bu tartışma daha devam etmicek. Eger ağzının payini nasil aldigini birdaha ogrenmek istiyorsan konuyu bastan okuyabilirsin. İyi forumlar.Küçük düşürmenin büyüklük olduğunu sanan aciz bi insansın.
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bu tartışma daha devam etmicek. Eger ağzının payini nasil aldigini birdaha ogrenmek istiyorsan konuyu bastan okuyabilirsin. İyi forumlar.Küçük düşürmenin büyüklük olduğunu sanan aciz bi insansın.
haklisin fakat okudugunu anlamayan ve empati yapmasini bilmeyen tek yonlu dusunen insanlara hakaret etmekten baska ne yapilabilir ?Ya 2 saatir konuyu izliyorum da nolursa olsun sen ona hakaret etemezsin o da sana hakaret edemez. Farklı görüşlerinizin olması birbirinize hakaret etmenizi gerektirmez.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tek yönlü düşünen bir beynin olduğunu kendin bile onaylıyorsun. Şimdi sessizce konudan gidebilirsin.
ikinizde büyük bir yanlış yapıyorsunuz ravandu demin seviliyodun ama fena gaza geldin ve egon yükseldi 2.leolutanis iyice oku ve anladığından eminsen yorumunu gönder.Küçük düşürmenin büyüklük olduğunu sanan aciz bi insansın.
tartisma kapanabilir artik. Soyleyecegimi soyledim ve bazi kisiler agzinin payini almis oldu. Daha fazla uzamasin tartışma.ikinizde büyük bir yanlış yapıyorsunuz ravandu demin seviliyodun ama fena gaza geldin ve egon yükseldi 2.leolutanis iyice oku ve anladığından eminsen yorumunu gönder.
Çok doğru söylüyorsun fakat ben ona hakaret etmiyorumYa 2 saatir konuyu izliyorum da nolursa olsun sen ona hakaret etemezsin o da sana hakaret edemez. Farklı görüşlerinizin olması birbirinize hakaret etmenizi gerektirmez.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben onun yorumuna karşılık olarak yorum atmadım ben genelleme olarak yorum attım.ikinizde büyük bir yanlış yapıyorsunuz ravandu demin seviliyodun ama fena gaza geldin ve egon yükseldi 2.leolutanis iyice oku ve anladığından eminsen yorumunu gönder.
adam sustu ama sen devam ettiriyosun berki şimdi sinirlenip döner sakin ol leolutanis kavga çıkarmayalım forumumuzda eğlenelimBen onun yorumuna karşılık olarak yorum atmadım ben genelleme olarak yorum attım.
Hayır dostum ben uzatmıyorum arkadaşlar bisey sormuş onu cevapladım.adam sustu ama sen devam ettiriyosun berki şimdi sinirlenip döner sakin ol leolutanis kavga çıkarmayalım forumumuzda eğlenelim
iyi tamam öyleyse dostum ve konuşmak istersen özele gel taqılmak içinHayır dostum ben uzatmıyorum arkadaşlar bisey sormuş onu cevapladım.