Son Oyuncu Network Minecraft'ta gerçek hayatı önünüze seriyor...

Açılacak olan sunucu crack mi olsun premium mu?

• Kullanılan toplam oy
    328

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya 2 saatir konuyu izliyorum da nolursa olsun sen ona hakaret etemezsin o da sana hakaret edemez. Farklı görüşlerinizin olması birbirinize hakaret etmenizi gerektirmez.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
haklisin fakat okudugunu anlamayan ve empati yapmasini bilmeyen tek yonlu dusunen insanlara hakaret etmekten baska ne yapilabilir ?

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

The_Walking_PlayerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ikinizde büyük bir yanlış yapıyorsunuz ravandu demin seviliyodun ama fena gaza geldin ve egon yükseldi 2.leolutanis iyice oku ve anladığından eminsen yorumunu gönder.
tartisma kapanabilir artik. Soyleyecegimi soyledim ve bazi kisiler agzinin payini almis oldu. Daha fazla uzamasin tartışma.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya 2 saatir konuyu izliyorum da nolursa olsun sen ona hakaret etemezsin o da sana hakaret edemez. Farklı görüşlerinizin olması birbirinize hakaret etmenizi gerektirmez.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok doğru söylüyorsun fakat ben ona hakaret etmiyorum

Cumaali66

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
keşke sonoyuncu gibi serverimiz olsa keşkee ama bendeki server lag yapıp atıyo lan serveri açıyom bilgisayara tecavüz ediyo ne biçim serverim var be

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orjinal olursa iyi olur bari bir ayrıcalığımız olur :D

İsim : Reality Online

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 ay pre lere açık olsun çünkü bazı crackler (cracklere hakaret etmiyorum) prelerin hesabından hiç korkmadan giriş yapıo onlar yüzüne bazı sserverlere giremioz
VE SADECE SKİN İÇİN YPIYOLAR AMA BAZILARI YaPIO