Kaç FPS Alıyorsunuz?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Yalancı!pentium işlemci 2100 lira ANCA RÜYANDA
Tamam abartmış olabilirim 1800 lira bu laptop. Şaka maka güzel laptop ha. Warframe'yi normal ayarlarda 90 FPS'de oynuyorum. Ama sildim oyunu sıkıldım. S4'ü de sildim ondan da sıkıldım :D Metin2'yi şimdilik bıraktım hile bulamıyorum :D

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam abartmış olabilirim 1800 lira bu laptop. Şaka maka güzel laptop ha. Warframe'yi normal ayarlarda 90 FPS'de oynuyorum. Ama sildim oyunu sıkıldım. S4'ü de sildim ondan da sıkıldım :D Metin2'yi şimdilik bıraktım hile bulamıyorum :D
hilesiz oyna pnp. bu arada pcnin linkini verirmisin(şimdi ülker link esprisi yapma ciddiyim.)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecrafta verdiğim rame göre değişiyor 10 gb ram verdim Full ultra ayarlar shader ultra 500 fps 5 6 gb verdiğimde shaderli 150 120 shadersiz 300 350 yi buluyor :D bol Fps iyidir candır yamandır.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Minecrafta verdiğim rame göre değişiyor 10 gb ram verdim Full ultra ayarlar shader ultra 500 fps 5 6 gb verdiğimde shaderli 150 120 shadersiz 300 350 yi buluyor :D bol Fps iyidir candır yamandır.
Dostum accayip derecede salladın şu an. Minecraft'a ne kadar RAM verirsen ver gram FPS artışı olmaz. Terk et bu konuyu sen en iyisi.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
16 Gb ram(32 ye yükselttim diyelim)
4gb ekran kartı Nvida Geforce
7. nesil intel
Gerisigerek yok Toplam 4200 lira yükseltmelerle 5000 6000 lirayı bulur herhalde bilmiyorum

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
16 Gb ram(32 ye yükselttim diyelim)
4gb ekran kartı Nvida Geforce
7. nesil intel
Gerisigerek yok Toplam 4200 lira yükseltmelerle 5000 6000 lirayı bulur herhalde bilmiyorum
Kartın sürümü ?
İşlemci numarası ? (alt numaraları var)
Ram ddr3 ?[DOUBLEPOST=1404416114,1404416070][/DOUBLEPOST]
Dostum accayip derecede salladın şu an. Minecraft'a ne kadar RAM verirsen ver gram FPS artışı olmaz. Terk et bu konuyu sen en iyisi.
eee tavuk gelmiş kız gitmiş :/

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ZorinTr bilmiyorum ama ben ram veridğim zamanlarda Fps ayarları değişiyor ve benim bilgisyaradımda derecelendirme var bir program nekadar yetkiliyse okadar Pc yi kullanmayı sağlıyor fotomu çekiyim şimdi sana anlamadım. Yarı foto atarım bekle sen. Ama haklı olabilirsin.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ZorinTr bilmiyorum ama ben ram veridğim zamanlarda Fps ayarları değişiyor ve benim bilgisyaradımda derecelendirme var bir program nekadar yetkiliyse okadar Pc yi kullanmayı sağlıyor fotomu çekiyim şimdi sana anlamadım. Yarı foto atarım bekle sen. Ama haklı olabilirsin.
Ram dosyaları tutar işlemci boost desen anlarım (mantıksal işlemleri yapıyo sonuçta)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatta hakılısın denedim gercekten Bilgisayarın durumuna bağlıymış :D şimdi 301 i geçemiyorum malum pc sabahtan beri açık

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bu arkadaş %80 bizimla maşak geçiyor. 10 GB ile SEUS'da 500 FPS?? Konumu terk et pls.