#skyblock

1. Zeuss98

Play.dolunaynetwork.com I Emek Skyblock I Adil ve Eğlenceli Rekabet Ortamı

Play.dolunaynetwork.com Server Açılış Saati = 22:50 Server Açılış Tarihi = 21.02.2022
  2. LuzNoceda

Yardım Yeni bir sunucu da neler isterseniz?

Türkiye de oldukça fazla server var (skyblock,hub,factions,Survival,) Çoğu açılıp kapanıyor. Sürekli açık olan eskilerden çok az server var. Eğer bir hub server açsak olsak nasıl bir server olsun isterdiniz? Nasıl olsa o server de oynardınız?
  3. iForces

Yardım (Minecraft Sunucu) Askyblock island level

Evet arkadaşlar bugün sizlerden bir öneri/yardım istiyorum, askyblock plugininde /is level yazdığımızda ada levelimiz yenilenir evet, ancak bunu /is level yazmadan direkt level bloğu koyduğunda kendisinin yenilemesini sağlamak mümkünmüdür acaba? :haa:
  4. LaudresOrg

| Pazartesi Aktif | SavageOyuncu | EmekSkyblock | Tr De Tek | Bedrock/Java | +20 SİSTEM - ANTİ HİLE | 1.16.5-1.21.X | GÜNCELLENDİ | Site Aktif |

EMEKSKYBLOCK 1.16.5-1.21 PLAY.SAVAGEOYUNCU.COM.TR www.savageoyuncu.com.tr
  5. LaudresOrg

FİRENETWORK > SEZON 1.0 > OPFACTİON > EMEKSKYBLOCK > PAZAR 18:00 BÜYÜK AÇILIŞ > ERKEN GELENLERE 2X EVENT ÖDÜLÜ > COİN > BALIKÇI > ÖZEL MARKETLER

Sponsorluk :büyük küçük farketmeden onlinelara göre sunucu açıldığında hepinizle birlikte klanlarınızla başlayacaksınız discord adresinden konuşmalar yapabiliriz.#HYPE KOPYANABİLİR ADRESLER İP : Play.Firenetwork.Net(Bakımda) Discord : https: //discord. gg /65jXdeJf
  6. MRGaminG

MRGAMING.NET Hard SkyBlock Sunucusu [1.8] play.mrgaming.net!

2012 yılından beri siz değerli oyunculara ücretsiz oyun sunucular açmaktayız. Daha önceki minecraft sunucumuz yeterli yetkili kadrosu olmadığı için kapatmak zorunda kalmıştı şu an bu sorunun üstesinden gelerek tekrardan sizlerle buluşuyoruz. Hemen sende bu serüvene katıl: play.mrgaming.net...
  7. MRGaminG

5.11.2021 - 18:00 MRGAMING.NET HUB Sunucusu - SKYBLCOK, FACTION, SURVIVAL - play.mrgaming.net

2012 yılından beri siz değerli oyunculara ücretsiz oyun sunucular açmaktayız. Daha önceki minecraft sunucumuz yeterli yetkili kadrosu olmadığı için kapatmak zorunda kalmıştı şu an bu sorunun üstesinden gelerek tekrardan sizlerle buluşuyoruz. Hemen sende bu serüvene...
  8. H

Pluginci Aranır ortak

Pluginlerden pek anlamam pluginci lazım ortak :)
  9. BugraaT

Yardım 1.8.9 Update

Herkese selam. Öncelikle iyi günler dilerim. Bir minecraft sunucum var. Sürümü 1.8.9 olarak ayarladım çünkü pvp 1.8.9 sürümünde daha iyi ve daha aktif. Bu sunucuma 1.16daki netheri getirmek istiyorum bunun imkanı var mıdır, varsa ne yapmam gerekiyor? Bu konu hakkında bilginiz varsa sorularımı...
  10. X

NightNetwork yetkililerini ariyor!

Hey Hey Selamlar. Ben Mami 16 yaşındayım bi sunucu açmaya karar verdim 1.8x1.13 emek sky sunucusu olucak plugin paketimiz hazır. 4 gb hosting imizde bulunmaktadır. Discord sunucumuzdan başvurular açıktır . Discord: https:/*******/WSGhFErT6n Link paylasamadigimizdan dolayi boyle atiyorum . Link...
  11. Berkesy

Atlantik Network - SkyBlock - 1.8x - Yetkili Alımları

SkyBlock Sunucum da Yetkili Alımları Başladı ! Sunucu Yeni Açıldığı İçin Gerekli Olan 3 Eksik Var. WEB Sitemiz Şuanlık Olmadığı İçin Discord Sunucumuza İnvite İle VIP Satışları Ve Kasa Satışları Yapıyoruz Ayrıca Discord Sunucumuza Boost Basarak da VIP Alabilirsiniz.
  12. D

skyblock için çiftçi plugin/skript arıyorum

yere düşen kaktüs şeker kamışı vs toplicak bir skript yada plugin arıyorum
  13. O

