- En iyi cevaplar
- 0
Adres Ver Yardıma Gelelim.Matematik hocamı öldüresim geldi ._.
Adres Ver Yardıma Gelelim.Matematik hocamı öldüresim geldi ._.
Bestia Senin Bitarafların Kalkmış Farkındasın Dimi Sadece Şaka Amaçlı Yazılmış Bişeydi Şaka Kaldıramıyosan kendi Çöplüğüne Çekil** sun sen farkındasın değilmi? benlen muhabbeti eks sen seni bu foruma rezil edicem ** köpek!
Lütfen Tartışma Açmayiniz 2 taraftada kötü sonuçlanabilir.Bestia Senin Bitarafların Kalkmış Farkındasın Dimi Sadece Şaka Amaçlı Yazılmış Bişeydi Şaka Kaldıramıyosan kendi Çöplüğüne Çekil
Knk Zaten Tartışmaktan SıkıldımLütfen Tartışma Açmayiniz 2 taraftada kötü sonuçlanabilir.
ÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN abi SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT İTİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN SEN. ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!Bestia Senin Bitarafların Kalkmış Farkındasın Dimi Sadece Şaka Amaçlı Yazılmış Bişeydi Şaka Kaldıramıyosan kendi Çöplüğüne Çekil
Sxyen Siz Map Yaparken ZorinTR Ekrani tarafindan gözlemliyen bendimTmm
Knk Zaten Tartışmaktan Sıkıldım
abi küfür etme lütfen yaÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN *** abiİ SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT PİÇİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN ok SENİ ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!
Kopek Ben ONların Acısını Hafifemi Aldım A.m.k kendinin Kopek Herif Benim Yazdıgımla Senin Yazdıgının arasında Cok Fark VarÇOCUK FAZLA OLUYORSUN SEN ŞAKA YAPTIĞIN ŞEYİN FARKINDAMISIN SEN LAN *** abiİ SENİ! SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM abi MAHŞERDEDE BIRAKMAYACAĞIM SEN BİTTİN OĞLUM SENİN TEPENE GÜNDE 2.000 FÜZE DÜŞMÜYOR TABİ RAHATSIN SEN GİRDİĞİN HASTANELERE FÜZE DÜŞMÜYOR KODUMU RAHAT PİÇİ SENİ! İKİ ELİM YAKANDA BÖYLE İŞLERLE DALGA GEÇİLMEZ! ORADA BİZİM KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR SEN İSE BURADA KALKIP DALGA GEÇİYORSUN ok SENİ ASIL SENİN BİR TARAFLARIN KALKMIŞ LAN!
alındın. ben tarafsızım sxyen ben zorintr ile sizlere gözetlemeye devam edem xd@AzlaazTR Zaten KAra Listeye Aldımistediğini yazsın benim için sorun yok
Zorinde Skypeden Güzel Saydırıyo Amaalındın. ben tarafsızım sxyen ben zorintr ile sizlere gözetlemeye devam edem xd![]()
OoO ANA BACı DEDE BİLEMEM AKRABALAR DaliyoZorinde Skypeden Güzel Saydırıyo Ama![]()
Zorinden iste. .-.Zorinde Skypeden Güzel Saydırıyo Ama[DOUBLEPOST=1405780638,1405780584][/DOUBLEPOST]Azlaaz Skypeni Verde Yapıt Yapalım
![]()