Sevdiğim Kızla Aynı Liseye Düştüm..

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun derdindeysen sen git duvarla cinsellik kur daha iyi. Yok harbi diyorum.[DOUBLEPOST=1410806974,1410806935][/DOUBLEPOST]
Merak etme sadece güzelleri çekecek bi' doz hazırlarım ona. B)
Hepsinin üstünden geçeyim yani 8-)

Son teknoloji Note III ' den gönderiyom looo.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı olay bana denk gelmiyor :/ Bana gelse gerçi çıkıyoruz o ayrı konu tenefüsü geçtim derslerde bile yanında olurdum :D

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git konuş diyenler olmuş şahsen ben kıza değil kız bana gelmişti ^_^ .Çok yakındık kardeşim felan diyorduk aa sonra bum çıkmaya başladık.Yani aranı sıkı tut yetiyor.Misal arada "Benimle çıkarmısın ?" de ama hayır derse "Şakaydı zaten ihihi" yap geç. :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlık biraz uzayınca arkadaşça aşkım bile diyorlar. O dereceye geldikten sonra bağlaması kolay.

• Beğen
Reactions: DIO

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Severken arkadaşlık etmek zor, nasıl gizleyecem sevgimi? O bana "Bak şu çocuk çok yakışıklı yea dimi" derken nasıl güçlü kalacam?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Severken arkadaşlık etmek zor, nasıl gizleyecem sevgimi? O bana "Bak şu çocuk çok yakışıklı yea dimi" nasıl güçlü kalacam?
Sevgini gizleyeceksin elbet ancak platoniklik seviyesene de çıkma. Arkadaş ol. Çok samimi ol. Çok zor bir şey değil. Benim 1 ayda kurduğum çok samimi arkadaşlıklarım bile olmuştu. Birbirimizin her şeyini biliriz. Onun her zaman iyiliğini düşün. Zamanla belli et. O anlar zaten.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı sınıftayız da hop diye nasıl kantine götürecem :/ Ama sanki benden hoşlanıyor gibi, beni görünce gülüşüp kaçtığını gördüm ama emin değilim, onunla konuşacak kadar cesur da değilim :/ En iyisi zamana bırakmak..