K
Klood07
Ziyaretçi
sonra... özelden anlat knkİlk build çalişmasi benle idi.Onun yeteneiğini ben farkettim.Forumda paylaş bence dedim.
sonra... özelden anlat knkİlk build çalişmasi benle idi.Onun yeteneiğini ben farkettim.Forumda paylaş bence dedim.
BOYNUZ KULAĞI DELER KAVGA ÇIKARMAİlk build çalişmasi benle idi.Onun yeteneiğini ben farkettim.Forumda paylaş bence dedim.
Bilmiyorsun.Neden taniştiğimizi neden ayrildiğimiz.O zaman konuşmaicaksin.UzaBOYNUZ KULAĞI DELER KAVGA ÇIKARMA
Öğreniriz.Adam şu yere kadar geldiyse kendi emekleri sayesinde ama.Ben forumda konu a dedimle olmuyor.Öğrenince daha detaylı cevaplar veririm sorun değil.Uza demicem fazlasıyla yukarı çıkmışsın zaten.Alçal yada alçaltalımBilmiyorsun.Neden taniştiğimizi neden ayrildiğimiz.O zaman konuşmaicaksin.Uza
Enes şunun şurasında adaşız boşver geçmiş geçmişte kaldı yollarınızı da ayırmışsınız sanal ortam burası abartmayın bu kadarNeyse sadece bir irtibat kaybettim onun yüzünden bişi olmaz.O hakediyordu.Arkdaşini aldi ve çekip gitti.1 ay boyunca elim kolum bağliydi sanal diyordum ama dişarda arkadaşlarım yoktu..Tek tario idi ama oda gitmişti.Bi x ray yüzünden.Büyük bi hata yapmiştim.Neyse geçmiş geçmişte kalmış
Ben gerçek hayati birakim tarioyla iyi geçinmeye çaliştim.Ama o arkadaşini aldi.Ve artik hayatimdan silindin dedi.Ve ben yıkıldım.Hala kalbim biraz aciyor.2 yılım boşuna gitti.Arkadaş yapamadım.Enes şunun şurasında adaşız boşver geçmiş geçmişte kaldı yollarınızı da ayırmışsınız sanal ortam burası abartmayın bu kadarBu arada ben de devam edeyim: forumu ilk mc pocket edition bölümüyle falan tanıdım daha sonra minecraft pocket o sıralar yeni popülerleşiyodu sunucu açımları falan
Adım da Galatasaray|enesglr idi forum o zamanlar daha bir güzeldi ya moderatörler az ama işini çok çok daha iyi yapan kişilerdi bazı modlar gibi taraf tutmuyor, muhalefet yapmıyor, her şeye atlamıyorlardı. Bilmedikleri konularda susup cevap bekliyolardı mod olduktan sonra ego büyütmenin aksine egolarını küçültüyorlardı hatta tanıdığım ilk mod @JakSocket beni hatırlamazsın belki ama ben seni çok iyi hatırlıyorum az takılmadık gececiler survivalda
![]()
Herkesin hayatında yıkımlar olur başkasının hatasını bile senin benim bizim kabullenmemiz gerekebilir. Konuyu bilmiyorum gerçi pek yorum da yapmak istemiyorum ama dur diyelim artıkBen gerçek hayati birakim tarioyla iyi geçinmeye çaliştim.Ama o arkadaşini aldi.Ve artik hayatimdan silindin dedi.Ve ben yıkıldım.Hala kalbim biraz aciyor.2 yılım boşuna gitti.Arkadaş yapamadım.
Aynen ya cok eglenirdik zamanla guzellesen tek sey yapilar eskiden kup sanatinda heykelden baska bisey yoktuForum Gerçekten Güzeldi O Zamanlar.
Ben biliyom onlariben öylesine takilmak için geldim.Ünlü oldum.İsimini vermek istemediğim 3 kişi sayesinde kalbim kırıldı 2 yıl biraktim.Geri gelince profilim dutluk olmuştu.Çeki düzen verdim.Geri gelme amacim hikayemi devam ettirmekti