o da doğruda burda önemli olan silinen mesajlarSilinmese bile daha çok mesajım olacaktı. Susabilirsin yani.
o da doğruda burda önemli olan silinen mesajlarSilinmese bile daha çok mesajım olacaktı. Susabilirsin yani.
Ihım.ıhım.Puanim ve mesajlarim silindi.Ve şu anki durumuma bako da doğruda burda önemli olan silinen mesajlar
owww şitIhım.ıhım.Puanim ve mesajlarim silindi.Ve şu anki durumuma bak
mesja demişim o beğeni olcakIhım.ıhım.Puanim ve mesajlarim silindi.Ve şu anki durumuma bak
olayı anlat istersen mesaj silinmesi falansonra @Tario76 geldi.
Senin sorunun ne ? olay çıkarmakmı ? adam forumu bıraktı zaten sizin gibiler yüzünden .Ünlüydüm. hayatima @Tario76 geldi ve hayatım mahvoldu.
konu mesaj silinmesi değil.olayı anlat istersen mesaj silinmesi falan![]()
Sayı olarak silinmesi mi. Mesaj Kalıyo ama sayı siliniyo. Ondan mı hani?konu mesaj silinmesi değil.
@Tario76 ise konumussa onla alakasi yok.Ve forumda bi hata oluşitu.Herkeze puanlari beğenileri verildi.Benimki verilmedi[DOUBLEPOST=1407870286,1407870220][/DOUBLEPOST]Sayı olarak silinmesi mi. Mesaj Kalıyo ama sayı siliniyo. Ondan mı hani?
Onu ünlü eden bendim.O beni satti.Dahasida var.Senin sorunun ne ? olay çıkarmakmı ? adam forumu bıraktı zaten sizin gibiler yüzünden .
Evet sen ünlü yaptın zaten buildleride o yapmadı sen yaptın :/@Tario76 ise konumussa onla alakasi yok.Ve forumda bi hata oluşitu.Herkeze puanlari beğenileri verildi.Benimki verilmedi[DOUBLEPOST=1407870286,1407870220][/DOUBLEPOST]
Onu ünlü eden bendim.O beni satti.Dahasida var.
İlk build çalişmasi benle idi.Onun yeteneiğini ben farkettim.Forumda paylaş bence dedim.Evet sen ünlü yaptın zaten buildleride o yapmadı sen yaptın :/