Bol giyim hakkında

En iyi cevaplar
0
benim deri hastalığım var yani üstüne yapışan deri ceket deri pantolon bunlara hastayım ama millet bir şey diyicek diye sadece 2 defa giydim onuda eskişehirde :/

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
benim deri hastalığım var yani üstüne yapışan deri ceket deri pantolon bunlara hastayım ama millet bir şey diyicek diye sadece 2 defa giydim onuda eskişehirde :/
Üstünüze yapışan şeyleri nasıl giyiniyorsunuz? Vücudunuzun tüm hatları ortada nasıl rahat ediyorsunuz ki?

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kişi bol giyinmek istiyorsa bol giyinir. Demekki rahat olmak istiyordur.
Ama aslında bir süre önce oldukça yorulmuştur.

Bu benim gözlemim. Kişiden kişiye değişebilir.
Aslında dediğin mantıklı ama eleştiriye açık. Yarı göreceli.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşuma gitmiyor. Şahsen ben kot, Tişört, siyah deri ceket takılmayı severim. Hoşuma gitmiyor demem, bol giyinen insanları hor göreceğim anlamına gelmez. ^_^

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Düşük bel pantolon meselesine geliyim , 1.90 Big show gibi adam düşük bel giyipte eğilince pek hoş görüntüler çıkmıyor açıkçası sınıfta giymeyin demiyorum ama boxer'ınızıda görmek zorunda değiliz açıkçası derste çocuğa 3333 kere üstünü düzelt diyoruz.
He tabi bunun dışında giymeyi biliyorsa tabii ki kim ne diyecek ?

Bende rahat giyinmeyi severdim eskiden ama zamanla insan değişiyor şu an kot , tişört kazak her ney ise üstünede belki ceket .

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bel düşük kot giymeyi seven birisiyim fakat dıştan bakıldığında bel düşük giydiğim fark edilmiyor çünkü üstüme giydikleri mi de uzun ve birazcıkta bol giyerim :D
Bana hiç tip tip bakmazlar diyemem çünkü bakıyorlar hatta yanıma gelip ''Sen fen lisesin de mi okuyorsun?'' tarzı sorular bile soran oldu.
Aslında senin dediğin tarzda giyinen insanlara dik dik döveceklermiş gibi bakma sebepleri genelde bel düşük giyinip saçları horoz gibi dikip değişik müzikler açıp her türlü bağımlılık maddelerini kullanan millete saygı göstermeyen topluma zarar verdiği için hep dışlanan tiplere benzediğin için ola bilir mi? (Apaçileri ve sokak aralarında ki serserileri anlatıyor.)