Mesela [L] [Oyuncu]Shadow89GER:Test Yazıyor [L] yi Nasıl Kaldıracaz ?
  10. Vivat

OwlCraft || [1.7/1.8] || play.owlcraftr.com || Yeni Rütbeler Eklendi || Konu Yenilendi || Tıkla Gir

GERÇEK BİR SURVİVAL MACERASINA HAZIRMISIN? ◢> SUNUCU BİLGİLERİ ◢> Sunucu Ip Adresi : play.owlcraftr.com Sunucu Ip Adresi : OwlCraftTR.nitrado.net Sunucu Ip Adresi : 85.131.183.55 Sondaki "r" yi unutmayınız :) İstediğinizi Yazarak Servera Girebilirsiniz ◢> ÖZELLİKLER ◢> * Altın Kürek Claim...
  11. KilllerDragons

pluginle ilgili yardım

benim 1 sorunum var yardımcı olursanız sevinirim serverimde group managerle kendimi admin yapıyorum oyundan çıkıp girince beni oyuncu gösteriyor naapmam gerekiyo yardım edermisiniz
  12. OsuranJIJEK

Minecraft 1.7.2 Sınırsız çiçek,kaktüs çoğaltma hilesi

Arkadaşlar önce bi kum bulun üstüne saksı koyun saksının üsüne kaktüs çiçek vs. koyun sonra kumu kırın diuelim 1 kaktüs koydunuz (sanki 2 tane konuluyor da) 2 tane gelecektir
  13. E

Minecraft Serverime Builder aranıyor suan lazım..

minecraft serverime builder lazım suan.cabuk gelsin builder vercem IP : 78.185.190.192 Minecraft sürümü : 1.7.2 acil gelsin builderler +++
  14. E

Serverimde multiverse-core sorunu

ben bu siteden forumdan bi plugin paketi indirdim ama warp arsalar yapmis adam gidince kuruculugum gidiyor tüm dünyalara gidip teker teker kendimi kurucu yapıyorum napıcam. ? group manager de world icindeki dosyalari diger dosyayla degistir demeyin. baskasina yetki verince serveri yenilemem...
  15. I

[Yardım] Bu Koda Permission Ekleme

on command: command sender is player command is not "deneme": cancel event message "Bu Komut Yasak" Kod Bu Arkadaşlar. Buna Permission Eklenicek Ve O Permin Ekli Olduğu Grup Bütün Komutları Kullanabilecek. Yardım Edecek Varsa Şimdiden Teşekkürler.
  16. SlayerR

Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

ALIMLAR SONA ERMİŞTİR Merhaba arkadaşlar 9 aylık serverimiz vardı.Serveri 0'dan yenilemeye karar verdim.Ekibimize katılmak isteyenler başvuru formunu doldursun. Pluginer Alımı: Plugin Kodlayabilirmisin: Plugin Türkçeleştirebilirmisin: ?/10 İstediğim Plugini Editleyebilirmisin: Yaş: Skype...
  17. BayDirlik

1.7.2 İle Uyumlu Skript Plugini

Arkadaşlar ben skript pluginini yüklüyorum ama log lara bakınca error veriyor uyumlu bi sürmü varsa atabilirmisiniz 1.7.2 için
  18. mert_chikumba

Dic-Cin 2:Kalenin Laneti (1.7.2)

Herkese selamün aleyküm. Dic-Cin serisinin 1. haritasına ortalama bir ilgi geldi ve 2. bir haritanın çıkarılması gerektiğini düşündüm bu biraz daha kısa ve basit olabilir. Lafı uzatmadan linkler ve hikayeler. Kurallar oyun içinde belirtildi ! Kesinlikle 1.7.2'de oynayın !!! Hikaye...
  19. ReaLTaiizor

[ÇÖZÜLDÜ] Belirli Kişilerin Servere Girdirmeme

Belirlediğim Deneme1 ve Deneme2 Kişileri Bu Skripti Aktif Yaptığımda hiçbir Şekilde Servere Girememesi. BAN Değil Ama. Skripti Disable Çekince Oyuna Girebilmeleri. Bu Skript Sadece Deneme1 ve Deneme2 Adlı Oyuncunun Servere Girişini Engelleyecek Yardımcı Olabilen Var Mı? on join: if player's...
  20. I

Konu Çözüldü Kapatılabilir...

Konu Çözüldü Kapatılabilir...
  21. mert_chikumba

Ölüm Stüdyoları Korku Haritası (1.7.2)

Evet tekrardan yeni korku haritamla karşınızdayım. Bu haritayı yapmak 1 günümü aldı fakat tüm gün bu map üzerinde çalıştım. Kurallar oyunun içinde yer almakta. Resource Pack'siz kesinlikle oynamayın. Bir kusur varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. Hikaye: Siz bir televizyon yayın stüdyosunda...
  22. mert_chikumba

Dic-Cin Korku Haritası ! (1.7.2)

Evet forumda yeniyim beyler sizlere bir kaç gün ile tamamladığım korku haritasını paylaşmaya geldim. Harita tamamen benimdir. Bazı sesleri Dabbe 3 filminden alıntı yaptım. Umarım beğenirsiniz Kuralları oyun içinde belirttim. Harita 1.7.2 içindir. Ve Resource Pack'siz asla oynamayın. Haritada...
  23. Hydran

[Çözüldü] Ses Sorunu

Arkadaşlar ben Minecraft 1.7.2 oynuyorum. Mod yükledim. -Hatta çok eskiden yüklemiştim.- Eskiden oynadığımda normal bir şekilde oynuyordum ama 2 gündür oynuyorum ve sesler ya hiç yada yarım yamalak geliyor. Mesela sandık açarken ses gıırt diye gelmesi gerek gı diyo ses kesiliyor. Kapatırken hiç...
  24. cadadda

Minecraft Bukkit Server Plugin Hatası Pluginerlar Acil Yardım :)

Arkadaşlar Benim Sorunum Millet Servere Girdiginde başkası tarafında o kişinin sunucuya katıldı yazısı cıkmaması. birisi servere girdiği ve cıktıgı belli olmuyor. yazmıyor kısacası. bu sorunun ya essentials ya authme gibi pluginlerle oldugunu sanıyorum fakat neresinde sıkıntı oldugunu bir türlü...
  25. EmreAwesome

Bukkit Games Plugini (Serverinfo.py hangi mapın ismini yazacaz?)

Arkadaşlar ben bukkitgames pluginini kurdum @emrah4434 abinin 1.7.9 plugin paketi // Mapları hem serverin içine hemde thebukkit gamesin içine attım ve world.yml yi düzenledim // peki serverinfo.py nin içindeki world kısmına ne yazacağız ?@emrah4434 abi serveri nitradodan aldım sürem geçiyor acil...