AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
M yi büyük yaz...hz.muhammed = arap
okey sorun yok[DOUBLEPOST=1407622950,1407622919][/DOUBLEPOST]
ateist değil agnostiğim
M yi büyük yaz...hz.muhammed = arap
okey sorun yok[DOUBLEPOST=1407622950,1407622919][/DOUBLEPOST]
ateist değil agnostiğim
Hatti Hesabinda Öyle bir şey yok Diğer Dinden İnsanlar'a Yardım eden iyi kalpli insanlar varsada cennetle girecektir bazi müslümanlar ise yaptığı kötülükler yüzünden girmiyecektir.sanırım yazdıklarımı sen anlamıyorsun bütün evrene gönderildi diğerlerin neden haberi yok yani hristiyanlar ve diğer dindekiler cehenneme müslümanlar cennete ilgiç
tabii ki zaten farklı olan göze batar uğraşma zatenİşte klasik ergen ateist beyler. Uğraşmayın fazla morali bozuluyor.![]()
Allah'ı görmedim kanıtlarım var der gibisineski din hocam gibi konuştun evrim teorisi 100 yıl önce çökertildi e hani kanıtın felan nerde![]()
kuranda açık açık diyor ki müslüman olmayan cennete gidemiyicekHatti Hesabinda Öyle bir şey yok Diğer Dinden İnsanlar'a Yardım eden iyi kalpli insanlar varsada cennetle girecektir bazi müslümanlar ise yaptığı kötülükler yüzünden girmiyecektir.
İşte klasik ergen ateist beyler. Uğraşmayın fazla morali bozuluyor.![]()
Sana algılama sorunların da başarılar umarım sapıtırsın ve hiçbir şey anlamazsın demek istiyorum çünkü artık iyi şeyler dileyesim gelmiyor kısaca hepinizi öldürmek ve yok etmek istiyorum.eski din hocam gibi konuştun evrim teorisi 100 yıl önce çökertildi e hani kanıtın felan nerde![]()
Sırf farklı gözüküp popüler olmak için ateistsin boşuna inkar etmetabii ki zaten farklı olan göze batar uğraşma zaten![]()
Tüm Bebekler Müslüman Olarak Doğuyor.kuranda açık açık diyor ki müslüman olmayan cennete gidemiyicek
Allah diyor ki = Kimin Cennete girip giremeyeceğine siz değil ben karar veririm.kuranda açık açık diyor ki müslüman olmayan cennete gidemiyicek
yok dediğim gibi ateist değil agnostik yoksa sen gördün müAllah'ı görmedim kanıtlarım var der gibisin![]()
Göremezsin hissedersin ve bunu yapmak için çok ilerlemen ve aşman gereken çok yol var kısaca sen asla başaramazsın.yok dediğim gibi ateist değil agnostik yoksa sen gördün mü![]()
kuranda öyle demiyor ilgiç al sana bir tane daha çelişki neyse insanlar gerçek olması diledikleri şeylere inanırlarAllah diyor ki = Kimin Cennete girip giremeyeceğine siz değil ben karar veririm.
(Lafı koydum dövüşü ben kazandım şimdi dağılın heheh B))
K ve M yi büyük yazar mısın? Bizim dinimize saygı duy lütfen ve bir düşün bakalım neden diye All (c.c) bizim iyi olmamız için yasakları getirdi Hristiyanlık-Yahudilik yasaklara uymadan kafalarına göre gittiler.kuranda açık açık diyor ki müslüman olmayan cennete gidemiyicek
yemin ediyorum sen sadece havalı olmaya çalışan bir ergensin.kuranda öyle demiyor ilgiç al sana bir tane daha çelişki neyse insanlar gerçek olması diledikleri şeylere inanırlar