Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye de oldukça fazla server var (skyblock,hub,factions,Survival,) Çoğu açılıp kapanıyor. Sürekli açık olan eskilerden çok az server var. Eğer bir hub server açsak olsak nasıl bir server olsun isterdiniz? Nasıl olsa o server de oynardınız?
Evet arkadaşlar bugün sizlerden bir öneri/yardım istiyorum,
askyblock plugininde /is level yazdığımızda ada levelimiz yenilenir evet,
ancak bunu /is level yazmadan direkt level bloğu koyduğunda kendisinin yenilemesini sağlamak mümkünmüdür acaba?
:haa:
2012 yılından beri siz değerli oyunculara ücretsiz oyun sunucular açmaktayız. Daha önceki minecraft sunucumuz yeterli yetkili kadrosu olmadığı için kapatmak zorunda kalmıştı şu an bu sorunun üstesinden gelerek tekrardan sizlerle buluşuyoruz.
Hemen sende bu serüvene katıl: play.mrgaming.net...
2012 yılından beri siz değerli oyunculara ücretsiz oyun sunucular açmaktayız. Daha önceki minecraft sunucumuz yeterli yetkili kadrosu olmadığı için kapatmak zorunda kalmıştı şu an bu sorunun üstesinden gelerek tekrardan sizlerle buluşuyoruz.
Hemen sende bu serüvene...
Herkese selam. Öncelikle iyi günler dilerim.
Bir minecraft sunucum var. Sürümü 1.8.9 olarak ayarladım çünkü pvp 1.8.9 sürümünde daha iyi ve daha aktif. Bu sunucuma 1.16daki netheri getirmek istiyorum bunun imkanı var mıdır, varsa ne yapmam gerekiyor? Bu konu hakkında bilginiz varsa sorularımı...
SkyBlock Sunucum da Yetkili Alımları Başladı !
Sunucu Yeni Açıldığı İçin Gerekli Olan 3 Eksik Var.
WEB Sitemiz Şuanlık Olmadığı İçin Discord Sunucumuza İnvite İle VIP Satışları Ve Kasa Satışları Yapıyoruz
Ayrıca Discord Sunucumuza Boost Basarak da VIP Alabilirsiniz.
+ OsmanlıNetwork +
Oyun Modlarımız ↓
Faction,skyblock,survival olmak üzere üç oyun modumuz bulunmakta. yakın zamanda küçük oyunlarda eklenecek.
Sürüm ↓
1.8X - 1.16.5
Önerilen Sürüm ➠ 1.8.8
Ram ↓
Kopyalanabilir IP > osmanlinetwork.rabisu.net
Site > osmanli.play.tc
Discord
Ram ↓
8GB
Bilgi...
Değerli Forum Üyeleri
Benim Adım Can Yaşım 19
Discord Bot Yapımı, Logo Tasarımı ve Minecraft Mimarlığı Yapıyorum.
Eğer Benim Gibi Bir Yetkili Arıyorsanız
Şahsi Discord Hesabım
Cann#6156
Arsenic'in yolculuğu yaklaşık 8 yıl önce basit bir Survival sunucuya girmesiyle başladı. Çeşitlik Türk sunucularından edindiği arkadaşlıklarla ve tecrübeyle büyümeye devam etti, istediği kaliteyi ve sürekliliği bulmakta zorlanınca radikal bir karar alarak ilk sunucusunu kurdu. Şu ana kadar...
Merhaba, tanıtım konuma giren kişi hoş geldin.
Şimdi sizlere iyi yerlere gelmesi için
uğraştığımız sunucumuzu ve onun sistemleriyle
ilgili bilgiler vereceğim.
Vestoria Minecraft Sunucuları
Tanıtım Biçimi : İlk Haritalar ve Altında Özellikleri
(Sığamayan şeyler olabilir.) Onlar da sizin için...
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.