Deepweb hakkında neler biliyorsunuz?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yaşıma göre fiziksel olarakta olgunum ondan da kaynaklanıyor olabilir :D
Bende 12mde girdim hormonsal problemlerim var,suan 12. Sınıf sananlar oluyor beni,95 kilo 1.80 bi ayıyım işte,sakal falan var,ayrica cilt problemleri falan insanlıktan çıktım işte.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende 12mde girdim hormonsal problemlerim var,suan 12. Sınıf sananlar oluyor beni,95 kilo 1.80 bi ayıyım işte,sakal falan var,ayrica cilt problemleri falan insanlıktan çıktım işte.

Neredeyse babamdan irisin °¤°
Babam 90 kilo 1.85 cm boyu var ve 37 yaşında :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
4 sene once yani :( 4 sene once bizde 3 bilgisayar vardi nasil yaygin olmaz :( Mahallede 50 tane ip cekiyodu :(

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
15 yaşındayım 7 yil

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bitcoin kuru ile işlem görülen, dünyanın lağım çukuru diyebileceğimiz bir yer. Kendisi için kiralık katil tutanlar mı dersin, ölüleri kesip içini çıkarıp ilişkiye giren mi dersin her türlü pislik var. Tor browser ile giriliyor. ". o n i o n" uzantılı sitelerden oluşuyor genelde. Zaten tor kullanmadan girmeyi denerseniz kapınızda polis görmeye hazır olmanız lazım. Merak edip araştırmayın, sonu kötü oluyor. (Bu lafım fayda etmeyecek, illa ki benim gibi merak edip bakacaksınız. İyi bari, bakın da ibret alın.)

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bitcoin kuru ile işlem görülen, dünyanın lağım çukuru diyebileceğimiz bir yer. Kendisi için kiralık katil tutanlar mı dersin, ölüleri kesip içini çıkarıp ilişkiye giren mi dersin her türlü pislik var. Tor browser ile giriliyor. ". o n i o n" uzantılı sitelerden oluşuyor genelde. Zaten tor kullanmadan girmeyi denerseniz kapınızda polis görmeye hazır olmanız lazım. Merak edip araştırmayın, sonu kötü oluyor. (Bu lafım fayda etmeyecek, illa ki benim gibi merak edip bakacaksınız. İyi bari, bakın da ibret alın.)
polis falan yalan işler :D biz okulda girmiştik valla herkes korkunç derdi biz kahkaha ata ata geziyoduk

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
polis falan yalan işler :D biz okulda girmiştik valla herkes korkunç derdi biz kahkaha ata ata geziyoduk

Polisin zaten öyle herkese denetim yapabilecek bir altyapısı yok ki. Dikkat ettiysen "görmeye hazır olun" demişim. Kesin gelecek diye bir şey yok ama denk gelebilir mi, gelebilir. Yeni yasanın onaylanmasından sonra pek de imkansız bir şey değil zaten. Şu anda yazdıklarımın hepsi kayıt altındadır muhtemelen.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Polisin zaten öyle herkese denetim yapabilecek bir altyapısı yok ki. Denk gelebilir sadece. Yeni yasanın onaylanmasından sonra pek de imkansız bir şey değil zaten. Şu anda yazdıklarımın hepsi kayıt altındadır muhtemelen.
Teşkilatlanma için gerekli teçhizat mevcut.Zaten kullandığın tarayıcıdaki en ufak çerezi bile biliyorlar.Adamlar kendilerine hedef bir kullanıcı kitlesi seçmeleri için geçerli bir sebep değil.Deep web doğruluk belirtileri gösteren bir yalandır.Kök olarak çoğu kimse deep web'in oluşmasının asıl faktörünü ya da deep web'de paylaşılanlar hala tam anlamla bu kadar gizli kaldığını mantıklı bir şekilde günümüzün şartlarına göre uydurtmaya çalışır.İnternet denen faktörde böyle gizli bir açıklık oluşması birilerinin işine geliyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Teşkilatlanma için gerekli teçhizat mevcut.Zaten kullandığın tarayıcıdaki en ufak çerezi bile biliyorlar.Adamlar kendilerine hedef bir kullanıcı kitlesi seçmeleri için geçerli bir sebep değil.Deep web doğruluk belirtileri gösteren bir yalandır.Kök olarak çoğu kimse deep web'in oluşmasının asıl faktörünü ya da deep web'de paylaşılanlar hala tam anlamla bu kadar gizli kaldığını mantıklı bir şekilde günümüzün şartlarına göre uydurtmaya çalışır.İnternet denen faktörde böyle gizli bir açıklık oluşması birilerinin işine geliyor.

DeepWeb'in mevcut olduğuna inanıyorum. Ama hakkındaki her şeye doğru diyemem. Aslında DW içeriklerinin normalden tek farkı, sansüre tabi tutulmamaları. Yoksa normal internete atılmıyor diye bir şey de yok.

M

MUHDE

Ziyaretçi

Merhaba deep web dediğin bir yer gibi bir yer değil bunu birçok kez girmişliğim olduğu için yazmıştım sayfa farklılığı yüzünden görmedi isen linke bakar isen sevinirim :(

https://forum.gamer.com.tr/konu/deepweb-hakkinda-neler-biliyorsunuz.228360/page-2#post-1256923