Kinezi - Biyokinezi ile Yapabileceklerimiz

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bestia Senin Bitarafların Kalkmış Farkındasın Dimi Sadece Şaka Amaçlı Yazılmış Bişeydi Şaka Kaldıramıyosan kendi Çöplüğüne Çekil
ÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN abi SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT İTİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN SEN. ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
:D Tmm

Knk Zaten Tartışmaktan Sıkıldım
Sxyen Siz Map Yaparken ZorinTR Ekrani tarafindan gözlemliyen bendim :D[DOUBLEPOST=1405780236,1405780205][/DOUBLEPOST]
ÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN *** abiİ SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT PİÇİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN ok SENİ ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!
abi küfür etme lütfen ya :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Mübarek Ramzan günü sende ağzımı açtın ya LANET OLSUN SANA abi!

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN *** abiİ SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT PİÇİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN ok SENİ ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!
Kopek Ben ONların Acısını Hafifemi Aldım A.m.k kendinin Kopek Herif Benim Yazdıgımla Senin Yazdıgının arasında Cok Fark Var
Yakamı Bırakmayacakmısın Sanki COk Sikimdesin O KAdar Havalanmıssınki Üflesem Ucacaksın ![DOUBLEPOST=1405780356,1405780316][/DOUBLEPOST]Tartısma Bitmiştir Ekle KAra Listeye Bİtsin Senlemi Ugrascam bilemem Artisti

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kas güçlendirme deneyeceğim ama önemli yeri okuduktan sonra ... yememeye başladı hiç dengede kalamam :(

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zorinde Skypeden Güzel Saydırıyo Ama :D
OoO ANA BACı DEDE BİLEMEM AKRABALAR Daliyo :D Skypede ekran paylaşti adam youtubede s***s sesleri ariyomuş :D içten gülüyorum ya bende ona fena küfür ediyorum ama .-.[DOUBLEPOST=1405780732,1405780691][/DOUBLEPOST]
Zorinde Skypeden Güzel Saydırıyo Ama :D[DOUBLEPOST=1405780638,1405780584][/DOUBLEPOST]Azlaaz Skypeni Verde Yapıt Yapalım :D
Zorinden iste. .-.