Bilimle pek alakam yok fakat evrim bildiğim kadarıyla bir canlının gelişmesidir. Canlılar uygun ısı, materyal ve olmazsa olmaz su ile oluşurlar. Canlı demek fizyonsal mı ne kimyasal da olabilir bilmiyorum *-* Birbirleri ile birleşmiş bir şeylerdir (Bir videoda görmüştüm aklımda pek kalmadı *-*) İnsanlarda demir, kalsiyum gibi toprak, yer altı gibi maddeler vardır. Benim görüşümce en iyi teori maymunların topraktan insanların ise maymunlardan evrimleşmesidir. Lakin şöyle bir durum var, eğer insanlar maymunlardan evrim geçirseydi günümüzde maymun kalmazdı. Bir kaç istisna olabilir, belki maymunlar bu evrimi doğum sırasında hatalı DNA'lar ile geçirdi belkide insanlık maymunların üst modeliydi. Bu istisna göze mantıklı geliyor fakat ikinci olan ise eğer günümüzde maymun olmazdı. İnsanlığın topraktan gelme olasılığı hem bir kaç bilimsel kanıta dayalı hemde Kuranda geçmektedir. Mantıklı gelen şey insanların topraktan bir hücre olarak doğup evrimleşerek bu halimizi almamızdır lakin şöyle bir şey var; Diğer canlılardan farkı olarak niye akılımız var? Bu DNA'ların süreçle değişimi mi ? Peki eğer bizim aklımız varsa maymunların neden aklı yok gibi bir soru sorulabilir. Yumurtada gelişme sürecinde genetik kodların yanlış kodlanması bir maymuna bir hücreye göre çok düşük bir olasılığa sahiptir. Bunların hepsi varsayımdır fakat en yakını topraktan gelen bir atamızın olduğudur.