- En iyi cevaplar
- 4
Tamam abartmış olabilirim 1800 lira bu laptop. Şaka maka güzel laptop ha. Warframe'yi normal ayarlarda 90 FPS'de oynuyorum. Ama sildim oyunu sıkıldım. S4'ü de sildim ondan da sıkıldımYalancı!pentium işlemci 2100 lira ANCA RÜYANDA
Tamam abartmış olabilirim 1800 lira bu laptop. Şaka maka güzel laptop ha. Warframe'yi normal ayarlarda 90 FPS'de oynuyorum. Ama sildim oyunu sıkıldım. S4'ü de sildim ondan da sıkıldımYalancı!pentium işlemci 2100 lira ANCA RÜYANDA
hilesiz oyna pnp. bu arada pcnin linkini verirmisin(şimdi ülker link esprisi yapma ciddiyim.)Tamam abartmış olabilirim 1800 lira bu laptop. Şaka maka güzel laptop ha. Warframe'yi normal ayarlarda 90 FPS'de oynuyorum. Ama sildim oyunu sıkıldım. S4'ü de sildim ondan da sıkıldımMetin2'yi şimdilik bıraktım hile bulamıyorum
![]()
Gider msi alırım ben olsamFena bi' şey dimi?2100 lira bu laptop
![]()
10 ram yok :/Minecrafta verdiğim rame göre değişiyor 10 gb ram verdim Full ultra ayarlar shader ultra 500 fps 5 6 gb verdiğimde shaderli 150 120 shadersiz 300 350 yi buluyorbol Fps iyidir candır yamandır.
Dostum accayip derecede salladın şu an. Minecraft'a ne kadar RAM verirsen ver gram FPS artışı olmaz. Terk et bu konuyu sen en iyisi.Minecrafta verdiğim rame göre değişiyor 10 gb ram verdim Full ultra ayarlar shader ultra 500 fps 5 6 gb verdiğimde shaderli 150 120 shadersiz 300 350 yi buluyorbol Fps iyidir candır yamandır.
Kartın sürümü ?16 Gb ram(32 ye yükselttim diyelim)
4gb ekran kartı Nvida Geforce
7. nesil intel
Gerisigerek yok Toplam 4200 lira yükseltmelerle 5000 6000 lirayı bulur herhalde bilmiyorum
eee tavuk gelmiş kız gitmiş :/Dostum accayip derecede salladın şu an. Minecraft'a ne kadar RAM verirsen ver gram FPS artışı olmaz. Terk et bu konuyu sen en iyisi.
Ram dosyaları tutar işlemci boost desen anlarım (mantıksal işlemleri yapıyo sonuçta)ZorinTr bilmiyorum ama ben ram veridğim zamanlarda Fps ayarları değişiyor ve benim bilgisyaradımda derecelendirme var bir program nekadar yetkiliyse okadar Pc yi kullanmayı sağlıyor fotomu çekiyim şimdi sana anlamadım. Yarı foto atarım bekle sen. Ama haklı olabilirsin.
Laptop'un tuş takımı bozuldu az önceHatta hakılısın denedim gercekten Bilgisayarın durumuna bağlıymışşimdi 301 i geçemiyorum malum pc sabahtan beri açık
Şu anda ölmek üzereyim ambulans çağırın-5 fps aldığım oldu