Animasyon yapan arkadaşların dikkatine

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Üzerinden Değilde Ts3 Üzerinden Çalışırsalar Daha Mantikli olur. Ama Hayal Kuru Değil Türkiyede Hergün Minecraft Oynayan Sayisi Artiyor. Onlar Bunlari Fark Ederse Belkide Başara Bilirler. Burda İngilizlere veya amerikanlara veya diğer ülke vatandaşlariyle bir rakiplik demek bir nevi bu konuda türkiyeyi temsil ederler.[DOUBLEPOST=1405349405,1405349258][/DOUBLEPOST]Ama Sadece Yönetmen ve Seneryo Değil Güzel Bi Şekilde Grafik ayarlıyacılarida lazım :)[DOUBLEPOST=1405349487][/DOUBLEPOST]Konun Yazari Patron dur proje başlatmadan onu bekleyin :)
Aslında bize sağlam iyi bir direktör abide lazım ben @kejdurapa_ abiyi birde @Oxuruk 'u öneriyorum ManyakWolfla ben senaryoyu yaparız.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Birde Küçük[7-12 Yaş Arası] ve Büyük İnsan [12-25 Yaş Arası] Kapatitesi Lazım Seslendirmeler Olacaksa. :)
Bak şimdi bir kere bir kural koyalım gruba ''Her Gelen Alınmayacaktır'' diye ve bize küçük seslendirmenlerde lazım olucak büyüklerde tabikide fakat her çocuk değil kimisi var afedersiniz ama sesi kız gibi çıkıyor işte bu yüzden onlardanda sesi değişik olanlardan bulmalıyız özenle olarak ve unutmadan o kişilerde abi olmamalı ayrıca dahada önemlisi eğer parody yaparsak bize bir erkek bir de kız assolist lazım olucak.[DOUBLEPOST=1405349919,1405349845][/DOUBLEPOST]
Animasyon varsa bende varım :lol:
İşte böyle animosyandan anlayan daha doğrusu uğraşan kişileri bir arada toplayıp grup kurup o grupta bilip bilemdiklerini paylaşmalarını sağlayıp animasyondan iyi anlayan bireyler yetiştirmeliyiz ve bu sayede dünyaca ünlü bir Türk Animasyoncu grup ortaya çıkarabiliriz.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bak şimdi bir kere bir kural koyalım gruba ''Her Gelen Alınmayacaktır'' diye ve bize küçük seslendirmenlerde lazım olucak büyüklerde tabikide fakat her çocuk değil kimisi var afedersiniz ama sesi kız gibi çıkıyor işte bu yüzden onlardanda sesi değişik olanlardan bulmalıyız özenle olarak ve unutmadan o kişilerde abi olmamalı ayrıca dahada önemlisi eğer parody yaparsak bize bir erkek bir de kız assolist lazım olucak.
Ben Yardımcı Olurum Ama Sadece Animasyon Yapmada :) Seslendirmeden bi *** anlamam. [*** işaretini kendim koydum .:p]
Evet İlk Olarak Her geleni almayacaz. Ama Sesi İyi Olan bilgin birisi ise gelsin. :p

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HOP HOP HOP HOP durun bir dakika one minute! Grup adı şimdi belirlenmiyecek önce böyle bir eşy yapabilirmiyiz kim bizimle olur ve bizi bırakmaz satmaz sonrada bize kadro alzım evet KADRO!Ondan sonra grup adını belirleriz anca.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk olduğumuzu dışarı yansıtan bir şey olmalı ki az da olsa ülkemizi temsil etmiş olalım.
Birincisi''Turkey'' olmasın çünkü acaib dalga geçiyor bazi cahil avrupalılar.Neyle dalga geçtiklerini sorarsanız ise İngilizcede Turkey - Hindi
demek işte bu yüzden.Kurtlu bir eşymi osla ama önce bize KADRO lazım.