Bir kişi var aslında. Ve çok iyi arkadaşız hemen arka sırada oturuyordu ama okul bitti . Ve de ben utanırım öyle açılamam ve kız biraz dindar şimdi öyle bişe dersem ne olur Allah bilir o yüzden hiç açılamam malesef :/
[DOUBLEPOST=1407440638][/DOUBLEPOST]Hiç açılmadınız derken küçkkken bir kıza mektup yazdım ve arkadaş onu o kıza vermişti felanOkul bittiyse liman değişti demektir, yeni limanlarda yeni fırsatlar olur.(Hiç açılmadıysanız tabi.)
O beni sevmiyor ama nen onu seviyorum diyelim.Nasıl hallederim ?![]()
Yok ben onu seviyorum ama o beni sevmiyor dedimİlginç bir vaka. Böyle bir şey bekliyordum aslında ama cevabımı hazırlamamıştım. Bir bakalım, sevme potansiyeliniz (işin olabiliritesi -böyle yazılıyordu galiba- ) varsa karşılık vermeniz güzel olur. Ama tipiniz değilse de zorlamıyoruz. Teklif sunarsa nazikçe reddersiniz, olur biter.
Benimkine de bir çözüm pskiyatri[DOUBLEPOST=1407440551,1407440505][/DOUBLEPOST]Adam kesin çözüm buldu
[DOUBLEPOST=1407440638][/DOUBLEPOST]Hiç açılmadınız derken küçkkken bir kıza mektup yazdım ve arkadaş onu o kıza vermişti felanBu sayılıyor mu ?
Yok ben onu seviyorum ama o beni sevmiyor dedim![]()
Nasıl etkileyebilirim ?Aradan kaç yıl geçti ve tepkisi ne oldu? Bu tür cevaplar önemli efenim. Şimdi anlatın, sizi dinliyorum.
[DOUBLEPOST=1407440933][/DOUBLEPOST]![]()
Ha, değişir o zaman. Tamamen hissizse ve sizin hakkınızda içinde gram bir şeyler beslemiyorsa kızı da zorlayamayız. Sevgi, zorlamanın olduğu yerde bulunmaz. Çaldığınız kapıyı değiştirin derim. (Yapabiliyorsanız.) Bir kapı kapanırsa yenisi öyle ya da böyle açılır.
Nasıl etkileyebilirim ?
Animeler de gördüğümüz özellikle de ecchi türün de ki kızlara nasıl açıla biliriz hocam?![]()
5 Yıl felan oldu kız tamam dedi sonra biz okulda kütüphanede buluştuk konuştuk ben utangaçtım birazsonra kızla beraber oturduk sınıfta . Güzeldi ama sonra o başka sınıfa gitti aradan biraz zaman sonra geri bizim sınıfa geldi tabi ben onu bıraktım ve yeni kız geldi oda bahsettiğim ilk bahsettiğim kız zaten öyle işte
[DOUBLEPOST=1407441176,1407441075][/DOUBLEPOST]Ama ilk bahsettiğim kıza açılamıyorum yani yeni kıza utanıyorum okul bitti ama ben bulurum onu
Ama onu nasıl etkileyeceğim belki beni sevmiyordur bilmiyorum :/
Nelerden hoşlandığını, ilgi alanlarını bilmeniz gerek. Sporla, vücutla zerre kadar ilgilenmeyen kızı atletizmle etkilemenin zorluğu denen bir şey var ki boşa kürek çekmiş olursunuz. Kızların daha çok iç güzelliğe, terbiyeli olmaya olumlu tepkiler verdiklerini biliyorum. (Hepsi olmasa da birçoğu hakkında böyle bir bilgi edindim kaynaklarımdan.) Çünkü bizlere göre daha duygusal varlıklar onlar. Kitaplardan hoşlanıyorsa kitaplara ilginizi artırın mesela. (Kitaplarla aranız sıfırsa denemeye bile kalkışmayın, başka bir yönünü araştırın. Saçma sapan olaylar olur; daha kötü olursunuz benden söylemesi.)[DOUBLEPOST=1407441691,1407441515][/DOUBLEPOST]
Adım 1: Yazıcıdan resimlerini çıkar.
Adım 2: Kendi anime resmini çiz(dir.) ve onu da çıkar.
Alternatif yol 1,2: Yazıcı yerine kağıda kendiniz de çizebilirsiniz.
Adım 3: Resimleri kesip çıkarın ve kukla tipi bir şeyler yapın. (Hacivat-Karagöz gibi.)
Adım 4: Kendinizi hayalgücünüze bırakın!
Gerçek bir kız daha iyidir tabi.[DOUBLEPOST=1407441761][/DOUBLEPOST]
Aşk filmlerine dönmüş olay biraz, neyse. Yukarıda da dediğim gibi; iç güzellik ve ilgi alanlarında yola çıkıp kendinizi gösterebilirsiniz.