- En iyi cevaplar
- 0
Ya boşverin Deepide gelin oynayakYaşıma göre fiziksel olarakta olgunum ondan da kaynaklanıyor olabilir![]()
Ya boşverin Deepide gelin oynayakYaşıma göre fiziksel olarakta olgunum ondan da kaynaklanıyor olabilir![]()
Bende 12mde girdim hormonsal problemlerim var,suan 12. Sınıf sananlar oluyor beni,95 kilo 1.80 bi ayıyım işte,sakal falan var,ayrica cilt problemleri falan insanlıktan çıktım işte.Yaşıma göre fiziksel olarakta olgunum ondan da kaynaklanıyor olabilir![]()
Neredeyse babamdan irisin °¤°Bende 12mde girdim hormonsal problemlerim var,suan 12. Sınıf sananlar oluyor beni,95 kilo 1.80 bi ayıyım işte,sakal falan var,ayrica cilt problemleri falan insanlıktan çıktım işte.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 yaşındayım.dNeredeyse babamdan irisin °¤°
Babam 90 kilo 1.85 cm boyu var ve 37 yaşında![]()
Ben 8 yaşında bile izliyordum yılların tecrübesi var B)15 yaşındayım.d
Bu arada olgunluk falan salla ruhen kaldıramazsın o coşkuyu daha erken .d
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 yaşındayken bilgisayarlar çok yaygın değildi en azından bende yoktu .dBen 8 yaşında bile izliyordum yılların tecrübesi var B)
demişsin ben de gaza gelip 98 model cd mi aldım ve cd roma taktım takmaz olaydım ulan bu kimi kekliyo diyecekken az daha pc patlıyordusiz 10 yıllık bir cd nizin içindeki oyunu açamazsınız
15 yaşındayım 7 yil4 sene once yani4 sene once bizde 3 bilgisayar vardi nasil yaygin olmaz
Mahallede 50 tane ip cekiyodu
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
polis falan yalan işlerBitcoin kuru ile işlem görülen, dünyanın lağım çukuru diyebileceğimiz bir yer. Kendisi için kiralık katil tutanlar mı dersin, ölüleri kesip içini çıkarıp ilişkiye giren mi dersin her türlü pislik var. Tor browser ile giriliyor. ". o n i o n" uzantılı sitelerden oluşuyor genelde. Zaten tor kullanmadan girmeyi denerseniz kapınızda polis görmeye hazır olmanız lazım. Merak edip araştırmayın, sonu kötü oluyor. (Bu lafım fayda etmeyecek, illa ki benim gibi merak edip bakacaksınız. İyi bari, bakın da ibret alın.)
polis falan yalan işlerbiz okulda girmiştik valla herkes korkunç derdi biz kahkaha ata ata geziyoduk
Teşkilatlanma için gerekli teçhizat mevcut.Zaten kullandığın tarayıcıdaki en ufak çerezi bile biliyorlar.Adamlar kendilerine hedef bir kullanıcı kitlesi seçmeleri için geçerli bir sebep değil.Deep web doğruluk belirtileri gösteren bir yalandır.Kök olarak çoğu kimse deep web'in oluşmasının asıl faktörünü ya da deep web'de paylaşılanlar hala tam anlamla bu kadar gizli kaldığını mantıklı bir şekilde günümüzün şartlarına göre uydurtmaya çalışır.İnternet denen faktörde böyle gizli bir açıklık oluşması birilerinin işine geliyor.Polisin zaten öyle herkese denetim yapabilecek bir altyapısı yok ki. Denk gelebilir sadece. Yeni yasanın onaylanmasından sonra pek de imkansız bir şey değil zaten. Şu anda yazdıklarımın hepsi kayıt altındadır muhtemelen.
Teşkilatlanma için gerekli teçhizat mevcut.Zaten kullandığın tarayıcıdaki en ufak çerezi bile biliyorlar.Adamlar kendilerine hedef bir kullanıcı kitlesi seçmeleri için geçerli bir sebep değil.Deep web doğruluk belirtileri gösteren bir yalandır.Kök olarak çoğu kimse deep web'in oluşmasının asıl faktörünü ya da deep web'de paylaşılanlar hala tam anlamla bu kadar gizli kaldığını mantıklı bir şekilde günümüzün şartlarına göre uydurtmaya çalışır.İnternet denen faktörde böyle gizli bir açıklık oluşması birilerinin işine geliyor.
Bitcoin kuru ile işlem görülen, dünyanın lağım çukuru diyebileceğimiz bir yer. Kendisi için kiralık katil tutanlar mı dersin, ölüleri kesip içini çıkarıp ilişkiye giren mi dersin her türlü pislik var. Tor browser ile giriliyor. ". o n i o n" uzantılı sitelerden oluşuyor genelde. Zaten tor kullanmadan girmeyi denerseniz kapınızda polis görmeye hazır olmanız lazım. Merak edip araştırmayın, sonu kötü oluyor. (Bu lafım fayda etmeyecek, illa ki benim gibi merak edip bakacaksınız. İyi bari, bakın da ibret alın.)