OSMANLINETWORK osmanli.play.tc EmekSKY/Faction/Survival Özel Sistemler İlgili Ekip Sınırsız Eğlence

+ OsmanlıNetwork + Oyun Modlarımız ↓ Faction,skyblock,survival olmak üzere üç oyun modumuz bulunmakta. yakın zamanda küçük oyunlarda eklenecek. Sürüm ↓ 1.8X - 1.16.5 Önerilen Sürüm ➠ 1.8.8 Ram ↓ Kopyalanabilir IP > osmanlinetwork.rabisu.net Site > osmanli.play.tc Discord Ram ↓ 8GB Bilgi...
  14. M

AyNetwork Server Yetkili Alımı

play.aynetwork.tk Sunucumuz AyNetwork +10 oyuncuda event ve yetkili alımı yapacak. Alınacak yetkili bölümleri -Mimar -Youtuber -Rehber Bilgi almak için ulaşınız ; Sefa#1046 İp.; play.aynetwork.tk
  15. Morthak

Sunucusuna Yaşı Büyük Bilgili ve Olgun Bir Yetkili Arayan Varsa İçeri Lütfen... :)

Değerli Forum Üyeleri Benim Adım Can Yaşım 19 Discord Bot Yapımı, Logo Tasarımı ve Minecraft Mimarlığı Yapıyorum. Eğer Benim Gibi Bir Yetkili Arıyorsanız Şahsi Discord Hesabım Cann#6156
  16. X

ssasdsad

play.efsanenetwork.cf 1.8 Sürümünde Harika Skyblock Sunucusu TÜRKİYENİN SUNUCUSU
  17. ArsenicNetwork

Arsenic Network | Yetkili Alım

Arsenic'in yolculuğu yaklaşık 8 yıl önce basit bir Survival sunucuya girmesiyle başladı. Çeşitlik Türk sunucularından edindiği arkadaşlıklarla ve tecrübeyle büyümeye devam etti, istediği kaliteyi ve sürekliliği bulmakta zorlanınca radikal bir karar alarak ilk sunucusunu kurdu. Şu ana kadar...
  18. KEJBEY

En İyi OpSkyBlock Sunucusu 1.8 X 1.16 Play.KEJCraft.TK & Oyna.KEJCraft.TK

KEJ CRAFT 17.01.2021 AÇILMIŞ OYUNCULARA KENDİNİ EVİNDE HİSETİREN MİNECRAFT SUNUCUSU OYUNCULAR VE YETKİLİLER ARASINDA BAĞLAR KURUP KEJ CRAFT OLARAK KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ SÜREKLİ YENİ PLUGİNLER EKLEYEREK İNSALARI SÜREKLİ AYNI ŞEYLER YAPMAKTAN KURTARİYORUZ SUNUCU BİLGİLERİ İP ...
  19. xArdaBey

Vestoria Hub Server 3 Oyunlu Açılıyor! Pazartesi 18:00 !

Merhaba, tanıtım konuma giren kişi hoş geldin. Şimdi sizlere iyi yerlere gelmesi için uğraştığımız sunucumuzu ve onun sistemleriyle ilgili bilgiler vereceğim. Vestoria Minecraft Sunucuları Tanıtım Biçimi : İlk Haritalar ve Altında Özellikleri (Sığamayan şeyler olabilir.) Onlar da sizin için...
  20. PowerSource

mc.powersource.pw | Emek Skyblock Aktif | Item & Mob Spawner | SürFLY | Taş Kağıt Makas & Yazı Tura | Minyon | Balıkçılık | Rulet | www.powersource.pw

(YENİ GÜNCELLEMELER : SÜRELİ FLY + RULET + DUEL 1VS1 + BANKA) Arkadaşlar Hepinize Merhabalar Sizlerinde Bildiği Üzere Sunucumuz Yarın Saat 16:00 Saatinde Açılacaktı Açılışda Discord Sunucumuzda Olacaktır Şimdiden Sizlere Keyifli Bir Oyun Deneyimi Sağlamaya Hazırız + Olarak Yakında Konu Tasarımı...
  21. I

ArcheMC #Yeniden #SagaNetwork #2XMOD #2XREHBER Alımı

Dc : https: //discord. gg/ q2f2bxFvfj İp : 213.142.148.122:25567 Kurucu Dc : Arche | Arda#5866